Uncategorized

helt okej

Ppffs nou ik zit helemaal in de log-sfeer hoor. Ben allemaal leuke logs tegengekomen de laatste paar dagen, waar het niet gaat om gekibbel wie het het meest close is met de weblogger zelf, maar waar het juist ontzettend gezellig is met zn alle en iedereen zn zegje neer kan pleuren en daar even leuke reacties op krijgt. Dus dat is gewoon heel gezellig en verder niet heel boeiend voor jullie :)

Nog steeds best ziek.. ik heb geen idee meer of dit griep is of iets ergers wat mssn wel es met CF te maken zou kunnen hebben, en naar een dokter gaan is dus niet zo gemakkelijk :@ Ik geloof wel dat het misschien sinds gister een beetje beter aan het gaan is..?? Echt vervelend is het wel. Maargoed voor zover het ziekte-gepeins. Annelie was trouwens vrijdag nog wel op ziekebezoek geweest voordat ze de kids ging ophalen. Lief! Gezellig! Met peertjes haha!

Jongens!!! Al een tijd geleden is het nieuwe album van MUSE uitgekomen, <Black holes and revelations>. Het is het vierde studio-album van deze totaal te briljante groep, en het kwam uit op 3 juli 2006 in Engeland, en 11 juli globaal. EN HET IS GEWELDIG!!!!!! De nummers Download muse_starlight.mp3  en  Download muse_supermassive_black_hole.mp3 zijn , naar mijn bescheide mening natuurlijk, echt het best best best!! Het hele album is best anders dan de muziek die ze maakten, maar het is geweldig!!!

Nou ik moet gaan, nog wat mascara op mn hoofd smeren en wat rouge ofzo, kan ik mn zombie verschijning een beetje camoufleren, en dan WEBCAM KOPEN yeeey!!! eindelijk!!! En boodschappen bij de Lydl, want het is goedkoop en ze hebben nu rond kerst best veel spulletjes die best op het Nederlandse lekkers lijken nog meer yeeey!

3 Comments

 • Reply
  jan-hugo
  07/11/2006 at 10:47 pm

  Ha Sarah,
  We missen je hartstikke !
  …..en Bas ken je niet meer terug, die
  is bijna zo groot als z,n pa.
  ….maar dat geeft wel mogelijkheden, we gaan nu al samen
  naar de kroeg om te tafelvoetballen.
  …bah….mannen!
  nou daaaaaaaaaaaaaaaaaaag
  ‘n poen ( dat zegke ze heij in Mestreech )

 • Reply
  Bowe
  12/11/2006 at 10:45 pm

  Starlight… heb ik hele hele hele hele heeeeeeeeeeeeeeeele goede herinneringen aan :D

  Niet verder vertellen maar eigenlijk was MUSE je verjaardagscadeau, maar t opsturen is er niet echt van gekomen :D Gelukkig heb je hem nu dus, hoef ik me ook niet schuldig te voelen. baaideweey ook het laatste nummer is helemaal geniaal; Knights of Cydonia.

 • Reply
  Josxc3xa9
  12/11/2006 at 11:55 pm

  Ja het loggen heb ik ook inmiddels uitgevonden zoals je al had gezien.
  Van mij en je papsala heeeeeeeeeeeel veeeeeeel beeeeeeterschaaaaaaaap!
  (want papa wil wel naar Zweden komen hoor volgende maand!)

  Liefs, Josemops.

 • Leave a Reply