Uncategorized

Hello again =)

Hij is er hoor! Eindelijk =) Eergisternacht van Schiphol mogen halen en mee naar mn kamer. Kwamen daar pas om half 2 aan ongeveer dus verjaardagcadeautjes van vorig weekend nog werden gister pas uitgepakt. Meteen even naar de omdehoek winkelachtigedinges waar je goedko(o)p(er) naar het buitenland kan bellen om zn familie te bedanken voor de dingen die zij naar mij voor hem hadden gestuurd. Heel leuk, wij zijn zo ‘wij’ voor iedereen daar in australie, zelfs de kindjes weten dat bij Shane Sarah hoort hihi. Verder overdag gister niet zoveel gedaan, ‘s avonds gingen we naar de Goude Florijn om Fokkes verjaardag te vieren.
Fokke verjaardagVorige keer toen Shane hier was was er ook al een feestje bij fokke omdat ie toen wegging naar ZuidAfrika dus best een paar mensen herkende hem nog en kwamen entoushiast hoi zeggen, vonnik heel leuk! En hij ook :p We zijn veel langer gebleven dan verwacht want opeens was het 3 uur snachts en moesten we de kroeg uit.
Shane ik Fokkes verjaardag(ik ben niet heel wit hoor. Hij is gewoon heel oranje.)
We waren met de bus gekomen omdat mijn fietsje geen 2 mensen houdt met de tegenwoordige status van mijn achterband, dus kregen we nu een lift – shane fietsend op michiels fiets met chiel achterop, en ik op het stuur van jehans racefiets. Was erg grappig, vooral het gedeelte van dat ik er af kon springen en nog leefde was erg leuk!

Vandaag moesten we eigenlijk thuisblijven omdat oppaskind alleen was. Konden wel onze eigen gang gaan, als er maar iemand in huis was ergens. Uiteindelijk wel gezellig. Waar we de hele dag ongeveer mee bezig zijn geweest – gister vooral ook al – is het zoeken van een vlucht want we willen vakantie en warm en water en zon. Hebben ongeveer een etmaal bij het reisbureau gezeten maar het is belachelijk volgeboekt bleek, de meivakantie dus dat was echt onmogelijk om nog wat te krijgen. Toen bedachten we, wat als we nou een aanbieding gaan zoeken vanuit Engeland! En dat is gelukt, zuid-spanje ergens, en een vlucht van hier naar Londen. Wel de avond van te voren want voor de vlucht naar Spanje moeten we om 5 uur sochtends al inchecken dus we gaan de nacht op het Londense vliegveld doorbrengen! Dan blijven we 4 nachten in Spanje en dan weer terug naar Londen, en wat wie dan gaat doen weten we nog niet helemaal zeker. Oja de vlucht naar Londen is morgenavond al =)

Ik word wel weer heerlijk gestoord van die stomme slapeloosheid die weer superhard terug is aangestormt, bluh. Eventjes verliefd naar slapende vriend kijken is wel leuk, maar na een paar uur elke nacht weer heb je het dan wel weer gehad! Ga nu toch weer een poging wagen, kussssjes voor jullie!
Shane kookt Waldeck Pyrmontlaan(Hij kookt zelfs! ;)

11 Comments

 • Reply
  Tamara
  23/04/2008 at 3:35 pm

  Wat een ass** die leraar van jou zeg!!! Hij moet er es echt met zn neus op gedrukt worden, dit is toch belachelijk!!

  Hoop dat je goede cijfers hebt!!

  xxx Tamara

 • Reply
  Anonymous
  23/04/2008 at 8:51 pm

  Wat een vervelende leraar inderdaad. Nou maar hopen dat morgen alles eindelijk nog goed komt, en als dan ook nog eens Shane ‘s avonds komt kan jouw dag dan in ieder geval helemaal niet meer stuk. Veel plezier met elkaar alvast.

  Gr. John.

 • Reply
  Marcel
  23/04/2008 at 9:01 pm

  Tsja, vind je het gek dat je veel lijkt te loggen – het is hier al drie maanden februari! :-P (Dat zou ook kunnen verklaren waarom het in het Vondelpark toch wel koud wordt, ‘s avonds…)

  Ow, en wiskundigen zijn in het algemeen enorm lieve, aardige, vriendelijke, sociale, leuke, spontane mensen… Je hebt denk ik net het enige mislukte exemplaar getroffen. Nou ja, hopelijk kijkt ‘ie je PO nu gauw na en heb je snel een mooie cijferlijst!

  Veel plezier met Shane! Ik vermoed dat het de komende dagen erg rustig gaat worden in Sarahweblogland… ;-)

 • Reply
  saar
  23/04/2008 at 10:09 pm

  hahahha marcel ik zucht elke keer diep als ik mn logje weer in moet delen bij een catogorie die ik nog niet heb aangemaakt. Speaking of it, ik ga het nu allemaal doen ok?! Even wat catogoriexebn samen voegen en van februari weer netjes 29 (toch??) dagen maken hihi

  Natuurlijk zijn alle wiskundige eigenlijk heel erg leuk, alleen heb ik het geluk dat ik op 3 van de 4 scholen waarop ik heb gezeten rechtstreekse idioten tegen ben gekomen. Die ene andere was ontzettend lief en bejaard, zijn broer werkte ook op die school en ik hoorde net dat zijn zoon er ook bezig is =D Zo schattig.

  En je vermoeden zou best eens waarheid kunnen worden… Al zou ik mijn lieve lezers natuurlijk nooit kunnen vergeten dus helemaal complete stilte zal er niet komen (eigenlijk natuurlijk gewoon omdat ik mn log veel te leuk vind om te verwaarlozen)

 • Reply
  hedi
  24/04/2008 at 8:59 am

  Hoi Sarah,

  Als je de cijfers voor wiskunde niet vertrouwd en sowieso: je hebt het recht tot inzage van werk en beoordeling. Laat je door die exacte regelneef niet op je kop zitten!

 • Reply
  Fred
  27/04/2008 at 11:02 am

  Hoi Saar,
  Heel goeie dagen en veel plezier!

  Groeten Fred

 • Reply
  Eline
  27/04/2008 at 11:55 am

  Hele fijne vakantie!
  Geniet ervan met z’n 2e.
  Dat heb je wel verdient na het lasnge wachten en harde werken voor school.

  xx

 • Reply
  Ann
  27/04/2008 at 4:58 pm

  mmm heerlijk paar dagen weg :D en nog naar iets waar het leven altijd zoveel makkelijker, zorgelozer en warmer lijkt dan hier ;) genieten doen jullie toch wel, ik zie je erna wel weer :)

  liefs voor beide!
  ps. gewoon doen zoals 95% van alle andere passagiers aanboord van een vliegtuig, erin stappen en ook doodkalmpjes erweer uit, niet via een glijbaan de zee in of zo he ja ;) koesjj

 • Reply
  John
  27/04/2008 at 10:57 pm

  Heel veel plezier op vakantie jullie!

  Gr. John.

 • Reply
  itty
  28/04/2008 at 2:34 pm

  Hij lijkt op Rintje Ritsma haha…..
  Ik dacht al steeds: aan wie doet Shane me denken?
  Heel veel love samen!

 • Reply
  saartjuh
  28/04/2008 at 8:41 pm

  Dankjulliewel!! Op et vliegveld en nog maar 1 minuutje over om te internette dus ik ga dit nu meteen posten en weer schrijven als ik tijd heb! Dikke knufesl en kusssssssen! van ons allebei

 • Leave a Reply