Uncategorized

heel heel vlug 14/9

Even een heel erg snelle update (ja je gelooft et. ik ga vandaag op tijd naar bed. iig niet na 12en) hoe dan ook, ik ben vandaag in Uppsala geweest, de plek van mn zweedse ziekenhuis hier, en dr valt veel over te vertellen al hebben we niet zo veel gedaan, maar ik kan iedereen met alle eerlijkeheid vertellen dat ik et hartstikke getroffen heb met arts marie johanneson hier, dat mn gewicht 53,7 kilo is (ja echt waar das dus 5,5 meer dan bij aankomst) en mn longfunctie nog steeds het goeie percentage heeft van 67%! Op naar de 75% Maar na het laatste infuus is het dus wel anders gegaan dan na et infuus van juni!! HIEp HOI en YIIEHAAA!!! (komt dit door de e-flow of wellicht door het meest vreselijke ruzie uitlokkende voedsupplement orthiflor..?) Nou, marie is dus geweldig, en morgen meer, denk ik dikke blije kus van een gekke saar Ooh en kheb de smaak te pakken, ff nog wat foto’tjes thuis al gemaakt natuurlijk thnx to hans

3 Comments

 • Reply
  Toop Ekkob
  15/09/2005 at 11:29 am

  I wanna scream so loud for you, cuz I’m so proud of you!! Dat is gejat van Kanye West, maar ik meen t wel.. Heel erg goed van je vooral je gewicht en natuurlijk ook je longfunctie.. Ik vroeg me al af waar je gister de hele dag was, but this explains a heleboel.. nou dit nog zo’n 51 weken volhouden en dan komt het helemaal goed.. virtuele knuffel van mij 8)

 • Reply
  Hans de Rooij
  15/09/2005 at 6:02 pm

  Hoi Sarah,

  Nou met al die foto’s erbij, moet ik natuurlijk ook eens reageren. Ook ik lees regelmatig je belevenissen in Zweden, maar ik ben niet zo snel in reageren…

  Wel goed van je dat je al zo lekker aangekomen bent, je gezondheid vooruit gaat, je al kan hardlopen, enz.
  Ik hoop dat je ook vind dat dat ruimschoots opweegt tegen alle lastige dingen daar zoals kindertjes die niet precies doen wat jij wil, je familie en vrienden die je af en toe zal missen, en straks het koude weer (alhoewel veel sneeus is ook beter dan dat kwakkelweer dat we meestel hier in de winter hebben).
  Zoals ik je vertelt heb, ben ik een keer op bezoek geweest bij mijn broer die net buiten Stockholm een prachtig huis had, ja in de winter, met een dik pak sneeuw, vandaar mijn herinnering Zweden = sneeuw….
  Nu je weet dat er dus nog iemand ‘stiekem’ regelmatig meeleest met je weblog, weet je dat je het zeker niet voor niets doet!!
  Hxc3xa9, heel veel sterkte, groetjes en succes gewenst van de fotograaf…
  Groeten,

  Hans :D

 • Reply
  Saskia
  04/10/2008 at 3:30 pm

  Wat een mooie foto’s! <3

 • Leave a Reply