Uncategorized

hummhumdadumm

Goeiesnachts met zn allen!
Nog even een logje voor het (hopelijk) slapen gaan. Slapeloosheid zet vrolijk door, hyper 20 hours per day wordt steeds erger :p Vriendlief wordt er langzaam aan wel weer gek van. Vraag me af of het nou weer door die zithromax komt, maar kan het me nauwelijks voorstellen want dan is het erg laat begonnen die bijwerking, plus ik neem nou een 4 keer kleinere dosering dan toen de eerste keer. hahah dat was wel grappig toen =D blehh morgen wel weer vroeg op voor school.. ga ik nou wel heen, ben vrijdag ook thuis gebleven van school want alles zat nog dicht en koorts pas net weg. Gaat nou gelukkig weer gezonde kant op. Morgen wel eerder weg van school want moet om half 2 bij een gezondheids centrum ofzo hier in Mxc3xa4rsta zijn om uhh weet ik eigenlijk niet, heeft het ziekenhuis voor me geregeld :) En woensdag dan weer vrolijk hele dag naar Uppsala.. mn school zal wel van me houden ondertussen hmhmhm pfss ben gewoon nog steeds hyper?!?! Wanneer word ik in godsnaam moe :s Heb al op en neer gesprongen en energie er lichamelijk uit geprobeerd te gooien, heb al voor mezelf een heel stuk geschreven om er energie en te volle gedachtes er mentaal uit te gooien, ben al rustig gaan lezen of gewoon stil gaan zitten niks doen.. helpt allemaal niet!! Als ik nou in bed ga liggen lig ik anderhalf uur wakker totdat ik weer opsta om gefrustreerd weer wat te gaan doen (ervaring) dus kan beter wachten tot ik een sprankeltje moeheid voel.. dat werkt beter. En mn telefoon (wekker) heeft geen snooze! Dus tis meer dan 1 keer voorgekomen dat dat ding mij in mn dood moeie eindelijk slapende toestand wakker maakt , maar ik heb dan in mn halfslaap uit zet en meteen weer wegdonder en dan word ik natuurlijk net wakker op de tijd dat de bus naar school vertrekt. hmz.
Net naar de bios geweest met vriendlief, Annalie en Mattias. De film The Departed gezien met Leonardo Dicapriooo en Matt Demon. Goeie film! haha maar met het einde zaten Annalie en ik wel heel diep wegverstopt in onze stoelen met een trui of hand nog half voor gezicht of hart (om het rustiger te houden) :D
Oh trouwens Simon, de broer(tje) van Vitalijus is hier. Lijkt erop dat ie ook nog wel even blijft. Hij is wel okee maar vit is wel anders met hem samen.. vaag uit te leggen maar we zullen wel zien.
Okee ik hou op met excuses verzinnen om door te typen.. alsof dit jullie boeit =D maar dat boeit mij niet. dat het jullie niet boeit. Leuk is dat toch he !! Uhm.. slaap lekker X (mssn moet ik de happy hardcore uitzetten.. zou dat helpen denk je?)

9 Comments

 • Reply
  marijke
  21/01/2007 at 10:17 pm

  saar, stuur wat sneeuw hierheen, weten we ook weer wat winter is.
  Ik heb je log gelezen omdat ik erg geinteresseerd ben in Zweden, deze zomer komen we jullie mooie land eindelijk bezoeken.

 • Reply
  saar
  22/01/2007 at 3:09 pm

  Hihi Marijke, ik doe mn best… in een glazen potje dan maar :D Leuk dat je naar Zweden komt, ben je dr al eens geweest? En waar ga je heen dan? En hoezo zo geinteresseerd? :)

 • Reply
  Saar
  22/01/2007 at 7:51 pm

  Aha! De wereld heeft gewon een super late reactie, hopen dat t zo blijft voorlopig (maar niet langer dan een maand want dan is de kou niet meer leuk) daag koeskoes oen doekkoe knoeffoel

 • Reply
  lisa
  22/01/2007 at 7:52 pm

  Kijk, dat berichtje was dus niet van sarah nmaar van mij :)

 • Reply
  saar
  22/01/2007 at 8:37 pm

  hihi dacht al dat bowe weer es onder de naam van zn grote idool aan het posten was =D Maarem leuk dat jij ook nog es online bent LIES ghihahoehahiehoeeee mam zei dat ze hoopte dat er over 4 WEKEN weer internet is bij jullie?!?! boehoee.. mja uh oja kus (a)

 • Reply
  Bowe
  24/01/2007 at 12:11 am

  Ik plaats alleen onder de naam van mezelf reacties.. wat denken mensen wel niet.. voor de rest niks toe te voegen aan het web-log reactie gesprek..

  kusknufroffelsteplops

 • Reply
  Annalie
  29/01/2007 at 2:17 am

  slaap lekker Saar =)

 • Reply
  itty
  29/01/2007 at 12:53 pm

  hier in nederland is er sinds kort een nieuwe melk op de markt gebracht met iets erin wat zorgt dat je kan slapen. maar volgens mij is er harder geschut nodig daar bij jou. Bowe heeft nog wel een tip voor een goed slaapmiddeltje. het heet welterusten of zo, hij mailt je nog wel!

 • Reply
  Fred
  29/01/2007 at 9:06 pm

  Hoi Saar,
  Wel weer bijzonder berichtje van je! Misschien komt het wel dat je koffie hebt gezet?!?!?! (Koffie houdt je wakker?
  Doe de groeten aan Vit en tot horen.
  XX Fred

 • Leave a Reply