Uncategorized

hier dan: FOTO'S

alle3 op een rijtjeh.. weet niet hoe papa en mama ze zover hebben gekregen zonder ruzie zijn ze niet schattig… Ons voortuintje vol kindertjes hehe hun kamertje duss leuk aan het spelen, waarschijnlijk de rede dat Nemo me nog steeds lisa noemt he lies Romeo zei trouwens dat ie je miste hihi Moana en ik haha volgens besef ik hier pas wat ik ga doen.. en zie je hoe leuk moeders t vindt om gefotografeerd te worden tijdens et eten?? toch mam..? Onschuldige Nemo bij papa Armand op schoot Ikkes op de bank, een speelgoedje bestuderend.. Romeo bij Lies op schoot, achter de appeltaart die ze had gebakken die dag hmm BOWE STIL et was een uitprobeersel JA doe niet zo snel zeg pfs

12 Comments

 • Reply
  Bowe
  12/09/2005 at 1:02 pm

  Zie er maar 1 hoor.. met je foto’s.. dombo

 • Reply
  Bowe
  12/09/2005 at 1:11 pm

  Ja sorry hoor, wist ik veel dat je er mee bezig was.. leuke zweedse foto’s !!

  kussie

 • Reply
  zaartjxc3xbbh
  12/09/2005 at 1:14 pm

  hihihi kuzz ga nu eindelijk vernevelen (waaat ik doe et tenminste..!) en daarna met spanning voelende in mn buik weer kindjes halen :)

 • Reply
  lisa
  12/09/2005 at 3:53 pm

  Hey saar! Ga je soms nooit meer schrijven hoe je dagen er uit zien? Behalve foto’s dan… Wel blijven schrijven hoor!!!!
  Kusje van je zusje

 • Reply
  Judith
  12/09/2005 at 9:43 pm

  Ahhhh LEUKE SCHATTIGE SNOEPIGE foto’s, ehh kindertjes, ehh waar het ook aan ligt ;) En bovendien ik vind dat saar heel veel schrijft :) Ik dee t maar een keer in de maand 8) Liefs

 • Reply
  zaartjxc3xbbh
  12/09/2005 at 10:31 pm

  HA dankje judith!! ZIE JE LIES ! ZEIK NIET
  En ik ben nou dus nog steeds bezig met t verhaal van waar ik 3 dagen geleden an begonnen ben. niet dat het nou bijster interessant en lang wordt enzow.. kheb gewoon nooit zin
  daaaag :D

 • Reply
  Evy
  12/09/2005 at 11:43 pm

  Heyhey, hoezo geen zin! Elke dag vol verwachtig op zoek naar je website.. benieuwend naar hoe het vandaag met je gegaan is… schrijf je niks..:( Ik vind dat Lisa wel een beetje gelijk heeft hoor) :P Zie t zo.. je hoeft het maar 1 keer te schrijven… scheelt vele e-mails schrijven.. toch? Maare…. hoe is t gegaan de afgelope paar dagen? (geloof dat dat er maar twee zijn.. maar ja) Heb je al wat meer woordjes geleerd? En hoe gaat t tussen jou en de kindertjes? Groetjes Evy

 • Reply
  Bob
  13/09/2005 at 12:34 am

  Hoi Sarah,

  Wat een leuke foto’s! Als ik dit zo zie kan ik me nauwelijks voorstellen dat ze soms zo super irritant (IIRRITATIE!! ;) ) en vervelend zijn :) , haha. Vooral die met Moana is lief :P

  Slaap lekker nu, XXX Bob.

 • Reply
  botoya
  13/09/2005 at 12:26 pm

  dat ziet er knus uit….

 • Reply
  botoya
  13/09/2005 at 3:03 pm

  k geloof nie dat dat schijn is
  kijk ns naar dat speelgoed op de vloer
  al die mensen in huis

  nostalgische gevoelens maken zich van me meester bij het zien van zoveel familiegeluk

 • Reply
  lisa
  17/09/2005 at 10:57 am

  Nou, maar saar we zijn gewooon zo nieuwschierig naar je verhalen je journalen, en dat vind… Evy ook!
  Dank je Evy (ik ken je niet maar zoalang we het met elkaar eens zijn vind ik je wel cool :P)
  DAg iedereen en vooral saar

 • Reply
  itty frankema
  18/09/2005 at 4:33 pm

  Ha die Sarah, leuk om steeds iets van je te horen !Natuurlijk hoor ik ook veel via Bowe dat begrijp je zeker wel, ook al denkt hij soms dat niets zeggen en vertellen over waar hij mee bezig is en zo ook heel interessant is! Ik vind het echt knap hoor, hoe je het daar doet. Een hele prestatie. Leuke kindertjes ook en volgens mij ben jij een leuke aupair voor ze. Misschien ga ik ook wel gastouder worden, dus ook op kindertjes passen van ouders die werken. Werk nu nog met geestelijk gehandicapten, maar wil wat meer vrijheid en minder verantwoordelijkheid, want kom nu steeds in de ziektewet terecht omdat ik mijn reserves verbruik. Ook wil ik dan meer gaan doen met mijn astrologie, echt horoscopen maken en hier dan ook geld voor vragen. Het is het meest interessante wat ik tot nu toe geleerd heb. Nou Sarah, hou je haaks . groetjes van itty

 • Leave a Reply