Uncategorized

hxc3xa8hxc3xa8 poehpoeh thuis!

Lange dag ohh lange dag.Sochtends vroeg mijn enorme ondertussen erg stinkende zonnebloemen uit de vaas gehaald, die inmiddels niet alleen meer groen is door het design, en naar beneden gebracht met uiterste voorzichtigheid dat er geen verschrompelde blaadjes afvielen omdat ze te groot waren om compleet in welke zak dan ook te stoppen die ik op mijn kamer heb. Eenmaal buiten en beneden ontdekken dat dit blijkbaar toch niet de dag is waarop iedereen zijn vuilniszakken buiten zet en dan maar bij het 3-zakkerige-stapeltje naast de fietsenstalling van ons huis neergelegd in de hoop dat dat niemand storen gaat. School om 9 uur tot 4 uur, Amstelveen-thuis langs geweest, naar de Lidl om dingetjes goedkoper te kopen dan dat ik hier zou kunnen – zelfs bij Dirk niet – en om half 6 weer naar Iris om op de meisjes te passen. Wel leuk, moest ze voor het eerst eens in bad doen en dat was feest. Om 8 uur kwam de vader thuis dus ik dacht naar huis te kunnen, maar toen Dochter vroeg of papa nu ging voorlezen zei papa dat hij nu nog ging hockey-en. Oh nou ook goed :) Kan elk onverwachts verdiend centje gebruiken, dus heb tot 11 uur daar gezeten. Toen weer langs Amstelveen huis om mijn laatste was op te halen en de Lidl boodschappen op te pikken en dan eindelijk weer de fiets tocht naar mijn VondelKamer. Hmm wat is het ontzettend fijn om THUIS te komen in je EIGEN KAMER.

Ik woon maar 1 zone op de strippenkaart van CS vandaan! Dat moet voor het eerst ooit zijn! =)

Vandaag luistertoets Duits gehad, belangrijke, maar ook erg lastige. Eindelijk mijn PO aardrijkskunde ingeleverd, en (weer eens) ruzie gehad met de Wiskunde leraar. Wat een ontzettende ….&%*%&@#. Maar dat was aan het begin van dit jaar al duidelijk, en voor iedereen eigenlijk wel want zijn les-opbrengst qua leerlingen is rond de 5 per uur. Dat zou officieel 37 moeten zijn. En toch is het onze schuld trouwens!

Nou is mn in pannetje gekookte kopje thee op en ik ook, op dus, dus ga slapen want al mn spieren doen dat toch al geloof ik. Dikke kuz

2 Comments

 • Reply
  itty
  04/02/2008 at 9:23 pm

  help….muizen! zo te merken ben je niet bang voor ze gelukkig! Ik vind het al met al een hele stap voor je,zo op jezelf te gaan wonen! Je redt het hoe dan ook wel, maar ik gun je wel alle goeds, liefst met je lieve en leuke vriend natuurlijk! Hij is helemaal goedgekeurd door Bowe, dus dan moet hij wel goed zijn!
  liefs

 • Reply
  Anonymous
  10/02/2008 at 11:17 pm

  Weet je welke film goed is voor je aardrijkskunde: Earth. Dan leer je de landschappen goed kennen. Van de noordpool naar de toendra en dan de taiga, enzovoorts ;).

  Did you already get rid of the mice? Of hoop je dat ze weggaan als je lollies ook op zijn?

  Ik lees het wel weer :)

  xxx Judith

 • Leave a Reply