Uncategorized

fridaynight sensation

Mijn weekend excitement heb ik op 1 vrijdag avond gehad =) Om te beginnen hoorde ik halverwege de week via zusje via internet via moedergroep van oude basisschool moeders dat er een reunie zou plaatsvinden van mijn oude klas! Achtig iets. Dus ik op hyves op zoek naar oude klasgenootjes, bedacht me dat ik werkelijk geen 1 in die vriendenlijst had staan of nog contact mee had in welke vorm dan ook, dus begon met eentje en eindigde met een stuk of 10 vrienden uitnodigingen na het terug vinden van vele oude Platoscholers – goh oja dat verleden was er ook nog!? Alles via de hyves krabbels geregeld en om half 7 zou iedereen meeten in restaurant Dante op het spui. Livia had me trouwens nog opgebeld vanuit Italie, 1,5 dag van te voren want toen pas hoorde ze er iets van – dat was op de Platoschool mijn goede dinnetje en woont nou al aantal jaar in een Italiaans dorp – en heeft het voor elkaar gekregen om nog een vlucht te boeken ook, dus die was er gewoon bij haha.

Binnen lopen was wel een beetje vreemd! De helft was er al ongeveer, een stoel in het midden van de tafel nog vrij, en tja begin dan maar beetje te praten enzo hihi. Liep wel snel los en het was heel leuk om mensen zo veranderd te zien, bij 3 had ik dat ik echt even heeeel goed moest kijken want echt dat was opeens een stuk groter en anders geworden dan?! Maar het was zoveel leuker dan wat ik had verwacht!! Je bent toch opgegroeid met deze mensen, 8 jaar lang in de vroegste jaren, je kent elkaar super goed en toch is er zoveel veranderd en eigen wegen gemaakt, super interessant om te horen allemaal. En zijn ze nog hetzelfde van hoe je ze herrinnerd?! De meeste wel, een paar verbaasde me met hun voor mij nieuwe stijl van leven :p Ook over cf was het zo grappig om te horen hoe mensen dat nog wisten. Cf stond definitief gelijk aan ‘die pilletjes die jij altijd op een lepel bij el-luk-ke maaltijd moest open maken en dan in 1 keer naar binnen schoof’ of ‘die dingentjes die leuk smeltte op je tong!’ of ‘die je dan voor jou open mocht maken en dan als ze leeg waren weer in elkaar zette en meenam naar huis, kijk mam dit was een medicijn!’ enzovoort. Heel grappig. Ook raar, want iedereen wist natuurlijk dus dat Sarah die pilletjes nam, maargoed als 8jarig kind wordt je niet uitgelegd dat dat klasgenootje vna jou die pilletjes neemt omdat ze CF heeft, come on dat wist ik zelf toen nauwelijks, dus wist bijna niemand eigenlijk waarom ik dat nou altijd had gedaan. Nauwelijks over gehad ook trouwens, alleen de creon kwam dus even als groot onderwerp naar boven.
Niet iedereen was er maar toch en stuk of 15 en we hadden gewoon een grote tafel gereserveerd waar de meeste de hele avond rond aan het hobbelen waren en dus steeds ergens anders zaten met andere mensen naast hun. Vond het zo leuk gewoon haha voelde me op een gegeven moment ook weer helemaal klein meisje, met al die herinneringen en jezelf eigenlijk niet perse stoerder voordoen dat je bent want ze kennen je toch al van klein zijn, en bijna iedereen was heel lief en vrolijk, was gewoon super =)
220103625_6_7jmo

Exc3xa9n van de personen die ik moeilijker kon herkennen – Gopal!! Samen in een happy kick haha

Moest helaas als eerste weg daar omdat ik doorging naar wat anders leuks – Ann kwam me ophalen om samen naar Alphen aan de Rijn te gaan – zijn woont daar dus eh ja :p Haar vriendin Eef die ik in Zweden een keer had ontmoet kwam ook later bij haar thuis en met zn 3en gingen we uit, maar om euhm een of andere reden (lees – persoon) hing er de hele avond spanning (gaan we hem/ze zien of niet, en waar) want persoon in kwestie was verjaardag thuis aan het vieren. Eef kreeg na een paar uur een smsje van iemand die daar was, en of zij ook wou komen. Nou zij zelf niet maar Ann en ik besloten het erop te wagen en dus stonden we 10 minuutjes later daar voor de deur om 2 uur snachts. Een verbaasd gezicht deed open maar er werden meteen cocktails voor ons gemaakt (kauwgombal zoet maar lekkurr en met kahlua er in ook nog! Ja dat was de eerste dan..) en we hebben ons zeer goed geamuseerd met iedereen die er was. Heel gezellig, grappig, leerzaam (stijldansen en massage punten en info over wat museologie is en hoe je goed frituren kan etc.). De bedoeling was om bij ann te gaan slapen maar rond een uur of 9 werd ik wakker en dacht ik heyyy dit is nixc3xa9t bij ann thuis! Heb ook half in/uit een slaapzak gelegen, op mn rechterzij, op de grond dus eigenlijk dus zit nou een hele blauwe plek en zelfs een bult! Ik wist niet dat dat kon op je heup/dij magoed =)

Nog best heel helder bij ann thuis
0404_011
Wat minder helder en wat meer hyper na de verjaardag binnen kom actie
0404_015
0404_018
Met deze werd de intelligente-mensen-awards gewonnen
0404_021
0404_023
Ladies and gents – meet Ann
0404_025
0404_043
En dan meteen ook maar even Saar
0404_026
0404_037
Die tafel stond al zo toen wij aankwamen hoor
0404_074
Dan toch die foto samen ;) Ah lief!
0404_101
0404_102
Morning after, ja, toch eerlijk om die er ook bij te zetten?! haha errug.

Dus veel leuke foto momenten waarvan dit maar een kleine selectie is maar een goed beeld geeft. Die ochtend met geleende plu door de regen naar anns vader lopen, naar anns kamer, en weer naar anns vader haha en naar de trein met de auto zodat ik weer naar mn Vondelkamer terug kon. Was echt heel gezellig =) Ge
lukkig had mn middag afspraak afgezegd dus had ik niezo veel te doen als ann vandaag haha viel zelfs in de trein in slaap, dat gebeurt me nooit niet!! Schrok weer wakker bij Amsterdam lelylaan of iets dergelijks gelukkig :)

Nu aan wiskunde of slapen, we zullen zien. Komende week grote toetsenweek, 3 keer hoera en in de rondte. Focussen moet dus gewoon wel weer eens. Slaap lekker verder lieve mensen!

2 Comments

 • Reply
  ann
  06/04/2008 at 2:03 pm

  haha duss was absoluut geslaagd.
  zo even geleende plu voor deur droppen ;)

  koesjj

 • Reply
  Eef
  08/04/2008 at 10:08 pm

  Na alle verhalen heb ik vernomen dat jullie het toch wel heel gezellig hebben gehad , ondanks de “Ik moet keinodig plassen” spanning ! En saar , FOEI ! ( you know ;) )

 • Leave a Reply