Uncategorized

Hi Im Back!

Kheb het helemaal te pakken dus daar ben ik weerrrr wiiehooooee! Trouwens, die dag dat er stroomstoring was hier, daarvoor had ik Laurent gezien want die was weer in Sigtuna en belde me wakker wat heel goed was omdat ik een vreselijk enge nachtmerrie aan het dromen was ghihi. We zouden met zn 2en gaan lunchen maar omdat hij eerst langs de Franse ambassade moest wat veels te lang duurde, had hij geen tijd meer omdat ie een naar een andere afspraak moest. Naja moest, het was een goeie vriend van m, en ik was er ook al eerder een keer mee naar toe geweest. Misschien heb ik hier ook wel over m verteld, maja, hij is een tijdje geleden gescheiden, heeft een enorm huis met stallen en alles, maar hij zat daar dus in zn eentje, zonder paarden, en maar weinig dagen zn 2 kindjes bij hem, dus het was allemaal een beetje triest. Nu had ie een (sinds de scheiding 3e) nieuwe vriendin die wel zo serieus was dat ze werd voorgesteld enzo dus ik ging ook mee en we hebben daar met zn 4en koffie gedronken, wat gegeten. Was wel gezellig, maar het zijn wel aparte mensen hoor, erg Zweeds en dus (hoe flauw ook om te zeggen) vaak een beetje nep. Maar uiteraard waren Laurent en ik blij voor hun dat ze het samen leuk hebben :p

Enn dan nu gisteravond, gisternacht. Het was zoooo gaaaf we hebben gefeest van half 12 tot half 7 wiieehoooee in jaja Amanda’s Krog, wat best vol was en om 1 uur sloot, behalve voor bepaalde mensen :) Vit, ik, 3 andere meisjes/vrouwen waarvan er 1 sober bleef en het toch voor elkaar kreeg om ontzettend dronken lijken, Robin, een vriend van ons en Kemal, en Kemal zelf natuurlijk. Vit en ik hadden sinaasappels meegebracht om naast de brandy te eten die Kemal daar al had staan, en ook ging Kemal allerlei creatieve shots maken, heb je ooit ‘monkeybrain’  geprobeerd? Gadverdegadver! De smaak is echt wel ok, maar de substantie is echt heel ranzig! De muziek stond de hele tijd al hard aan, en iedereen danste rond de bar, achter de bar, over de bar, voor de bar, iedereen met iedereen en gewoon een ontzettend leuke sfeer, met gelukkig alleen maar leuke mensen, ook die 3 die ik nog niet kende. Als je wat wou kon je het allemaal zelf pakken en al dansend en gekdoende zijn er heel wat cocktails gemaakt. Rond half 7 bracht Caroline, degene die nuchter was gebleven ons 2, Emily en Kemal naar huis. We hebben dus een volle nacht gefeest en letterlijk geen cent uitgegeven :p

Wat wel heel gek maar ook grappig is, is dat allerlei mensen die ik (naar mijn weten) maar 3 keer heb gezien ofzo, in de kroeg, of hier in de flat, naar me toe komen om te vragen hoe het gaat. Oh goed hoor, met jou dan? Maar dan hebben ze een intense blik terwijl ze zeggen dat ze namelijk hadden gehoord dat ik heel ziek was, en gaat het nu wel beter dan? Haha, dat gebeurde met 2 mannen in de bar voor sluitingstijd, en nu kwamen vriendlief en ik net thuis van de auto ophalen en een kop thee drinken in dezelfde vertrouwde kroeg met een katerige maar altijd vrolijke barman, we moesten wachten op de lift en daar kwam een vrouw uit die ik ontmoet had in het washok (toen we nog geen eigen wasmachine hadden, moewahahaaa) en wel leuk mee gepraat had. Ik heb haar 1 keer gezien, en ze herkende me nog en vroeg meteen hoe het wel niet met ons ging!? En of het ondertussen goed met me ging en ik niet meer terughoefde naar het ziekenhuis?? uhhh ja het gaat uhh een stuk beter…!? Vit en ik de lift in, kijk m vertwijfeld aan of hij dr misschien gesproken heeft, maar nee… : Woon ik in een DORP of WAT haha :p Aan de ene kant dus beetje vaag dat iedereen zoveel over je weet, terwijl er natuurlijk maar weinig zijn die alle details weten, aan de andere kant ook leuk, omdat je blijkbaar ergens in bent opgenomen, bij Zweden en ook buitenlanders; dat je er nu gewoon bijhoort. Dat is natuurlijk altijd erg fijn om te merken :) En dan morgen weer school… Ja dat zal ook wel veel vertellen worden haha nou ik er 2 maanden niet geweest ben en iedereen wel had gehoord dat ik ziek was en in NL, maar dat was het.. en die mensen kennende zullen er wel een aantal zijn met ieder een eigen versie enz. Kheb sinds ik terug ben maar 2 mensen gezien van school: Menal en Cima, toevallig tegen gekomen. Wel zin in om iedereen weer te zien, en we zullen wel zien hoe alles gaat.

Laurent heeft mij het nummer gegeven van zn buurman toen ie nog in Sigtuna woonde, hij is Nederlands en heeft 2 kindjes die nauwelijks meer NL spreken wat ie wel jammer vindt. Laurent heeft hem ook over mij verteld, en iedereen denkt dat het misschien wel leuk zou zijn als ik af en toe op die kindjes kon passen, dus die ga ik nu maar even bellen!

2 Comments

 • Reply
  John
  04/01/2007 at 11:29 pm

  Hoi, ik lees nog regelmatig je log, moet ik ook maar een keer wat schrijven. In ieder geval wens ik je nog een ontzettend gelukkig 2007. Je jaar is in ieder geval goed begonnen als ik alles zo lees. Op en top Zweeds zo langzamerhand. Oh ja, het is nu donderdag, dan weet je dat alvast :-).

 • Reply
  Annalie
  05/01/2007 at 5:57 pm

  heej saar!!
  alles over copenhagen vertel ik je nog wel =P was immens te gek!
  super log over je oud en nieuw =D tof hoor!
  enne, die ziektenkosten dingetjes … kan ik niet heel toevallig n keertje mee en dan nog n keertje naar die o zo lieve zuster en dan ook openeens in het systeem verschijnen ..? hihi ik heb nl met mezelf afgesproken als k terug ben i sverige eerste 3 dagen alleen maar administratieve dingen te doen, pers,nr en id en bankkonto enz. dan ben ik er vanaf en heb ik het!
  alles ok verder? mn laatste weekend in nl .. het is echt druk en ik moet geloof ik uitrusten als ik weer in swe ben .. van hot naar her rennen en vliegen, letterlijk =)
  hou je haaks, groetjes aan vit aan tot sneeeel!
  kram!

 • Leave a Reply