Uncategorized

Foto's met Wim Sonius

Wazzup folks!

Vandaag ben ik vrolijk want ben voor het eerst in 5 dagen weer eens iets gaan doen! En met niet dodelijk beroerd gaan voelen! yeay hoera! Ik had dus een shoot met Wim Sonius, in Almere.Echt de meeest vreselijk busrit OOIT gehad want die chauffeur was een driftkikker van hier tot oneindig en verder en maakte dus steeds ZO bijna botsingen en steeds toeteren en dan auto’s die daarom gingen stoppen enz enz. Een verhuiswagen die in de weg stond en 10 minuten lang weigerde om te bewegen door de brutaliteit van onze chauffeur. Pff zorgde wel voor een band tussen alle passagiers :p Trein gemist maar gelukkig maar 10 minuutjes te laat opgehaald kunnen worden bij het station door Wim en naar de studio gereden. HOLY FCUK als we het over studio’s hebben :| het was zeg maar… een GROTE!!!! Met.. zeg maar… alle fotografie spullen die je je kan WENSEN. Echt behoorlijk prachtig.
Hahah en toen begon de shoot, heeft ie een slim trucje voor om los te maken – hij laat je zogenaamd een telefoongesprek hebben waarbij hij onderwerpen aangeeft zodat je allerlei emoties laat zien haha maar dat was lastig na eerst ruim een uur gepraat te hebben en al eigenlijk vanaf het begin dubbel liggen. Ook heb ik tig keer uit staan leggen hoe een hamer en boor werkt (en dan eigenlijk over totaal wat anders praten omg hoeveel bullshit ik vandaag wel niet heb staan brabbelen!!) voor de foto. Aan het eind hadden we iets van okee nou gaan we dansen en springen met muziek en een windmachine en zijn er in die laatste 5 minuten een paar hele leuke foto’s gemaakt. Wim is telepathisch wat nogal voor lachwekkende momenten zorgt! Na elke 40 foto’s ofzo zaten we ze even door te kijken op de computer zodat je kan zien hoe en wat beter kan enzo, en dacht echt net net net van moet eigenlijk wel naar de wc. En Wim midden in een zin – ga jij even plassen? :| uhm tuurlijk !? haha hij had het wel uitgelegd maar t blijft raar en verassend =) De hele tijd dat soort dingentjes. Het is gewoon ontzettend leuk en lachen geweest en hij heeft me ontzettend veel uitgelegd (is al 30 jaar lang professioneel fotograaf van beroep dus weet van allerlei kanten dingen te vertellen) en over een maand gaan we het nog een keer doen maar dan mooier en alles want dit was echt om te testen hoe uitdrukkingen en dingen gingen.
LeukLeuk!
Cimg0364

5 Comments

 • Reply
  Bowe
  11/09/2007 at 7:35 pm

  die 1 was echt kippenvel! de rest was echt zwaar grappig :D Vooral die laatste, met die muziek eronder.. eigenlijk hadden ze die gast nog Sorry in slowmotion moeten laten zeggen, dat had ik iig gedaan.. zo vet snel achter elkaar Sorry, Sorry, Sorry en dan in slow motion ingezoomd op zn mond: Soooooooohooooooooorrrrrrrrrrrrrrryyyyy

  Maja wel vet :D

 • Reply
  Irxe8ne
  12/09/2007 at 12:32 am

  Muhahahahaha, hilarische compilatie Sarah!
  Die tweede (budlelijke, halfnaakte, vissenogige, txe9 arrogante sliederdel) was ronduit eng. Het had niet veel gescheeld of ze had een kapmes uit haar topje getoverd en was de voltallige jury te lijf gegaan.

 • Reply
  Zaar
  12/09/2007 at 12:49 am

  JA erg he?! Ik zat echt met open mond te kijken – HOE kan je zoooveel arrogantie en engheid in je hebben!
  Zoiezo heb ik vele minuten mn mond wijd open laten hangen hahaha

  @bow die ene is zooo mooi, het is ook helemaal stil daarna =) En zooo lief als ze doorgaat!!

 • Reply
  Iboulevard
  15/09/2007 at 12:26 am

  mooie foto’s hoor…

 • Reply
  Fred
  15/09/2007 at 11:11 pm

  Hoi Saar,

  leuk die foto’s, maar ook leuk te horen hoe hij het aanpakt.
  Lijkt prima te werken als ik het zo zie.

  groeten en tot horen!

  Fred.

  (PS maarten is weer uit huis, woont nu in Haarlem)

 • Leave a Reply