Uncategorized

FEEST! 05/05

OH en trouwens, ik heb ook voor t eerst AUTO GEREDEN haha nouja, geoefend dan met vits auto, aan het eind van de dag die ik hieronder heb beschreven, hoe kon ik dat nou vergeten neer te zetten!!! was echt zo cool!!! Vit heeft alleen wel een automaat dus de rijlessers onder jullie zullen nu wel denken van ja rot lekker op haha maar toch!! het was super eh kicken!  WE GAAN NAAR CANADA!!!!!!!!! eergisteravond tickets geboekt en nou gaan vit en ik van 2 juli tot 12 juli voor dure tickets en met een overstap naar canada!!!!! JAAAAAHOOOIIII!!!!!! En vandaag zijn vit en zn pa superdepupertjes blij want ze zijn van het nachtmerrie project afff!!! jeihoee!!! De laatste tijd zie ik vits ouders heel veel, ze knuffelen me helemaal dood haha echt lief, vooral zn pa want die werken samen natuurlijk, dus tis ‘me and the working guys’ en das heel gezellig    Magoed ik ben net thuis en moet ook meteen weer weg, dus dit wasset ff. MAAR LEUK OF NIET SOMS ALLEMAAL?!  

11 Comments

 • Reply
  Marcel
  01/05/2006 at 10:24 pm

  Leuk! Aangezien je nu toch nog lang in Zweden blijft maar een tip voor een volgend jaar :-) Ga eens naar Uppsala op 30 april (kun je leuk dronken studenten met witte petjes bewonderen) en dan ‘s avonds naar Gamla Uppsala – daar hebben ze een echt echt echt echt groot vuur!

 • Reply
  Judith
  01/05/2006 at 10:33 pm

  Ah! Warme chocolademelk met slagroom. Heeeerlijk. Heb ik afgelopen zaterdag ook nog gehad ;). Na het vuurwerk op Scheveningen. Twas wel minder koud dan bij jullie denk ik, maar het blijft koud :P
  Liefs

 • Reply
  Oh!
  02/05/2006 at 2:47 pm

  Hoera, weer meer fotootjes!

 • Reply
  Marjolein
  02/05/2006 at 5:14 pm

  Hey Saar! Lijkt Texel wel, daar in Zweden. Koning(in) jarig (nouja, half dan maar hxe8, hier in Nederland, maar dat maakt ff niet uit haha).

  En wij hebben hier dus ook altijd vuren hxe8, op 30 april (29 was het nu). Meierblis heet het bij ons. Elk dorp heeft een hele grote, waar iedereen dus al zijn hout naartoe mag brengen. Zijn echt huizenhoge vuren. Waar iedereen naartoe gaat, kleine vuurtjes maakt, marshmellows roostert, aardappels poft. En nog een traditie. Kinderen (en natuurlijk ook sommige volwassenen) houden stokken in de vuurtjes, laten ze daarna weer afkoelen, maken hun handen pikzwart met het roet en daarna dus de gezichten van de mensen die ze kennen! Misschien kan jij die traditie volgend jaar beginnen ;)

 • Reply
  martie uit canada
  04/05/2006 at 6:04 am

  lieve schat, love the pics !! OOk in Vnacouver ” konininnedag ” nederlands dan, m.a.w. Juliana/Beatrix. Roderick totaal uitgenodigd door de consul. hij is een geliefd nederlands staatsburger, affijn het blijkt mooi te zijn geweest, met lieve mensen en lekker eten, wat wil je nog meer ??? Ik was te laat om er aan deel te nemen, yijkes, jammer dus. Love you always and forever, martie.

 • Reply
  Marcel
  05/05/2006 at 7:37 pm

  Echt wel! Waar in Canada?

 • Reply
  Saarbok
  05/05/2006 at 9:36 pm

  Vancouver en de eilanden erom heen :D

 • Reply
  Bob
  06/05/2006 at 4:39 pm

  Je bent goed bezig! :)

 • Reply
  Oh!
  06/05/2006 at 5:26 pm

  En ik maar denken dat je het tegen mij had, dat eerste woord van dit logje. ;)

 • Reply
  wosh!
  07/05/2006 at 6:28 pm

  WOOOOOW! saar wat coool!!!! GA JE NAAR CANADA?! NAAR ROB, STACEY, MARTY, ROBBIE, JESSIE, MACAILA, VANESSA, RAQUEL, KAI, RODERICK ETC ECT!?!??!?!??!?!

  Ik neem aan dat jullie ook een ticket voor mij hebben gekochtc 8)
  AAaw! ik was zojuist echt HEEEEEL BIJNA klaar met mn vakantie verslag op mn weblog en toen sloot hij opeens de pagina af!!! Ik was een beetje gefrustreerd :D
  maar ik heb het wel helemaal over nieuw gedaan, geduld he!?
  maar ga je wel even kijken?
  ik hou van jou :D

 • Reply
  shwek
  07/05/2006 at 6:34 pm

  Heej saar, was dat computer spelletje toevallig the sims? 8)
  kusje van je zusje :D

 • Leave a Reply