Uncategorized

Hyves Au Pairs

Op hyves is natuurlijk èèn van de leuke dingen al die, juist, hyves! Oftewel groepen over verschillende interesses (van Schoenen tot Studie en van Politici tot de kleur Groen). Toen ik in Zweden au pair was dacht ik ha leuk, tips zijn vast wel te vinden op hyves, want natùùarlijk bestaat er een au pair hyve!
Ja. Die bestond wel. Met welgeteld 3 leden en het laatst geposte berichtje was een half jaar oud.. Dat kan beter, wist ik!

Dat was het begin van de Au Pair Hyve. Een heel aantal weken ben ik zielig in mijn eentje als oprichtster lid geweest en kwam Bowe er bij als tweede lid met als comment:

Het was echt heel leuk !!! allemaal lieve zweedse kindertjes met blond haar die de hele tijd Knäckebröd roepen enzo.. alleen t bier is wel super duur daar enzo.. maar ik denk dat je het superleuk gaat vinden daar!  ps: vond het zielig dat je de enige was in deze hyve.

Heel vriendelijk natuurlijk, maar niet helemaal waar ik op gehoopt had. Ik weet niet precies wanneer alles begon te groeien, maar op een gegeven moment waren er heel wat discussies op gang gekomen met niet zomaar wat gebabbel om het gebabbel maar met help-ik-moet-dit-weten soort vragen en met zn allen kwam er altijd een handig antwoord uit. Het aantal leden is een hele tijd op 77 blijven hangen maar ondertussen zijn er nu tweehondernegenenzeventig leden, 3 lange pagina’s vol discussies, vragen en antwoorden, foto’s, filmpjes, 11 polls, blogs over ervaringen en au pairs die een super tijd hebben gehad en ‘hun’ gezin aan een nieuwe super au pair willen helpen, en krijg ik zelfs regelmatig een Big Thank You omdat een gezin een au pair via mijn hyves heeft gevonden!
Er is zelfs een oorlogje geweest met een ander meisje wat opeens ook een au pair hyve begonnen was, met precies mijn zelfde plaatje, maar dan had ze de achtergrond zwart gemaakt ipv wit zoals ie bij mij was en is, en maakte daar reclame voor op mijn pagina! Gelukkig is die weer net zo snel verdwenen als dat ie was ontstaan (a)

Toen er rond de honderd leden waren werd de hyve privé, omdat mensen het niet altijd prettig vonden om foto’s en berichtjes van en over kindjes zo in de rondte te gooien, en dus moet ik iedereen die zich aanmeldt, persoonlijk toestemming geven. Op die manier weet ik precies wie er daar zitten, en hoe snel mijn hyves blijft groeien natuurlijk (elke dag minstens 2 nieuwe aanmeldingen jaaa)

Nou en al met al vind ik dat gewoon hartstikke leuk enzo =D

9 Comments

 • Reply
  Shane
  24/05/2008 at 9:28 pm

  Hey gorgeous. Skimmed through your log looking for words i understand and found my favourate phrase ‘Ik mis mijn Australixebr zo waanzinnig’. I miss you so much and its time your readers knew how much i love you. Well its hard to explain but believe me its alot. If you dont know already Sarah is amazing and well … enough said!

 • Reply
  itty
  25/05/2008 at 4:40 pm

  Voor Saar,
  Het is waar
  Shane raakt
  haar gevoeligste snaar
  o, wat gun ik het haar!

 • Reply
  saar
  25/05/2008 at 6:41 pm

  hahahahaha =D !!

 • Reply
  ann
  25/05/2008 at 9:04 pm

  sweeet zo’n reactie is tuurlijk egoboost van hier tot monaco in dit geval hihi

  hugsss

 • Reply
  Tamara
  27/05/2008 at 1:23 pm

  Cool:D

 • Reply
  Ann
  27/05/2008 at 1:26 pm

  dat je er nog niet aan gedacht hebt er wat uit te halen ;) ((xe2x82xac$) haha

  neee, leuk voor je!!
  sms je straks nog wel even etc.
  heb al 1,5 dag niks gehoord :S ok ok mss overdrijf ik dat dit lang is, maar schalla we uh hadden iedere dag contact (a)
  nou koessjjj

 • Reply
  lieswijf
  27/05/2008 at 7:36 pm

  SAAR :|
  er zijn dingen gebeurd deze dag die ik met je moet delen –
  1. Ik heb de busreis naar parijs en terug betaald en besteld, natuurlijk sndersom maar he je snapt wel
  2. Mama heeft de twee vliegtickets voor wout en mij naar boedapest voorgeschoten die 191,88 euro koste p.p. natuurlijk. Ja we zouden idd met de trein gaan maar de prijs was om hoog gegaan en om nou 200 euro voor een treinreis van 12 uur te gaan betalen vonden we allebei al te mal.
  3. Ik heb zojuist mn ticket terug betaald aan mam van mn spaarrekening, dus nu moet ik in totaal iets van 272 euro moet terug betalen aan me zelf.
  4. Dat gaat vast wel lukken want ik ga vanaf nu niks meer uitgeven.
  5. Behalve aan een nieuwe bikini want mn tieten floepen dr constant uit.
  6. Gelukkig kan ik werken in de inhaalweken, bij venstra uiteraard. Of eigenlijk weet ik niet of dat wel kan dan maar ik kan wel, alleen even kijken of remco dat ook kan toestemmen.
  Nou saar! wou dat dus even met je delen! of 25 minuten komt ruben dus gaan we voetballen waar hij zo goed in is :D <3
  Doeii saar! Leuk logje trouwens !

 • Reply
  Fred
  28/05/2008 at 12:16 am

  Hoi Saar,

  als je zo goed bent met hyves kan je misschien ook nog wel helpen bij het forum van het cafxc3xa9! ten slotte heb je ook Cafxc3xa9 ervaring!

  XX Fred

 • Reply
  Jehan
  04/06/2008 at 8:22 pm

  En met mijn kokendemannen.hyves.net

 • Leave a Reply