Australië Reizen

Hard werken, en dan Sydney!

Rondgelopen in Sydney voor 1 dag, en toen weer terug gevlogen naar Melbourne! Haha, van vrijdag avond tot maandag ochtend en nu weer in Sydney. In melbourne heel hard gewerkt maar het was ontzettend leuk en het klikte erg goed met het stel wat het kledingmerk (Amber and Thomas) heeft. Vrijdag avond werd ik door Amber van het vliegveld naar het appartement naast haar moeders huis gebracht. Daar even ‘thuiskomen’ en vervolgens met Amber en Thomas uit eten. Zaterdag ochtend weer opgehaald, door Thom dit keer en naar hun appartement ( in St. Kilda, ontzettend gaaf wonen zij!). Alle kleding samples waren daar en zaterdag was lookbook-shootdag, wat betekend dat je heeeeel vaak moet omkleden en heeeel veel foto’s maakt, in simpele poses. Gewoon zodat mensen kunnen zien wat er is in de collectie en hoe het zit als iemand het aan heeft. Was een erg lange dag dus rond een uur of 9 was ik weer terug in mn appartement, helemaal kapot en geloof dat iedereen dat wel was :p Volgende dag om half 9 opgehaald, naar hun huisje weer, de badpakken en bikini’s doen want zaterdag was te kort om alles in 1 keer te doen. Daarna op naar de locatie waar we de editorial shots gingen doen. Dat zijn de foto’s die worden gebruikt in media, promoties, enz. De wind was ontzettend hard en ik moest op rotsen/stenen mn evenwicht bewaren op hoge hakken dus dat is waar de spierpijn van komt haha. We deden het op Cape schank, vlakbij Shanes oma en oom enzo waar we geweest waren. Locatie was beneden aan de zee:
Cimg3905_2

Eind die dag alledrie bevroren en stijf en dood, maar nog samen uit eten geweest. Aziatisch eten in een heel gaaf restaurant met super lekker eten. Daarna teruggebracht bij mn huisje en de volgende ochtend terug naar het vliegveld. Het was dus een heel gaaf weekend, eind deze week sturen ze me de resultaten op dan zal ik dr wat van posten op mn log. Vliegen in dit land geeft trouwens veel mooier uitzicht dan wanneer je vliegt in NL (al was ik de laat met mn camera pakken voor de mooiste plekken);
Cimg3916
Shane haalde me op van Sydney airport en we hebben die dag, gister dus, lang rondgelopen in Sydney. Ik ben dr helemaal verliefd op, het is groter en chaotischer dan Melbourne en dus beter. Ben van plan te blijven tot ik de weg helemaal goed weet overal ;) We gaan op zoek naar werk en dan ook een appartementje met zn tweeen voor 2 of 3 maanden, maar ik weet nog niet hoe makkelijk of moeilijk dat gaat zijn. Op het moment zijn we in een suburb van Sydney bij een oude vriend van Shane. Die huurt daar een huis met 4 andere mensen en 4 honden dus het is een gezellige drukke boel en op het moment perfect voor ons. We slapen in ons busje in de tuin en voor de rest kunnen we alles gebruiken in het huis.

Nog wat foto’s van Sydney, en ik beloof dat volgend logje weer wat langer wordt. Ik ben nog een beetje braindead van moe zijn en warm weer geloof ik ;p en waar we nu zijn is er unlimited internet dus heb wat beter de kans om mn log up te daten.
Cimg3925
Cimg3920_2
Cimg3926
Cimg3929
Cimg3924   

10 Comments

 • Reply
  Josxe9
  14/02/2009 at 10:43 am

  Hee Saar en Shane,

  Je brief is gekomen en je papa was er heel blij mee!! Ook de foto’s zijn mooi.
  Ik vind dat jij erg goed bezig bent met die shoots, je wordt een echte proffesional!
  Hier alles zijn gangetje, Stephan is blij met al zijn bezigheden. Afgelopen dagen is Demian geweest en Lisa ook een nachtje blijven slapen.
  Doe de groetjes van ons aan je droomprins, ook honderduizend groetjes en kusjes van je papa!!

  Josemops

 • Reply
  Veronica
  14/02/2009 at 12:51 pm

  Hoi Sara,
  Geweldige verhalen maar doe je wel voorzichtig met die enge beesten. Altijd eerst controleren of er niets ergens in is gekropen!!! Nu is het de PC tas maar schoenen zijn ook favoriete donkere holletjes. Geniet er van meis want je hebt een fantastisch avontuur en herinneringen die niemand je ooit kan afnemen.
  Groetjes uit Voorschoten van Veronica

 • Reply
  Tamara
  14/02/2009 at 4:05 pm

  Brr precies de reden waarom ik NOOIT naar Australixeb zou gaan. Ik zou gek worden van al die spinnen bah! Nooit meer rustig slapen enzo :P

  Dapper dat jij dat wel durft hoor, petje af. Fijn dat je nog leeft ook trouwens;)

  liefs Tamara

 • Reply
  lisa
  14/02/2009 at 6:01 pm

  geweldig leuk logje :D heb je twee dagen geleden meer dan ooit gemist geloof ik en dat was echt niet fijn :( Alleen de laatste allinea vond ik echt niet leuk om te lezen! met je spinnen en je haaien. Als je wordt opgegeten (door een spin/haai) is het volledig je eigen verantwoordelijk om mij op de een of andere manier weer zo blij te laten worden dat ik verder kan leven zonder jou. (mooie zin :))
  kus!

 • Reply
  martie
  16/02/2009 at 6:53 am

  lieve schat, errug blij dat je o.k. bent.Zo’n van is great.Stay happy/healthy: je family in Vancouver.

 • Reply
  Saar
  16/02/2009 at 12:05 pm

  Een beetje spanning kan geen kwaad jongens, met die spinnen ;D Ik had het ook wel de eerste keer met die eerste grote spin (die nauwelijks gevaarlijk was trouwens), dat ontdekten we midden in de nacht en toen duurde het wel weer even voordat ik sliep haha maar nu ben ik gewoon zenuwachtig voor 2 uur en dan vergeet ik het weer ofzo (tot ik mn pc tas weer open want daar ben ik nu steeds heel voorzichtig mee hihi) Maar, ja, ik weet wel dat ik eigenlijk een beetje moet opletten met kleding enzo ook.. Maar Lies ik wordt niet opgegeten door een spin of een haai hoor 8D

  Martie, ik vind het zoooooo leuk dat je mn log leest!!

 • Reply
  CArola
  18/02/2009 at 12:35 pm

  He he,

  Heerlijk naar sidney toe! ben zo benieuwd hoe het daar is. Wat fijn dat je zoveel shoots hebt daar joh!
  X

 • Reply
  Anonymous
  03/03/2009 at 10:53 am

  zo nieuwsgierig naar de fotos van Amber en Thomas!
  Wat zie je er goed uit trouwens.
  smakkerd van mij

 • Reply
  Anonymous
  03/03/2009 at 10:53 am

  bovenstaande berichtje is van Itty hoor

 • Reply
  annepan
  04/03/2009 at 4:16 pm

  love!! missing you so much lately
  getting extremely jaleous by seeing your sydney pictures! daaaamn
  but xc3xa1nyway, like to see you’re still alive and breathing!
  kramar

 • Leave a Reply