Uncategorized

Geregeld doen

Pfoeh was mijn tas kwijt, na een oppas dag en dus overal geweest in dit huis, en dit is een enorm huis om iets in kwijt te raken. Arme kinderen, what about fiets sleutels etc? :p Maar na wat gezond nadenken lag hij idd daar gelukkig. Vanochtend toen ik net anderhalve seconde wakker achtig was kreeg ik een smsje van mijn lief dat ie ook wakker was (ik was zeer vroeg wakker zonder wekker(snap er zelf ook niet veel van, slaap de afgelopen dagen ook al rond 11 uur ‘s avonds?! Ik kreeg al een smsje van hem terug: dont tell me ur becoming normal as well) en hij mocht uitslapen want met de weer lege boot hebben ze de luxe 2 dagen achter elkaar vrij te hebben) en gingen we allebei online en waren heel vrolijk en msn deed het eindelijk eens goed genoeg zodat de webcam niet steeds uitviel en kon ik hem in het (weliswaar koude) zonnetje mijn kamer eindelijk laten zien enzo en twas gewoon een mooi begin van de dag..

Om 20 voor 1 naar Gall&Gall racen want had daar mijn sollicitatie gesprek. Met overhit lijf aangekomen maar netjes op tijd. Er zou om 3 uur een grote groep sollicitanten komen maar omdat ik niet kon had ik nu een gesprek in mijn eentje :p De man aan wie ik de info vroeg vorige keer wat dus nogal grappig gegaan was, was de bedrijfsmanager dus die herkende me nog. Gesprek van half uur gehad, het ging wel goed denk ik. Het enige knelpunt zou zijn dat ik niet zoveel uren kan maken, maar het ging niet alleen om dat filiaal dus ze kijken gewoon welke kanditaat het best bij welk filiaal past. Het salaris is niet hoog maar omdat het een winkel is zou er savonds en in het weekend extra betaald worden en dat maakt het een stuk beter – zeker aangezien dat de tijden zijn dat ik kan haa. Maarem ik hoor begin volgende week wat van ze. Is mij eigenlijk om het even. Als ze me niet willen vind ik het goed want kan ik doorzoeken wat ik ook wel leuk vind. Als ze me wel willen is het ook leuk want is weer heel wat anders dan wat ik eerder heb gedaan en ik zou ook een hygiene studie dinges krijgen wat vaak gevraagd wordt in horeca (plus je loon verhoogt(of d?) hehe) en ook nog een contract, dat zou voor het eerst ooit zijn voor mij.

Om 3 uur op de fiets om Laura op te halen, even naar huis, tosti en drinken voor haar maken en naar tapdansen. Dat hoef ik nornaal gesproken niet maar omdat ik nu maandag als mijn dag had toch wel, was gelukkig dichtbij dus Laura wist de weg op de fiets, en ik heb weer een stukje voor mij nieuw amsterdam gezien. Wat hou ik toch van deze stad :) Tijdens het uurtje les wat ze had ik weer terug naar huis gegaan, wat kranten doorgebladerd en mijn was gesorteerd want serieus, ik heb nog steeds geen was gedaan sinds ik hier ben, en ben nu ernstig door mijn kleding heen (lees – vooral broeken). Morgen. Ik zweer je, morgen. Toen Laura weer ophalen, naar huis, zij op de computer, ik de keuken van het gezin op orde brengen want die hadden weer veel gezelligheid gehad met allerlei heerlijk eten en dus veel pannen en koken. Viool oefenen hoort er ook altijd bij en dat vind ik helemaal niet erg want ik mag stemmen en als ze klaar is ook doen wat ik wil (a) niet dat dat veel is, eigenlijk eerder helemaal niets, maar het geluid wat ik er uit krijg ben ik net zo blij mee als toen ik nog speelde en ook kan ik toonladders toch redelijk zuiver nog makkelijk even spelen. Eten maken in combinatie met restjes van feest opwarmen, tafel dekken en met alle 5 aan tafel. Dat is altijd echt gezellig, heb het zeker getroffen met deze mensen tussen de oud-zuid gekte in.

Nou en toen mn kamer weer in. Ben helemaal afgedraaid, waarschijnlijk door de nog niet helemaal verdwenen verkoudheid. Bliiiijj dat die niet is uitgelopen tot een drama trouwens. Net online een aflevering gekeken van mijn op het moment leuk gevolgde serie en nu naar bed want mn ogen draaien weg. (en het is 12 uur. Normaal gebeurt dat om 4 uur snachts! jeej.)

2 Comments

 • Reply
  Fred
  17/02/2008 at 6:36 pm

  Hoi Saar,

  niet gaan schelden hoor!
  De afkortinen vind ik leuk, je kan ze overslaan!
  bedankt voor je berichtje, doe de groeten aan Ann en tot horen!

  XX Fred

 • Reply
  ann
  19/02/2008 at 1:54 pm

  nu weet k ook waar je t over hebt :)
  nice nice

  mmm k ben ook nog steeds wel erg afgedraaid aan t einde van de dag en tijdens?!
  spreek je snel weer :):)

  koess (L)

 • Leave a Reply