Uncategorized

gestoordxc2xa4#"xc2xa4%@#"

Wow dr zit echt een totaal gestoorde ekster op ons balkon nou!!! Hij valt het keukenraam steeds aan, en vervolgens springt ie steeds naar de bovenkant van de balkon deur om daar ondersteboven aan het kleine randje te hangen?!!

De buurvrouw is WEER aan het stofzuigen.. Meestal als ik haar hoor wil ik echt naar binnen rennen om haar mee te sleuren naar buiten en het arbeidsbureau. Panisch-heid moewahah.

Mysteriousredwoman

4 Comments

 • Reply
  Noor en Bas
  25/10/2006 at 6:39 pm

  Dag Lieverd
  Hoe gaat het?
  Bas vraagt zich af of je nu niet meer in Nederland komt.
  Ik heb gezegt dat we elkaar zo snel mogelijk weer zien.
  Moet kunnen he?
  Dikke zoenen van ons

 • Reply
  Bowe
  25/10/2006 at 11:19 pm

  Die foto is echt space.. damn!

 • Reply
  lisa
  29/10/2006 at 6:21 pm

  Hoooiooooi..
  Ik ben weer in nederland! En jihaaaaaah! Morgen weer school woehoehoe! Heb er zooo een zin in!!!!
  Maar t was zooooo fijn =D Elke dag duurde echt tien jaar wat een geweldig voordeel was want we hebben maar twee dagen bijna niks gedaan =D We zijn naar Genua geweest op maandag, en BEATRIJS TRADT OP MET HAAR ORKEST IN FLORENCE dus daar zijn we ook heen gegaan. NAAR BEATRIJS DIE EEN SOLO SPEELDE IN FLORENCE. Het was zooo mooi!!! Echt helemaal kippevel en ik ben bang dat ik je weer vijf dagen verdrietig laat voelen maar er was een jongen van 13 jaar ‘Arthur Rusovsky’, ook van dat orkest en hij speelde zoooo een verschrikkelijk mooie lange moeilijke solo op zn viool! Het was allemaal zoo geweldig en mooi, en de stad zelf was natuurlijk ok heel mooi maar overdag zie je nauwelijks iets door ale toeristen, daarom gingen.. Nouja, ik ga dit nog wel allemaal schrijven op mn log morgen ofzo. Hoop dat je de vlucht al heb geboekt want ik heb er zooo een zin in!!!! =D
  kuskuskusksuskusksuskusksuskuskusskusksuskus!!!!

 • Reply
  lisa
  29/10/2006 at 6:23 pm

  ik bedoel trad
  =D

 • Leave a Reply