Uncategorized

Hm. Opgekropt? :p

Wow weblog is vernieuwd en dat is te zien! Wel mooi hoor i guess :p (nee niet mijn eigenste site-je, maar daar waar wij webloggers inloggen etc.). Vandaag is de moeder van hier jarig dus ik ben aan het rondrennen daarvoor vanavond, maar waarschijnlijk tot niet zo laat, en heb nu even ‘pauze’.

Leuk nieuws – ik ga vrijdag avond weer es naar Italixc3xab waar ik het weekend blijf *kijkt schijnheilig* Shane is volgeboekt voor het seizoen en dus gaan we elkaar weer een miljoen jaar niet zien en ook al is het (voor ons) pas 2 weken geleden, we missen elkaar en hij heeft alle2 de dagen van het weekend vrij – vicotry! – en dus is er geen reden om niet te gaan. Ja, het missen van CFBD was een goeie.. maar helaas dat moet dan. Zucht. Ik heb er helemaal genoeg van om hem dxc3xa1xc3xa1r te hebben en de rest hixc3xa9r. Kan niet wachten om dat allemaal 1 kant op te sleuren of om mezelf hier uit te sleuren of, nouja. Het simpeler te maken.

Na de periode van (af en toe gedwongen) slapeloosheid is nu de periode van mijn lente-slaap aangebroken en had ik zondag avond toen ik laat thuis kwam besloten dat ik daar totaal aan toe zou geven en als het moest 3 dagen lang zou slapen. Nou dat is ongeveer zo uitgekomen maar gister had ik oppas-kook dag, en toen ik Laura wou ophalen was mijn fiets er niet meer. K*TZOOI. Kom ik eens 2 dagen mijn kamer niet uit heeft een of andere rand-idioot het in zn stomme kop gehaald om mijn kettingslot door te zagen, wat door mijn wiel en frame ging, en mijn groene opvallende meisjes fiets mee te nemen. SUKKELS. In dit buurtje nog wel gvd. Zag wel vaker doorgezaagde sloten maar dat waren van die simpele en niet kettingsloten zoals mijn dure goede geval. Nou niet dus. AARGHHH. Hoe ga ik nou naar alles toe?! Heb vandaag Laura lopend opgehaald. Nou dat ga ik ook niet elke week 2 keer doen. Gadverdamme. *baal*

Had ik al verteld dat ik toen ik vorige week maandag bij de tandarts was, te horen kreeg dat ik honderdmiljoen gaatjes had in al mn kiezen? Na een totaal gaatjesloos leven gevolgd te hebben?? Slaat ook al zo nergens op. Dus 3 of 4 daarvan die zijn groot genoeg en moet ik laten vullen komende maandag ochtend heel erg vroeg.. nogmaals bah bah bah.

Goh en zo heb je opeens een frustratie logje. Was echt niet de bedoeling haha. Maar dan kan ik nu weer mn feesthoofd opzetten en mensen helpen met hun kinderen voeren. En na denken waar ik mijn prullebak ga plaatsen want die muizen zijn best vriendelijk en gezellig maar niet nu ze me elke nacht wakker maken met zn allen door hun nieuw opgezette discotheek die natuurlijk dus plaats vindt in mijn open prullebak.

6 Comments

 • Reply
  Tamara
  14/06/2008 at 5:12 pm

  Wauw, een 7.9 voor wiskunde!! Dat is echt goed!!! Had je nog een onvoldoende eigenlijk?

  liefs Tamara

 • Reply
  Fred
  15/06/2008 at 12:20 am

  Hoi Saar,

  wat een goed cijfer zeg!
  Lekker dat het nu echt klaar is.

  groeten en XX Fred

 • Reply
  saar
  15/06/2008 at 10:55 am

  nee, helemaal geen onvoldoende.Eindlijst is:
  Nederlands – 7
  Duits 1 – 6
  Engels – 7
  ANW -6
  Maatschappijleer – 7
  Letterkunde – 7

  Geschiedenis – 6
  Aardrijkskunde – 7
  WiskundeA1,2 – 7
  Economie1,2 – 7

  Frans 1,2 – 7

  Waarvan ik de 4 vakken boven Frans, plus Duits dus dit jaar heb gedaan.

 • Reply
  Anonymous
  19/06/2008 at 9:07 am

  sorry Sarah, maar ik vind dit frustratie/logje wel heel grappig om te lezen! misschien komt het ook wel doordat ik ondertussen een prachtig muziekstuk van Bowe beluister…hij heeft echt talent!!
  wel heel erg kut van je fiets en natuurlijk van die muizen haha
  Ik kan me zo voorstellen dat je baalt van het niet bij elkaar zijn, het geeft ook zoveel onrust…maar ja..saartje en rust?????

 • Reply
  zaarzelf
  19/06/2008 at 11:33 am

  Ja het lijkt niet te mogen! ;p

 • Reply
  itty
  19/06/2008 at 8:17 pm

  misschien hadden je tanden gezandstraald moeten worden, vraag maar aan Bowe. We zijn van tandarts veranderd, naar de beste van Lelystad gegaan, en ook Bowe en Kaj bleken van een nog nooitgeengaatjesgebit naar vele bijnagaatjes enzo gegaan te zijn!

 • Leave a Reply