Uncategorized

handig?

*verbrijzeld de laatste stukjes zxc3xbare vitamine pil tussen kiezen, voor eigen bestwil*

Bedankt voor je reactie op het viva artikel en je medeleven voor alle frustratie! Hoe komt het toch dat mensen zich beter voelen als mensen tegen ze zeggen hoe erg het wel niet is wat ze mee maken? Gek eigenlijk toch.. Wat ik ook grappig vind is dat er in de winkel alleen nog maar ‘scharrel’-eierkoeken en ‘scharrel’-eiersalade te vinden is. Wat worden we toch een dier/ei vriendelijk land!

Ik heb ondertussen een afsrpaak weten te maken bij de dokter (met veel onbeantwoorde en zo wel; terug-moeten-bellen-op-ander-tijdstip telefoontjes) die het onderzoek mag uitvoeren en weet waar het resultaat heen gestuurd moet worden, ongeveer (Berlijn, toch? Oh dat weet u ook niet, nou, ja ik schrijf het er bij). Helaas kon dat pas volgende maandag middag, dan gaat hij ervan uit dat het een week duurt voordat het aangekomen is, dan gaat hij er ook vanuit dat het nog een paar dagen duurt voordat er naar gekeken wordt, en ook gaat hij ervan uit dat mijn geval langer dan normaal duurt. Op het formulier wat hij namelijk moet invullen nadat hij mij onderzocht heeft (voor wat weet ik niet eens) kan hij namelijk A of B aankruizen. A betekent alles in orde en B betekent niet alles in orde. Natuurlijk wordt dat bij mij de laatste optie en dus is de mogelijkheid groot dat er eerst met ‘Australixc3xab overlegd moet worden’. GRMBLL! In totaal gaat dit onderzoek+X-ray me 172 euro kosten.. (mam, hoe zit dit met de verzekering?? ;p Ik bel nog wel)
Waarom dit ook ‘helaas’ is, omdat er tickets zijn geboekt voor 26 Oktober, richting dus die andere kant van de wereld en dat mag alleen als ik dat visum binnen heb natuurlijk. Maar we kunnen ze ook nog verzetten dus als het echt niet gaat lukken is alles nog mogelijk. Ik ga nog maar geen datum noemen dat verweggeliefde hier is want dat veranderd toch steeds weer. Hij komt iig een week ofzo voordat we hier weg gaan nog een weekje bij me in mijn kamer wonen.

Morgen heb ik mijn TTT. Bah ik stress m te veel over dat hele rij gedoe. Komt grotendeels ook door de rijschool zelf, maar daar ga ik het wel over hebben als ik mijn rijbewijs binnen heb (je weet nooit wie dit leest ;p ). Opzich telt deze toets morgenvroeg (8 uur al) niet zwaar mee voor iets, het enige wat je ermee zou kunnen doen is vrijstelling krijgen voor ‘moeilijke manouvres’ maar dankzij de ‘bemoedigende woordjes’ van de eigenaar van de rijschool heb ik het idee gekregen dat ik deze test toch zoiezo beter maar goed kan doen.

De rest van de week is ook druk en spannend. Ik heb in elk geval genoeg te doen om vervelende verveling te vermijden :) Vrijdag was ik trouwens voor het eerst sinds lang weer met zusje Lisa uitgeweest, dat is altijd leuk. Zeker nu mijn kamer zo dicht bij het uitgaansgebeuren is en we niet helemaal naar Amstelveen hoeven te fietsen maar samen in mn twijfelaar kunnen crashen. De volgende ochtend al om 9 uur weer wakker en de film ‘little miss sunshine’ gekeken. Zo leuk is die!! Toen Lies naar werk en ik aankleden enzo want Annalie kwam even langs en daarna samen naar Schiphol – we hebben vastgesteld dat dat niet eens een gekke plek zou zijn voor een date met iemand, je hebt er alles en we like the atmosphere! Die avond opgepast in Amstelveen op mijn oude vertrouwde kleine lieve meisjes gezin (met sinds 5 maanden ongeveer een 3e heel klein meisje erbij die ook steeds leuker wordt). Zondag werken in Mokka, waar ik en de andere 2 meisjes hadden uitgevonden dat volgende zondag de laatste dag zal zijn dat ik met hun zal werken omdat ik dan gewoon stop! Niet omdat ik dan al uit NL weg ben, maar omdat rond die zondag hopelijk waarschijnlijk misschien die liefde van mij hier is :p Dat is wel een heel gek idee, zo snel opeens.

Nu mijn afwas afdrogen en maar weer in bed gaan liggen. Tis immers alweer een beetje laat en morgen vroeg die pleures test (sorry voor de negativiteit die hier misschien een terugkerend patroon in vindt haha). Welterusten lieve lezers (voel me net een fabeltjes krant figuur als ik dat zeg)! xxxx

15 Comments

 • Reply
  Bowe
  04/10/2008 at 1:33 am

  Waaauw Saartje ik ben wel trots op je hoor als ik t zo zie.. ik wil graag t hele artikel kunnen lezen :D En die quote die ze gebruikt hebben:

  Eigenlijk zit ik vanaf mijn puberteit in een midlife crisis

  Is helemaal briljant.. hoevaak ik dat wel niet gezegd en gedacht heb (as you know)..

  dikke kus ;)

 • Reply
  Rene
  05/10/2008 at 4:11 pm

  hey Sarah, neem je die Viva ff mee woensdag? :-)

 • Reply
  Kim
  05/10/2008 at 5:26 pm

  Ik herkende je al in de Viva van vorige week. Maar ik vind het echt een leuk stukje! Goeie =)

 • Reply
  Anonymous
  05/10/2008 at 5:32 pm

  hallo,
  Ik kwam door wat klikken op je site.
  Kijk ook eens bij mij.
  Liefs,
  Minke

 • Reply
  Minke
  05/10/2008 at 5:33 pm

  dan is mijn pagina wel handig natuurlijk:)
  http://www.smsmij.web-log.nl

 • Reply
  Irxe8ne
  05/10/2008 at 11:46 pm

  Mooi artikel Saar! Goed gedaan!

 • Reply
  itty
  06/10/2008 at 12:51 pm

  Bowe is nu naar de winkel om je VIVA te kopen!!!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  06/10/2008 at 6:24 pm

  Wat stoer dat je je verhaal doet en daarin staat! Zo kun je heel veel mensen ook helpen denk ik.

 • Reply
  Bowe
  07/10/2008 at 12:14 am

  Allereerst over die eieren.. laat je niet voor de gek houden! Die scharreleiersalade is nog steeds een geval van dierenmishandeling.. want scharrelkippen hebben welgeteld 3 A4 tjes ruimte per kip.. en die ruimte gebruiken ze vooral om beter andere kippen te prikken.. daarom word iedere kip zijn snavel afgebrand voordat ie lekker kan scharrelen..

  Daarom kan je beter vrije uitloop eieren halen.. als je niet weet wat voor eieren het zijn dan moet je even kijken naar de code op de eieren.. hoe hoger het laatste getal van de code, hoe beter.. Als de code eindigt op 0 zijn t legbatterijkippen.. die zie je bijna niet meer.. 1 is scharrelkip.. 2 is vrije uitloop..

  Dat iedereen het even weet.. scharrelkippen is nog steeds even zielig..

  Voor de rest.. als je eind oktober weggaat, en ik begin 13 oktober naar curacaou ga.. dan moeten we wel heel snel iets afspreken.. Bel je wel van de week.. succes met je TTT.. en laat je niet gek maken door je rijschool.. heb ik ook gedaan en heb je niks aan ;)

  Kus

 • Reply
  itty
  07/10/2008 at 8:59 am

  volgens mij is 3 vrije uitloop!
  en ik wilde precies hetzelfde reageren..zo moeder zo zoon. Saartje zet hem op met alles..enne je artikel in de Viva was echt goed en echt Sarah!

 • Reply
  Judith
  08/10/2008 at 12:05 am

  Ja! En 4 is biologisch :D (Die koop ik altijd :P).

 • Reply
  Amanda
  08/10/2008 at 10:05 am

  Ik heb het stuk gelezen laatst, heel indrukwekkend!!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  10/10/2008 at 11:22 am

  Ik vraag mij ook altijd af of het wel echt ‘scharrel’ is!

 • Reply
  blogspieker
  12/10/2008 at 7:40 pm

  hmm word tijd dat ik dat blaadje ook maar eens ga bekoekeloeren :)

 • Reply
  Sheila
  20/10/2008 at 12:59 pm

  Jammer, ik heb het niet gelezen. Lijkt mij een openhartig interview, waarbij je veel van jezelf gegeven hebt. Fijn dat je liefde hebt gevonden in een persoon om het mee te delen. Zonder kan soms erg zwaar zijn. Dat je openhartig bent, zie ik ook aan je menu links. Leuk om te lezen!

 • Leave a Reply