Uncategorized

Grapjuhss 21/02

Alleen dode vissen zwemmen altijd met de stroom mee. Allicht schrijven vrouwen weinig politieromans, ze zouden de identiteit van de schuldige niet tot de laatste bladzijde kunnen verzwijgen. Als al het andere niet lukt, lees dan de handleiding. Als de muizen samenspannen verplaatsen ze samen een olifant. Als een verliefde vrouw je haar foto geeft, belooft ze je het origineel. Als een vlieg op het plafond land, maakt hij dan een looping of een draai om zijn as? Als iemand zegt: "Goede vraag!", dan is de vraag meestal veel beter dan het antwoord dat volgt. Als je achter het stuur slaapt, zullen ze jouw familie wel wakker maken.  Als je alles denkt te weten, leef je wel erg geisoleerd.  Als je boos op me bent geef me dan al mijn kusjes maar terug. Als je hart niet bij je werk is, dan werk je ook nooit hard!

4 Comments

 • Reply
  woepseltje
  24/02/2006 at 11:46 am

  heej saar, t is zxc3xb3 leuk want ik ging zojuist even op mn site kijken en toen had ‘de baas’ weer iets geschreven. Ik had een bandje om het stravaganza boek gedaan (deel1) met wat ike r van vond en nu is het verkocht door dat ene bandje echt leuk dat hij dat ook even zegt! :D :D!
  Nou, ik ga zometeen met Jose de stad in (leuk leuk leuk :)) dussuhmm…. daaag, en ik hou van jou!

 • Reply
  misselijk wiebeltje.
  02/03/2006 at 6:23 pm

  Lieve lieve saar, school is weer begonnen (blegh..) wel leuk om al mn vrienden weer te zien enzo, en de sociale sfeer weer te voelen whahah!
  Er was dinsdag, woensdag, en donderdag *vandaag dus 8)* een jongen in onze klas die proefdagen mee liep. Hij is heel aardig en ik hoop dat hij bij me in de klas komt :D!
  Ben je nog steeds gezond? Ennn, Vitalijus ook? Hoop dat je het nog steeds heel leuk hebt daar in het noorden :)
  Vanaf 15 maart ga ik dus bij wout logeren echt vet gezellig :). Ik ben nu echt super misselijk… Echt heel erg, zo’n gevoel alsof je moet kotsen maar dat moet je helemaal niet, blegh,..
  Nou kus kus kus!
  Je aller aller aller aller liefste zusje die je je kan voorstellen!

 • Reply
  Tessa
  02/03/2006 at 7:03 pm

  Heey

  Leuke web-log!
  Je hebt een mooie lay-out en je schrijft echt heel erg leuk vind ik!

  Wil je ook even op mijn web-log kijken?een reactie achterlaten en op de poll stemmen?

  Groetjes van Tessa

  P.S. Leuke grappen ;)

 • Reply
  Zweverig
  06/03/2006 at 5:10 pm

  Ik wil u helende en vrolijkmakende krachten graag aanroepen om mij in deze dagen te verblijden. U aanwezigheid is al vele etmalen niet meer voelbaar en doet mij terugverlangen naar de tijd waarin wij verenigd en gelukkig zwoele zomerdagen doorbrachten in de stromende regen. Genietend van vers fruit en overvliegende vliegtuigen deelden wij onze gedachtengang en levensvisies. Het overgooien van Druiven was nog nooit zo leuk, en het herontdekken van de wereld om ons heen was een vreemde ervaring. Ow heilige, waar is deze tijd gebleven ? Inmiddels is dit slechts een geromantiseerde herinnering die door mijn gedachten schiet als U naam valt. Dagen worden weken, weken worden maanden. We leven maar door, en begeven ons allebei op andere levenspaden. Toch geloof en vertrouw ik erin dat onze wegen zich niet zullen scheiden. Simpelweg omdat ik u daarvoor teveel liefheb.

  Amen

  disclaimer: dit gebed is fictief en enigzins geromantiseerd. het bevat een kern van waarheid, maar mag niet opgevat worden als liefdesverklaring en/of verheerlijking van welk persoon dan ook. Gelieve deze tekst niet letterlijk te nemen en hem te nemen met een desgewenste korrel zout. Alle rechten voorbehouden

 • Leave a Reply