Uncategorized

Geen stroom en NL-pics!

Tot 3 uur ‘smiddags geslapen vandaag!!!  8)  Dat gebeurt nou dus nooit, maar werd voor het eerst sinds lang wel wakker met een gevoel van uitgerust te zijn. Word je wakker terwijl het alweer zwaar aan het schemeren is hier.. Dat was je dag dan.. Gister was heel Mxc3xa4rsta voor zover we konden zien (en dat is best ver aangezien we op de 5e verdieping wonen) zonder stroom!!! Vriendlief kwam rond half 4 thuis om even wat te eten, en 2 minuten voordat hij de deur openmaakte hierboven was alles uitgevallen. Dat was dus net nadat ie zn auto in de garage had gezet en dus stond die vast, want die uit-en ingangen werken op electriciteit haha. Maar hijzelf kon er wel uit door een gewone deur gelukkig :p Na een half uurtje warm worden hier thuis wou ie wel even mee naar de apotheek om mijn enorme bestelling op te halen, we hadden geen idee wat we moesten verwachten, en we hoopten vooral gewoon dat er daar wel stroom zou zijn, aangezien het centrum best wel pal naast onze flat is. Dusss wij lopenlopen, en in heel het centrum deden 2 blokken huizen het nog, waarin ook de apotheek zat! Ik ‘Yeey!’  roepen; knipperzoem; alles donker. We zijn snel nog even naar binnen gegaan maar iedereen werd er net (blijkbaar voor de 3e keer alweer) uitgestuurd, want wat kan je nou nog doen in een apotheek zonder stroom, waar alle recepten, bestellingen en gegevens in de computers staan… Met nog een paar mensen ongeveer 10 minuten voor de apotheek staan wachten maar het was koudd dus zijn we weer naar huis gegaan en besloten dat als daar weer stroom zou zijn, we terug zouden gaan. Het was echt zoo immens donker hier he!! De stroom kwam om half 8 savonds terug…. Vit zou eigenlijk weer terug naar werk gaan na het even wat eten thuis, maar hij bleef wat langer, en bovendien kon ie zn auto toch niet uit de garage krijgen, dan kon ie zn vader wel bellen om m op te halen want ze werken aan hetzelfde project niet zo ver weg, maar dat had ie niet gedaan. En dus hadden we onverwachts een half dagje samen extra.. precies wat we nodig hadden want de afgelopen dagen hadden we elkaar niet veel gezien en was het steeds blehbleh saai en stil als we dr allebei waren.. en nou was het weer helemaal leuk en zijn we om 12 uur pas in slaap gevallen. En ja wel balen dat ik mn medicijnen niet kon ophalen in de apotheek, want vandaag is ie ook dicht omdat het 13 dagen na kerst is (??) en morgen zondag natuurlijk.. en maandag weer beginnen met school, dus dan kan ik het alleen maar maandagavond en dinsdag innemen voordat ik woensdag groot onderzoek heb hoe het allemaal gaat zo in het ziekenhuis! En dan zit ik dankzij de tobi waar ik dan mee moet beginnen waarschijnlijk weer zonder stem de eerste week school haha maargoed.

Ik ga es even de leukste foto’s neerzetten van de maand toen ik ziek in Nederland was! Want toen was ik natuurlijk helemaal nie vaak online en kon ik bovendien mn foto’s ook niet kwijt op een computer..

Melige foto van broerTJE en zusJE

Img_2124

Lol met vriendlief die heeeeelemaal naar kikkerland gereden was met me om diezelfde dag weer terug te gaan naar Zweden

Img_2139

En toen waren we daar weer.. schaap speelde een grote rol in alles fotosessies…

Img_2166

Bowe was in da houssse en had zn grote liefde teruggevonden!!!!

Img_2162

Half kale Chanan was helemaal gelukkig met het lieve geluidje van de infuuspomp

Img_2178

Prik om bloedgassen te controleren! NIET LEUK! was eerst helemaal zwart daar!!

Img_2189

Weer wat fitter met Lies door het AMC heen gelopen en een geweldige ballon gekregen :D is later zelfs mee naar de ic geweest haha

Img_2198

Jaa Lies ook kusje geven

Img_2199

We maken dr gewoon meteen een thema van!! Fokke dus ook de volgende dag!

Img_2229

De helden die mij en wat zusters in leven hebben gehouden de tijd dat k daar lag:

Img_2237

Weer thuisss ik blij en Pimpoes ook

Img_2297

Bij Lilian thuis voor Chaim’s Bar Mitswa

Img_2360

Lisa en mama ook :)

Img_2354

Gewinkeld in Amsterdam met perfecte vangst en handschoenen die over mn infuus heen kunnen!

Img_2363

Laatste ochtend infuus, laatste ochtend lieve thuiszorg!

Img_2365

En een paar dagen later weer in Zweden terug bij Vriendlief :)

Img_2406

Zooow hebben jullie na het lettertjes verhaal een tijd geleden nou ook de foto-versie gehad hihahoe! KUs!

2 Comments

 • Reply
  Marjolein
  06/01/2007 at 9:21 pm

  Hey Saar!
  Wat leuk om al die foto’s te zien! Laat ze maar komen :-)

  Dat de apotheek vandaag dicht was, 13 dagen na kerst, is denk ik omdat het volgens mij 3 koningen is vandaag. Toen kwamen de koningen eindelijk bij de stal aan haha.

 • Reply
  saar (Sxc3xa5xc3xa5r dan)
  06/01/2007 at 9:36 pm

  Heeey mar, dankjewel! haha ik zat echt goed na te denken, maar het kwam nie naar boven! Okee… dan snap ik tenminste WAAROM ze dicht waren… niet dat ik het nu niet vervelend vind :@ haha ;)

 • Leave a Reply