Uncategorized

haarstyling

Fred, Helemaal zelf gedaan! Maar dat moest toch ook wel na die uitleg die jij had gestuurd?!
Itty, zal ze leuk vinden om te horen!
Judith, JA het duurde lang haha zeker omdat het nog een beetje experimenteren was allemaal, welk kapsel het zou worden en zou gaan lukken binnen de anderhalf uur die ze had op het examen!
Eline, haha misschien moet dat toch eens gedaan worden om die nieuwschierigheid te drukken?? Iemand heeft er een ontzettend leuke docu over gemaakt, meer over slapeloosheid – wat voor mij meestal interessant is – maar het was erg leuk, en filmde zichzelf dus eindeloos vaak tijdens het in slaap vallen en slapen zelf. Moet eens opzoeken wie dat nou was.

Dat examen was vandaag, ik en een ander model waren voor haar meegegaan en het was best interessant om dat een keertje gezien te hebben hoe dat gaat. Het was bij Dik Peeters naast het Sarphatipark dus lekker dichtbij voor mij. Een ruimte met een stuk of 10 dubbel zijdige spiegels in het midden, met aan allebei de kanten stoeltjes voor de modellen waarop de haarstijlistes hun kapsel maken. Bijna iedereen had hun  model ook helemaal opgemaakt, heel heftig mooi sommige en sommige, maar minder, besteedden alleen aandacht aan het haar. Maar ook liepen er dus mensen rond met veren en vlechten en van alles in hun haar, extreem gekleurde nepwimpers en een moulin rouge pakje erbij, dat soort dingen :D Ikzelf had het zelfde kapsel gekregen als op vorige fotos, en het blousje, maar dan natuurlijk zonder dat paarse ding eronder. Ik vond die neppe moedervlek op mn wang zo leuk! Ga ik ook eens doen met uitgaan ofzo. The stijliste was ontzettend aardig en eigenlijk konden alle modellen om 1 uur al weg, maar degene die het examen aflegden moesten tot half 3 wachten voor de uitslag. We zijn toen wat gaan drinken en eten in het cafe op de hoek, was heel gezellig, toen samen terug om de uitslag te horen. Zij deed het voor de 2e keer omdat vorige keer alles wat fout kon gaan, ook thuis met zieke kindjes etc, fout ging en het een ramp geworden was – haar eigen woorden, maar nu is ze geslaagd met AB zelfs! Maar 2 mensen hadden dat en 1 iemand had A dus dat is gewoon hartstikke goed. Zij blij want ze had behoorlijk zitten stressen haha.

Daarna door naar mijn vaste woensdag avond oppas adres in Amstelveen want de kleinste werd 2 jaartjes oud en dat werd natuurlijk gevierd. Eerst langs het moederlijk huis om Lisa op te halen en daar was ook wat post voor me. Mijn lieverd heeft vanuit de malediven zijn alleroudste lievelingstrui opgestuurd naar me om deze koukleum warm te houden en hij dacht dat het een beter cadeau was dan een grote bos bloemen. Wat een prachtig cadeau. Nou kan ik hem toch een beetje ruiken en knuffelen, en, nog meer missen :( Hopelijk over ongeveer een lange maand dat we elkaar weer even kunnen zien. Tot dan moeten we het maar overleven met 5 smsjes per dag plus 2 uur msn en met wat geluk een half uurtje telefoon hihi (meestal is het trouwens toch xc3xb3f msn xc3xb3f telefoon, zo verwend zijn we dus ook weer niet ;) ) Het was gezellig op Allies’ verjaardag, een hoop kleine kindjes wel haha maar allemaal lief. Toen weer naar mijn kamer, of tenminste, het gezin onder mijn kamer, want het was de trouwdag van die ouders. Mijn taak: pannekoeken bakken, sinaasappels pellen, keuken opruimen en Laura naar bed brengen. Die kan ook nooir slapen en vindt het fijn als er iemand dan voor haar deur zit dus was pas rond 11 uur op mijn eigen kamer terug. Kon ik eindelijk mijn trui de hele tijd knuffelen ;)

2 Comments

 • Reply
  Fred
  10/03/2008 at 9:11 pm

  Hoi Saar,

  Wat ontzettend goed dat je er in bent geslaagd om dit blogje ook op het cfcafe te zetten! Knap van je hoor! Of heeft Bowe het even voor je geregeld? (Net zoals hij voor mij een blogje heeft gemaakt!)

  Groeten, Slaap lekker vanavond! Denk maar aan schapen en hekjes of zo.

  Dikke XX en

  Fred

 • Reply
  Eline
  11/03/2008 at 4:55 pm

  Hoi Sarah,

  Ik zag je blog net op cf cafe staan, dus ik dacht ik ga eens even lezen!
  Ik heb je site wel eens eerder gezien toen je ergens in een ver land werkte als au pair (schrijf je dat zo??)
  Maar het begin van je log… ik heb dat nu ook wel eens he…
  Denken over wat slapen nu is…en waarom je daar eigenlijk niks van weet en mee krijgt.
  De kromme gedachte om het dan misschien eens te filmen ging me toch wat te ver! hahaha
  Maar je hebt een hele leuke blog.
  Ik zal eens vaker komen lezen.

  Groetjes Eline

 • Leave a Reply