Uncategorized

Herfstvakantie

Tijdje geledennn alweer he.. ga dus maar weer gewoontjes vertellen wat me heeft bezig gehouden (of niet) de tijd sinds de vorige roman.. =D

eh moet ik eigenlijk even opzoeken hoe lang ik niet meer heb geschreven.. zow 5 uur verder ondertussen nou..

Maarem ja, na die dinsdag gewoon schooldagen gehad, extra boek wiskunde gekregen als enige want ik moet als bewijs achtig iets wel alle testen over boek A doen dus dat moet ik toch helemaal doornemen, pleuresdik boek. Donderdag na school kwam Laurent me oppikken en gingen we naar Solna naar migrationsverket. We hebben eindelijk alle nodige papieren in kunnen leveren dus nou kan ik alleen maar wachten. Zat na het inleveren de hele tijd de denken van oh straks heb ik ergens een verkeerd nummertje ingevuld, of was ik na zo veel invullen heel suf en heb een totaal dom antwoord gegeven en straks is het daardoor allemaal niet meer geldig ofzo haha maar dat zal hopelijk wel goed komen. De gemiddelde tijd dat mensen nu moeten wachten is 3 maanden…. Dan pas krijg ik te horen of Zweden me wil of niet ;) Ik heb vandaag wel een brief gekregen dat ik binnen 2 weken mn IDkaart kan komen ophalen ! Das wel cool, heb ik niet waanzinnig veel aan, behalve dat ik met bewijs kan pinnen dan haha al 2 keer vergeten dat je ID moest meehebben soms met pinnen dus stom, alles weer terug leggen, ging om boeken allebei de keren. Mja en tis gewoon cool :) een Zweedse IDkaart!

Op zaterdag was Nemo jarig, die is 4 jaar geworden. Tussen 1 en 3 werd dat gevierd dus nam ik de bus naar die richting. Gezellig om iedereen te zien, Jolanda en de kids zie ik wel vaak nou als ik oppas maar Armand niet want als ik oppas is dat om de reden dat hij er niet is haha dus ff kort mee gepraat. Daarna gingen Annelie en ik naar vriendlief want die was in het huis ernaast aan het bouwen met zn vader. Even hoi zeggen en we kregen een tour door het een en al zaagsel huis met gexc3xafmproviseerde enge trap enzo :) wordt wel heel cool, vooral het dak want als je op de 1e verdieping bent is het dak heel erg hoog, en wel schuin maar heel anders dan normaal en dat geeft een enorm ruim gevoel! Ook veel ramen overal, dus heel licht en mooi. Daarna weer terug naar t gezin want we wisten niet goed wat te doen. Uiteindelijk naar Amanda’s krog gegaan, naar Kemal. Daar was ik al niet geweest sinds de verhuizing dus uh 3 weken ofzo. Was heel gezellig daar weer even, Annelie en ik veel gepraat, vit belde nog, Kemal helemaal entoushiast mn telefoon overnemen, hoop gepraat haha nou die ook weer gesocialised :p Rond 6 uur allebei richting eigen huis en 8 uur kwam vriendlief ook thuis. We zijn uitgeweest in een club die in dit gebouw zit waar ik nog nooit was geweest en hij heel lang geleden een keertje. En het was leuk!!! Heel goedkoop bier ook (25 kronen!! Zowat hetzelfde als Leidseplein!) en heel vol, best groot, allerlei soorten mensen, echt goede muziek en geluid, gewoon supergezellig!! Alleen geen dans weer, enige jammere.
Toen ik naar de wc ging stond ik achter een vrouw met enooorme borsten te wachten (ja sorry hoor dat viel me echt op) en die was aan het praten met iedereen en alles.. toen draaide ze zich naar mij om en vertelde hoe dom het was om hier maar 1 vrouwenwc te hebben. Ja, ja, klopt. Opeens zegt ze ‘Maar hee! Jij werkte bij Jolanda thuis!’ Ik echt WTF herkende dr helemaal niet, dus gek gezicht uhh ja dat klopt?! Bleek het de moeder te zijn van 2 kindjes waar Moana en Romeo mee speelden. Maar haha ze zag er zo uit als en ehhm.. minder degelijk gekleed feestbeest, totaal niet als de moeder die ik kende haha dus was erg raar. Toen ik terug kwam bij Vit zei die dat we uitgenodigt waren bij een groep die aan een grote tafel zat, bleek Sebastiaan te zijn, die we kenden van Amanda’s krog en nu in Zwitserland hotel management volgt en een paar dagen hier was. Die moeder zat aan de zelfde tafel en bleek buren te zijn met zijn broer en vriendin, vandaar. Dus echt superveel gekletst en zooo gezellig! Op gegeven moment gingen zij naar GM (discotheek) maar wij wilden niet, bleven daar. Ook iemand uit mn klas tegen gekomen, beetje apart persoon maar toch leuk dat je opeens allemaal bekenden tegen komt!?!

Zondag ging vriendlief werken ggrrr dus stond 9 uur op na een nacht met veel alcohol en weinig slaap. Hij probeerde mij nog een uur lang uit bed te krijgen, met succes zelfs. Zat ik eindelijk met geen hongergevoel en in-de-knoop-haar aan de eettafel, komt opeens het idee dat we boodschappen moesten doen en hee lets do it now! buuuhuuuh maarja gegeten aangekleed en Annelie gebeld want we gingen die dag naar Stockholm. Boodschappen gedaan, thuis snel alles uitgepakt en tegelijkertijd de deur uit, hij naar werk ik naar het station. We hebben veel gelopen in Stockholm en wat dingen gekocht

Saar_with_a_hat1

Helemaal in het nieuw en klaar voor de winter :) ghihi. Toen vit die muts zag dat ik hem had gekocht en ik zei dat ie toch zo lekker warm was en ik nou echt een muts zou dragen in komende winter: ‘Eindelijk begin je es met je hoofd te denken!’ wahhaha okeeej :p Maja na een paar uur waren Annelie en ik helemaal op en gingen weer naar de trein naar Mxc3xa4rsta terug. Was echt superleuk, veel gepraat en gelachen en gezien. Tis wel al koud zeg!! Het was min 3 die dag! Het ijs ligt op de regenplassen en op de daken en het gras!! Echt belachelijk :( Ook begint het om half 5 alweer te schemeren..

Kheb het ticket voor Lies geboekt dus het is nou helemaal zeker dat EN papa EN Lisa komen met kerst =D Ben echt zo blij kan echt niet wachtennnn!!!! Pap is hier nog nooit geweest! Ik heb nu trouwens herfstvakantie, maar moest vandaag en morgen wel erg veel huiswerk maken via de computer krijgen we de opdrachten. Ppfss ben er echt grooot deel van de dag mee bezig geweest maar juist wel goed want ik heb echt veel voor Samhxc3xa4llskunskap gelezen en daar snap ik dus de tering van, in het Nederlands was het al super lastig :( En nou begin ik het idee te krijgen dat het allemaal wat duidelijker wordt :) Ook maar veel aan wiskunde doen aangezien ik dat boek snel door moet. En een verhaal voor Engels schrijven.. En een presentatie voor maandag voorbereiden.. enz enz .:)

Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk hebben opgemerkt heb ik mn site opnieuw gestyled hahahihi cool stuff eh (a). Ik begin geloof ik ook mn slapeloosheid beetje terug te krijgen?? Want laatste paar weken steeds lastiger om in slaap te vallen en onmogelijk voor 12 uur snachts.. En nou is het ook weer een leuke tijd.. Ga dus maar weer mn best doen nu anders is morgen zoon groot deel van mn dag weg geslapen. Dikke kus van mij!!

No Comments

Leave a Reply