Uncategorized

gewone daagjes

Wat is dat toch met mannen of jongens die denken dat elk meisje wat ze toevoegen aan hun msn lijst, eenzaam en alleen is en, hoe mooi ze ook mag zijn, smachtend op hun zit te wachten!??? Op allerlei manieren krijgen ze meisjes email adressen (vaak via een community-site) en na een paar zinnetjes komt de vraag al; en hoe is het in de liefde? verliefd verloofd getrouwd gescheiden? Dan weet je al – hier moet ik niet te lang mee praten, tenzij ik veel zin heb een maandenlange smeekbede met heel veel ‘neens’ van mijn kant. Iemand uit Antwerpen: samenwonend, over de 20, niet meer blij met zn relatie, kan niet alleen zijn en gaat daarom niet weg, en waarom ik in godsnaam niet naar Antwerpen kom om gewoon gzellig zonder bedoelingen niet wat te drinken? En echt meer dan verontwaardigd dat ik dat geen goed plan vind. Iemand uit Osdorp: al een tijdje single, ook al een (behoorlijk) tijdje werkeloos, wonend bij zn ouders, veel aan het fitnessen (maar ook heus wel op zoek naar werk maja tis moeilijk om werk te vinden dezer dagen he? ……….) En aangezien we zo dichtbij elkaar wonen en we nu toch allebei maar op msn zitten kunnen we net zo goed even wat gaan doen in Amsterdam ofzo, zonder enige bijbedoelingen? En totaal niet eens snxc3xa1ppen dat het antwoord nee is.

Maar serieus. WAT DENK JE NOU? Als jij ook ‘zo iemand’ bent – sorry, maar alsje alsje blieft, hou op met denken dat je op deze manier mensen met een goed sociaal leven ooit gaat ontmoeten, en dat ze jou dan ook nog leuk vinden. Die kans is heel, heel, heel, klein.

Dus :) Gisteravond was Rob jarig (eigenlijk de hele dag natuurlijk) dus gingen moeders en ik langs, onaangekondigd uiteraard, op de fiets, 2 vrolijke gekken. Daar was de hele familie inclusief Lilian en Chanan, aan tafel net klaar met eten en hebben we lang op de bank gezeten met zn allen, heel gezellig. Daarna heb ik een korte rondleiding naar Lilians oude kamer gezien want die zit nu op kamers zelf, en haar kamer is dus nogal anders geworden! Ook lil zelf en Chanan kwamen naar boven en zo hebben we weer een uur te lang gepraat en uiteindelijk is iedereen slaperig op de fiets/op de trap op weg gekukeld naar bestemming.
Eerder die dag had ik besloten dat ik echt beweging nodig had en aangezien ik doelloos fietsen of lopen niet erg waardeer ging ik maar naar de stad naar de Engelse boekwinkel waar ze die heeele goede reisgidsen verkopen voor maar 10 euro per stuk. Want wou er eentje over Amsterdam kopen omdat ik tot de ontdekking ben gekomen dat ik maar zeer beperkte informatie en bezigheden van Amsterdam in mn hoofd heb! Maar die gids hadden ze natuurlijk net niet meer, dus dacht ik nou dan ga ik een cadeautje voor Lisa’s verjaardag zoeken, dat lukte ook al niet, toen dacht ik, nou dan ga ik maar heel veel lopen. Dat lukte wel, en toen alle winkels al gesloten waren op de terugweg van de Dam was er nog eentje open waar ik even inkeek, 1 dingetje paste en het was helemaal leuk dus mn laatste centjes uitgegeven :)
De 2 dagen daarvoor was ik een beetje aan het sukkelen thuis en ik ben niet meer heel goed in niks doen ofzo, dus vanochtend een beetje aan het denken en doen, toen er opeens met Lucila afgesproken was om mee te gaan naar haar paardje Pepper en mijn oude paardje Dammie! Heleen was er ook bleek bij aankomst en het was zo ontzettend leuk!! Heleen was echt jaren geleden (zij heeft dammie nou) en paardjes misschien wel net zo lang! Lucila had ik paar maanden geleden even mee gepraat en gedanst.

Ik ben echt wel blij dat ik nou even echt in Nederland ben :) wederom :)

Stem! www.summerbabe.nl bladzijde 40! Harstikke dankjewel!!

7 Comments

 • Reply
  iboulevard
  06/08/2007 at 9:35 pm

  Oh lekker Kreta!

 • Reply
  Barry
  06/08/2007 at 11:26 pm

  I read it. Sad, eh!?

 • Reply
  annn
  09/08/2007 at 2:29 pm

  hee
  ja tuurlijk kan je dat nog, t vereist alleen even de nodige aanpassingen .. =)
  pffst .. verveel me even gigantisch de pleures maar kan wel gaan trainen of zo, maar eigenlijk ook weer geen zin in :S

  Lui? klein beetje maar

  spreek je snel en succes!!
  kusje, Annepan

 • Reply
  Barry
  15/08/2007 at 9:51 am

  That’s easy for you to say…….but I didn’t get a word of it!!!!!!!!

 • Reply
  Barry
  15/08/2007 at 9:53 am

  I clicked on something called ‘Plaatsen’…..is this correct???!!

 • Reply
  Zaar
  15/08/2007 at 6:18 pm

  Sooo sorry there wasnt an English part this time. But my mom was begging and threatening me – I had to help her prepare food (baking fish and cooking some green stuff, but hey, we’re talking about my mom) and so I was happy I kind of were able to finish my Dutch part!!

  The first part was big frustration about stupid people on msn. The second about that Ive been to a birthday and the next day (yesterday now)I met a friend I didnt see for a loong time, and with her I went to my sweet old little horse, which is years ago!! And there also was a girl (who is taking care of Dammiate – the horse- now) and used to be kind of a friend too.

  Thats all folks =)

 • Reply
  ann
  16/08/2007 at 11:43 am

  klinkt tof zaar!!

  lekker doen enz
  heb nou 2 vriendinnen vanuit NL hier, super tof, gister met joel ze opgehaald maar eerst leuk met z’n tweeen in de file!!! gestaan om stockholm uit te komen richting Skavsta … dit ging dus echt heel goed, aangezien er op een gegeven moment wel filefrustraties bij beide boven kwamen bleef het echt heel tof tussen ons. is dat een mijlpaal?! haha
  enne nou ja, geloof wel dat ie op mn verjaarsfeestje komt !! *jeej* want hij wilde ook even mee naar boven om te zien waar ik nou woon :)
  gaat dus goed hier, alleen teVEEL regen!!!

  dikke knuffels,
  Ann

 • Leave a Reply