Uncategorized

(Feestjes-) foto's

Jullie zijn lief! Woordjes helpen. Slapen zou ik idd wel willen maar kwam vannacht ook echt niet in slaap. Misschien zo die nooit-werkend slaap pilletjes nemen haha wie weet geven ze opeens enig effect. Heb nou ook koorts en steeds meer hoest, maar heb nog steeds goede hoop dat ik morgen wakker word en zo de marathon zou kunnen lopen zo fit ;p

Maar eerst ga ik mn log nog beetje stalken. Donderdag ochtend in de piek uren meegeholpen in Mokka, daarna hier oppaskind ophalen, boodschappen en koken. Die ochtend had ik ook een mailtje van Rene de Haan gekregen over dat hij een appartement tot zn beschikking had en aangezien we wel weer wilden ‘shooten’ , de vraag of ik zin en tijd had om dat ergens in de komende dagen te doen daar. Vrijdag ochtend en middag was het enige gaatje waar dat in kon dus zo geschiedde :) Hij heeft al een paar foto’s opgestuurd maar there will be more. Ook een compilatie, die hij ‘birth of a smile’ noemde.
Birthofasmile
0512
0633
0560_3

Daarna de bus op naar Alphen a/d Rijn, en wie woont daar, daar woont Ansel (a.k.a. Annalie) natuurlijk! Die had haar feest, laten we het haar ‘sweet 21st’ noemen (zuurstok- en stress gehalte lagen hoog) en dat vierde ze samen met haar zusje die 18 werd. Heel leuk gedaan, party nog wat ingehuurd zodat er grote zeilen met beach-achtergrond-print achtig iets hingen, opblaasbedjes aan de muur, leuke lichtjes en een heuze discobal. Het werd gehouden in de bedrijfs ruimte van haar stiefvader en achteraf bleven we met zn 4en in haar kamertje slapen, haha creatief ruimte benutten heet dat.
Cimg2979
Birthday girls!
Cimg2968
Cimg3007
Cimg3028
Cimg3079_2
Cimg3067
Cimg2981
Cimg3063

Die laatste foto geeft beetje weer hoe ik me nu voel hahaha. En dan gister weer in Amsterdam gekomen om op mn fietsje naar huize moeders te gaan want Lisa vierde haar verjaardag. Was ook heel gezellig met leuke mensen. Nogmaals; iedereen is maar jarig in de zomer dit jaar!! (en alleen dit jaar he)
Nou ik ga maar iets proberen naar binnen te werken qua voedsel (ben ondertussen naar de supermarkt geweest ja, alleen was het niet alleen balen dat ik net vandaag niets in huis had – het is ook zondag, en dan woon ik wel midden in de stad ; mijn appie is xc3xa9xc3xa9n van de weinige die het vertikt om zondag open te zijn. Dus heb ik toch mijn fietsritje voor de dag gehad. In ieder geval die beruchte 30 minuten beweging per dag gehad (in totaal dan) wat ben ik toch gezond bezig) en dan wachten tot verweggeliefde online komt.
Oh daar over gesproken – goed nieuws!! Over 11 dagen ga ik naar Nice vliegen om 3 dagen bij hem te zijn =D We hebben elkaar al niet meer gezien sinds… ongeveer 2 weken voordat ik naar Suriname ging.. hoe lang is dat? :p 
   
 

4 Comments

 • Reply
  John
  25/08/2008 at 12:30 am

  Erg mooie foto’s weer. Knap gemaakte foto’s van een knappe meid. Vind ‘Birth of a smile’ wel erg grappig eigenlijk :-). Ik hoop erg met je mee dat je je morgen weer een stuk beter zult voelen. Veel sterkte en slaap lekker voor nu.

  Liefs,
  John.

 • Reply
  ann
  25/08/2008 at 9:55 am

  wist niet dat je ziek bent knijn :(

  ga zo naar school maar bel je later vandaag nog wel ok?
  leuk die fotos :)
  als je zin hebt, mail ze even allemaal ;)

  dikke kram en krya pxc3xa5 dig gumman ..
  puss

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  27/08/2008 at 8:14 pm

  Je gaat in ieder geval een super toffe tijd tegemoet! Lekker met je lief in ieder geval.

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  30/08/2008 at 5:40 pm

  Wat een mooie foto’s zeg. Vind je het niet eng om in lingerie op de foto te gaan?

 • Leave a Reply