Uncategorized

Ganges en Sabine

Vandaag zijn we nog een dagje op het eiland gebleven, uitgeslapen tot 10 uur, nog even heerlijk met elkaar op bed gelegen want tijd voor elkaar of iets anders hebben we eigenlijk weinig, zo erg zijn we bezig met om ons heen kijken en praten met de mensen die we hier kennen of tegen komen. Ontbeten, het is elke ochtend zo heerlijk rustig wakker worden, met de 2 meest lieve mensen beneden als je daar dan komt.. Daarna hebben Rob en Martie ons meegenomen naar een soort kleine kunsthal met dingen die je kon kopen, allemaal van artiesten van het eiland zelf, ik heb een geschilderde kaart gekocht en een supermooie grote magneet ( vriendlief en ik hebben besloten de koelkast bij ons thuis om te bouwen tot onze souvenir magneten kast, ofzoiets hihi, en met die van canada begin het dus :) ). Toen had Martie een telefoontje gekregen van een klant (ze is makelaar) (een f*cking droomberoep in deze omgeving) (behalve soms) want nou moest ze dus naar een persoon die besloten had zn huis binnen een uur in de verkoop te zetten enzow dus gingen we even terug naar huis, Martie druit en wij 3-en naar Ganges, dat is het kleine centrumpje waar ik het eerder over had, Rob moest boodschappen doen en we besloten dat wij gewoon wanneer we wilden naar huis terug zouden lopen, het is iets van 1,5 km. Het is zo een lief ‘stadje’ echt, we zijn overal in geweest en alles bekeken (behalve de boekwinkels grrr want ik kill vit daarmee, maar hij heeft beloofd dat ik in Vancouver even mag ;) ) wat gezeten op het grasveldje waarop ik 3 jaar geleden met lisa en moeders een ijsje at, dat was grappig, en warm, want we hadden onze truien in de auto gelaten terwijl het vandaag toch wat frisser leek. Toen ff wat gegeten en natuurlijk toch maar even langs de geweldige ijswinkel geweest, en al ijs-etend begonnen we aan de weg naar huis. Die bleek alleen maar bergopwaards te zijn dus aan het eind was vit me omhoog aan et duwen haha maar et was leuk allemaal.

Toen we thuiskwamen was er niemand anders thuis, en deze mensen doen nooit hun deuren op slot, behalve nu! En ik moest zooo nodig naar de wc! Maar gelukkig kwam rob na een paar minuutjes al aan, die had ook een telefoontje gehad van een klant (hij is architect) en ging even kijken. Wat chips en drinken gepakt aan de buitentafel en al snel kwam Martie ook thuis, en besloten we op bezoek te gaan bij Sabine. Zij is een andere buitengewoongeweldige tante (de dochter van Martie) (en Martie is de zus van mijn oma) en ze was meteen zo lief en blij om me te zien! Het was echt erg leuk. Tyler was er ook, haar zoon van 20, met zn vriendin, maar Tyler had ik nog nooit gezien, dus was best gek om hand te geven terwijl Sabine zei van ‘nou, Ty, dit is je ‘2e rangs’ nichtje’ haha ‘neat!’ was zn reactie. Op Sabines veranda was het wel waanzinnig heet dus iedereen van ons ongelukkig met de lange zwarte broeken maar wel erg lekker natuurlijk, waanzinnig veel gelachen, sabine is zo geweldig ik hou echt van dr, en ze heeft een enorm gevoel voor humor erg leuk :) Rond 7 uur gingen we daar weer weg en hebben we hier gegeten en uitgerust. Mn wangetjes zijn rood van de zon, en mn ogen van de slaap al anderhalf uur lang, dus misschien meot ik maar weer naar bed :) Morgen gaan we ergens anders heen, waarheen weten we nog niet precies, want iedereen in deze familie leidt zo een hectisch en druk  maar leuk leven dat ze altijd bezet zijn en in gesprek en snel en weet nog niet, maar in elk geval gaan we de kant van Vancouver op. Dikke kus iedereen :)

4 Comments

 • Reply
  Jose
  04/07/2006 at 3:48 pm

  Hoi Sarah,

  Veel plezier in Canada, geniet ze, en tot volgende maand!

  Kus, Josxe9.

 • Reply
  bleuof
  06/07/2006 at 7:31 pm

  Saar, ik wil zoooooo graag ook daar zijn! Ook Sabine zien, ook Martie zien, en Tyler, en de rest!!!! komen er meteen weer allemaal herinneringen naar boven zoals “THUNDERSTORM!!!”
  Heb je eigenlijk al Raquel gezien? Doe haar heel veel groetjes, maar haar ga ik toch over anderhalve maand ofzo zien :D.
  Ik hoef alleen maandag nog een proefwerk in te halen (scheikunde- blegh), en donderdag ga ik mn getuigenschrift ophalen (waar natuurlijk alleeen maar positieve dingen in staan) en dan ga ik jou ophalen!!!
  Dan ga ik mn lieve zus weer zien! VAKANTIE!!!!
  Weet je wat zo gek was? Vandaag was ik alles van school een beetje aan t weg gooien enzo (kaftpapier oude SO’tjes), en toen kwam ik een foto tegen van demian en mij samen op de trap toe nik 3 was ofzo, of misschien zelfs wel 2.. En toen ging ik ons vergelijken met een foto van nu, echt heel raar eigenlijk :). Ik slaap nu al 4 nachten op t balkon, t is echt zoo fijn, behalve de muggen dan, zelfs daar heb ik vrede mee :D. Alleen op mn hand al heb ik er 5. Ik heb Chaim net gebeld en hij is net terug van schoolreisje, dus een beetje vragen hoe het was enzo *wow, ik ben al een tijdje aan t schrijven :P* nou hardstikke leuk, maar in de tijd dat hij weg was had ik niemand om mee te voetballen dus was een beetje depri geworden, nu gaan we dat dit weekend inhalen, hij komt morgen ochtend, dan blijft ie logeren, dan gaan we zaterdag middag naar de film, en dan blijft ie weer logeren :D :D!
  Maar mama roept dat ik moet komen eten (blegh, alleen het woord al…)
  Heeeeel veel plezier nog en sorry dat ik niet log, ik hou je gewoon persoonlijk op de hoogte, woow ik kan niet ophouden met praten, er was trouwens vandaag op school een circus uitvoering van de tiende klassers
  doeidoei!! hou van jou en de rest om je heen!

 • Reply
  liefliesje83
  06/07/2006 at 8:09 pm

  En ik ga nu de laatste schooldag vieren in t vondelpark met wat mensen
  dus gutenmorgen daar zo in canada :D
  kus

 • Reply
  Bowe
  07/07/2006 at 4:11 pm

  Eigenlijk wou ik uit pure jaloezie gewoon helemaal niet reageren op je blijmakende stukjes.. Maja natuurlijk kan ik dat niet volhouden als ik zoveel blijdschap, liefde en vreugde constateer bij lieve Saartje.. Dan moet ik toch even zeggen (met pijn in mn egocentrische hart) dat ik t stiekem wel heel leuk vind dat je het zo leuk hebt, en dat je nog ff heel veel moet blijven genieten van het ongetwijfeld prachtige land (GRRRR)

  Iets te harde kus zodat t pijn doet,
  Bokpoot

 • Leave a Reply