Uncategorized

Hier geloof ik wel in!

  * werk – alsof je geen geld nodig hebt,
  * dans – alsof niemand naar je kijkt,
  * zing – alsof niemand naar je aan het luisteren is
  * heb lief – alsof je nooit gekwetst bent,
  * leef – alsof het paradijs hier op aarde is.

4 Comments

 • Reply
  lisa
  29/10/2006 at 6:21 pm

  Hoooiooooi..
  Ik ben weer in nederland! En jihaaaaaah! Morgen weer school woehoehoe! Heb er zooo een zin in!!!!
  Maar t was zooooo fijn =D Elke dag duurde echt tien jaar wat een geweldig voordeel was want we hebben maar twee dagen bijna niks gedaan =D We zijn naar Genua geweest op maandag, en BEATRIJS TRADT OP MET HAAR ORKEST IN FLORENCE dus daar zijn we ook heen gegaan. NAAR BEATRIJS DIE EEN SOLO SPEELDE IN FLORENCE. Het was zooo mooi!!! Echt helemaal kippevel en ik ben bang dat ik je weer vijf dagen verdrietig laat voelen maar er was een jongen van 13 jaar ‘Arthur Rusovsky’, ook van dat orkest en hij speelde zoooo een verschrikkelijk mooie lange moeilijke solo op zn viool! Het was allemaal zoo geweldig en mooi, en de stad zelf was natuurlijk ok heel mooi maar overdag zie je nauwelijks iets door ale toeristen, daarom gingen.. Nouja, ik ga dit nog wel allemaal schrijven op mn log morgen ofzo. Hoop dat je de vlucht al heb geboekt want ik heb er zooo een zin in!!!! =D
  kuskuskusksuskusksuskusksuskuskusskusksuskus!!!!

 • Reply
  lisa
  29/10/2006 at 6:23 pm

  ik bedoel trad
  =D

 • Reply
  jolanda
  01/11/2006 at 5:18 pm

  Borrelavond 3 november

  Op vrijdagavond 3 november is er een borrelavond van 18:00 tot 21:00 uur. Deze avond wordt weer gehouden op de nederlandse ambassade. Ingang via Peter Myndesbacke. De voor deze avond in de Hollanse Nieuwtjes aangekondigde ladiesnight kan helaas niet doorgaan.

  De borrelavond van december zal dit keer niet op de eerste vrijdag van december worden gevierd, maar in plaats daarvan op 8 december! Ook dan weer op de nederlandse ambassade en ook het tijdstip is als vanouds tussen 18:00 en 21:00.

  http://www.dhcs.se/gezocht.php voor kinderoppas bij nederlandse families

 • Reply
  Martine
  10/01/2009 at 7:53 pm

  Zo probeer ik te leven! :D

 • Leave a Reply