Uncategorized

Foto's met Rene de Haan

Vandaag een lange werkdag gehad met weer veel spierpijn en gekuch, gister een erg leuke dag op het strant van Ijmuiden, met fotograaf Rene de Haan! Ook hem ken ik via de site van Hans de Rooij, maar dan eigenlijk al vanaf 2,5 jaar geleden via mail, toen we elkaar dus niet hebben ontmoet :p Nu eindelijk wel, en het is een interessant resultaat. Ik zet hier 3 foto’s neer..

1563 1761
1719

Morgen weer school, EN OJA Shane en ik zijn net via msn op zoek geweest naar tickets, met als resultaat dat hij vrijdag avond hier op schiphol is, en tot zondag avond blijft!! Hoe gek gestoord superleuk is dat?? De australixc3xabr die ik op Kreta heb ontmoet komt naar Amsterdam =)

11 Comments

 • Reply
  annalie
  20/09/2007 at 10:35 am

  zaar .. k snap dat je zweedse namen heel cool vind enzo, maar ik heet echt annAlie .. hihi
  toch vereerd dat ik vernoemd word :)
  word jij nu maar eerst eens beter ja!

  ga ik me hier nog even flink verder vervelen en nadenken en vooral iemand missen die ik niet moet / mag / kan missen. LEUK wooot.

  kusje

 • Reply
  Zaar
  20/09/2007 at 11:23 am

  Oh god sorry he =) Ik pas het wel even aan haha

 • Reply
  Bowe
  20/09/2007 at 11:36 am

  Saartje wat ben je toch goed in ook leuke filmpjes maken.. goede soundtrack.. 2e nummer is wel heel fout maar door dansende naakte kinderen die schattig zijn is dat helemaal gerechtvaardigt.. en charlie.. oh mijn god… als Diesel en Charlie nou eens puppys kregen.. moet je voorstellen.. Ik moet gewoon naar Kreta om met charlie te chillen.. serieus.. laten we gaan dan. 2e gedeelte van t filmpje moet ik nog kijken..

  Kus :D

 • Reply
  rianne
  21/09/2007 at 10:21 am

  leuke filmpjes, heb ze net ff bekeken;) hoop dat je je snel weer beter bent, k heb der ook last van ben net terug uit Turkije en thuis gelijk weer verkoude enzo echt minder maja zit in de lucht zegge ze:P

  beterschap xx Rianne

 • Reply
  itty
  25/09/2007 at 10:10 am

  dit vind ik echt supermooie foto’s! Naturel en een tikkie ondeugend! wanneer breek je door?

 • Reply
  annepan
  25/09/2007 at 2:18 pm

  te gek te gestoord en veeeeels te leuk! whihi
  die foto’s zijn gewoon zoals je bent! mooi en puur natuur =)

  kram

 • Reply
  Tamara
  26/09/2007 at 5:40 pm

  Mooie foto’s hoor!!!

  xxx Tamara

 • Reply
  michael van der voorden
  28/09/2007 at 11:42 am

  Super super super ! :D
  -x- van mikey.

 • Reply
  ann vanuit NL
  30/09/2007 at 11:58 am

  even even n berichtje, vlieg zo weer terug naar zweden, maar is het leuk met shane?! dacht je nog te smsen maar tegoed op … :S
  k spreek je wel weer op msn .. begin trouwens dinsdag met mn baan :)
  en ben ziek. griep. zelfs mn huid doet pijn. waarom nu?!
  puss och kram

 • Reply
  Rutger ten Broeke
  21/10/2007 at 9:53 am

  Hallo, Sarah.

  Ik zag de foto’s die Renxc3xa9 de Haan met je maakte en werd direkt gexc3xafntrigeerd.

  Ik ben fotograaf-beeldend kunstenaar en op zoek naar goede, maar niet routineuze modellen.

  Ik werk uitsluitend in zwart/wit en momenteel bezig met een boek over mijn 30 jaar fotografie.

  Mijn website is nog in de maak, maar als je mijn naam opgooglet, kom je mijn werk in allerlei publicaties en op andere sites tegen.

  Ik zou graag eens een keer met je willen werken.

  Laat je me horen wat je daarvan vindt?

  Met vriendelijke groeten
  Rutger ten Broeke

 • Reply
  Rutger ten Broeke
  21/10/2007 at 9:55 am

  Hallo, Sarah.

  Ik zag de foto’s die Renxc3xa9 de Haan met je maakte en werd direkt gexc3xafntrigeerd.

  Ik ben fotograaf-beeldend kunstenaar en op zoek naar goede, maar niet routineuze modellen.

  Ik werk uitsluitend in zwart/wit en momenteel bezig met een boek over mijn 30 jaar fotografie.

  Mijn website is nog in de maak, maar als je mijn naam opgooglet, kom je mijn werk in allerlei publicaties en op andere sites tegen.

  Ik zou graag eens een keer met je willen werken.

  Laat je me horen wat je daarvan vindt?

  Met vriendelijke groeten
  Rutger ten Broeke

 • Leave a Reply