Uncategorized

Gektewerk

Wat ik vorige keer over gekke klanten was vergeten te vertellen – Elke zaterdag komen er een man en vrouw samen, en altijd bestellen ze 1 cappucino (ik neem die bestelling een miljoen keer per dag op en weet nog niet hoe ik cappucino (?) moet schrijven) DECAFxc3x89 en een spa blauw. En dan kom ik of een ander meisje het brengen en dan kijkt ze er nauwelijks naar terwijl ze zegt dat ze dat absoluut niet heeft besteld en dat ze gewoon 2 cappucino’s zonder cacao wilde en een spa. En die man zit daarnaast, niks te zeggen maar zn blik zegt – ja dat hoorde je toch wel? ga maar halen? ja? ga dan? Echt TE raar gewoon! En elke week opnieuw. Mijn theorie is dat het een getrouwd stel is, ze zijn damn bored, ze zijn zeker weten Amstelveens, en de vrouw heeft al haar leven diva willen spelen maar is verbitterd omdat dat nooit gelukt is door te weinig succes en daarom doet ze het nu met decafxc3xa9 cappucino. Damn.
Lisa gaat zeer waarschijnlijk bij me om de hoek werken haha in boekhandel Venstra, waar ze ongeveer anderhalf jaar geleden stage heeft gelopen en het ontzettend naar haar zin had, maar ze moest wachten tot ze 15 is, nou gaat ze dinsdag officieel solliciteren maar ze houden allemaal van dr en we komen vaak langs enzo =) Micheal, de vader van mn vaste oppasgezin hier liep nog langs het terras tijdens dat ik aan het afrekenen was, wauw ik word Amstelveens! En dat is wel leuk zo een jaar haha.

Gisteravond tot laat opgepast bij mn andere vaste oppasgezin, 2 meisjes, van 4 en anderhalf geloof ik, ohh die zijn zo ontzettend leuk niet normaal. Ze wonen in een groot mooi huis en echt super alles en tussen de ouders lijkt het ontzettend leuk en het lijkt gewoon een sprookjesgezin weet je wel :p Ze zullen natuurlijk ook wel hun dingen hebben maar het voelt er altijd heel fijn.

Zo een verkort filmpje van het gekkenhuis waar ik met bordjes en kopjes rondloop!

kuskuskus! http://www.summerbabe.nl/?showid=369 Stemmen!

5 Comments

 • Reply
  Barry
  30/08/2007 at 9:34 am

  You are talking foreign again!

 • Reply
  Zaar
  30/08/2007 at 10:45 am

  haaa o jesus Ill write an English part today =) =) Cant help myself! Keep on forgetting it. Its my sites fault, it has a Dutch karma.

 • Reply
  Marcel
  02/09/2007 at 1:18 pm

  Ziet er gezellig uit!

  Heb je al eens geprobeerd om die mensen direct 2 cappucino’s zonder cacao en een spa te brengen? Ben benieuwd hoe ze dan reageren! ;-)

 • Reply
  Marcel
  02/09/2007 at 1:20 pm

  (Hm… cappuccino, dus. Dubbel p, dubbel c.)

 • Reply
  Zaar
  02/09/2007 at 11:50 pm

  Ha kijk! Daar heb ik wat aan! Dankjewel =)
  En idd we hebben met de rest ook afgesproken ze nou gewoon 2 gewone te brengen meteen :p We zullen zien!!!

 • Leave a Reply