Australië Reizen Uncategorized

Feest aan alle kanten, visum is er!!

Hallow..kennen jullie me nog? Ik ben Sarah, het meisje wat ooit elke dag op dr weblog schreef..

MIJN VISUM IS BINNEN!! Ik vlieg volgende week naar Australië =D =D =D Staat voor vrijdag maar we gaan proberen de vlucht naar woensdag te halen. ZO BLIJ!!! Ik weet niet hoe bevorderlijk het zal zijn voor mijn web-log-activiteiten-frequentie, maar ik ga er wel van uit dat áls ik dan schrijf, het leuke verhaaltjes zullen zijn met zonnige blije foto’s. YAy =D

Ik woon nog steeds bij moeders en zusje en dat is wel gezellig zo de laatste dagen. Broertje Demian was er anderhalve week geleden klaar voor om het afkickcentrum in Den Haag te verlaten en zit nu in een begeleid kamer wonen project in Hoofddorp. Ik hoop zo dat alles goed gaat, maar tot nu toe doet hij het iig prima :) Hij vind het heel fijn dat ie weer zelf mag weten wat ie doet en hoe laat en met wie en waar enz. maar voelt zich soms wel een beetje alleen. We hebben een housewarming feestje gehad bij hem met ook natuurlijk ander bezoek erbij, dat was heel leuk en zn kamer is echt mooi ruim. Hij heeft allemaal mooie lieve en handige dingen gekregen en vond het geloof ik wel een erg leuke avond. Dus ik ben heel blij dat het zo gaat :)

Woensdag heb ik Bowe gezien, die nam me mee uit eten voor mn late verjaardag cadeautje. Daar zijn we allebei experts in – die veel te laat geven, maar des te leuker het is want zo doe je nog es wat origineels door het jaar heen hihi. We zijn gaan fonduen op de Overtoom vlak bij mijn oude kamer. Was heel gezellig, heel lekker en we zijn het tentje echt uit komen rollen met enorm dikke volle buiken!

Hoogtepunt van afgelopen week was toch wel het feestje van Playboy waar ik voor was uitgenodigd. Ik heb zo mijn contacten ;D Het was een heel exclusief feest, op een super mooie boot die wel aan land bleef (maar goed ook) met allemaal mooie mensen in mooie kleding met veel drankjes en veel hapjes. En natuurlijk bunnies haha! Ik moest er samen met wat andere meisjes al wat vroeger zijn dan iedereen anders, zodat de mensen van het Rob Peetoom team mijn haar en make up nog konden doen. Rond 11 uur stroomden de mensen binnen en al snel was het een volle boot! Het was heel leuk, veel mensen nieuw ontmoet en een paar tegengekomen die ik van andere feestjes of shoots al kende. En opeens was het half 6 en gingen we toch maar in een taxi zitten die ons naar huis bracht :p ‘Ons’ is trouwens ik en 3 andere mensen die ik daar ontmoet had. Het feest was zo exclusief dat ik ook niemand mee mocht brengen haha nou goed..
420058794_6_yso5
Lounge
Cimg3423
Drukte
Cimg3425
Zingende Do
Cimg3430
Ha iemand die ik ken!
Cimg3443
Dansen
420058776_6_h3sh
Op het podium met bunnies, Jan en Do
Cimg3421

9 Comments

 • Reply
  itty
  16/11/2008 at 8:47 pm

  beterschap saartje!
  we hebben dezelfde sjaal haha! Zijn we dan toch samen naar Bativastad geweest???

 • Reply
  Fred
  16/11/2008 at 8:54 pm

  Hoi Saar,

  leuke foto!
  ga voor het visum duimen. Kan je er wel heen zonder? als vakantie of zo en daar wachten tot het er is? Zal eigenlijk wel niet.

  Hou je haaks, de groeten aan de rest.

  XX Fred

 • Reply
  saar
  16/11/2008 at 9:32 pm

  haha Itty echt, toeval weer :p

  Dankkk Fred. Nee dat kan idd niet, heb je snel goed uitgedacht =D Helaas!

 • Reply
  Marcel
  17/11/2008 at 12:30 am

  Wow, mooie foto! Met zulke looks laat elke douanebeambte je toch gewoon door zonder uberhaupt naar dat visum te kijken?

  (Maar vooruit, ik zal ook helpen duimen.)

 • Reply
  Prinsesje
  17/11/2008 at 12:28 pm

  Wel gezellig dat iedereen bij elkaar is!

 • Reply
  Jannie
  29/11/2008 at 9:52 pm

  Jeeeeej wat goed!!!! Geniet nog even van Nederland de laatste paar dagen… Je weet maar nooit of je dit kikkerlandje ooit gaat missen ;)

 • Reply
  Marcel
  30/11/2008 at 8:53 pm

  Goede reis!

  Ik ga er natuurlijk van uit dat er juist veel logjes met Australische belevenissen komen. Ik moet toch ergens mijn gratis reisinformatie vandaan halen? ;)

 • Reply
  Fred
  01/12/2008 at 3:48 pm

  Hoi Saar!

  Dat is gggoooeeeddd nieuws!(‘t visum)

  Hoop op veel mooie verhaaltjes uit een nog verder weg land!

  gefeliciteerd en XX Fred.

  Doe je de groeten aan die australier van je?

 • Reply
  John
  01/12/2008 at 9:57 pm

  Wat fijn voor je dat het visum eindelijk binnen is. Ik wens je alvast een hele goede reis en dat je al het geluk zult vinden waar je op hoopt. Voor mezelf hoop ik dat we af en toe nog wel wat kunnen meegenieten via deze weblog :-).

  Liefs, John.

 • Leave a Reply