Uncategorized

I <3 CITIES

Cimg4593Cimg4595
Cimg4453
Cimg4217

Het is zo makkelijk om mooie foto’s van Sydney te maken :) Erg bedankt voor alle woon-plaat-ideexc3xabn. Ik weet niet of het dan echt Belgixc3xab, Almere of Limburg zal worden, en ook Iran, Kaapstad of Griekenland lijken onwaarschijnlijk, al is de kans dat we regelmatig naar Kreta terug zullen gaan best aanwezig! Ik weet nog dat toen ik daar mijn eerste dag, na een late nacht was (het vliegtuig landde net na middernacht, waardoor we rond 2 uur snachts pas bij het restaurant van het gezin waar ik ging wonen aankwamen), iedereen die me tegenkwam me vertelde dat zodra je xc3xa9xc3xa9n keer in Paleochora was geweest, je altijd terug zou blijven komen. Nog niet gegrepen door alle charme en geweldigheid van de plek dacht ik oh yeah right, sure. Maar het lijkt erop dat ze gelijk hadden; vanaf het moment dat ik het vliegtuig instapte daar om terug te gaan naar Nederland heb ik het de hele tijd zo erg gemist!! Hoe dan ook, vakantie-bestemming dus, niet woon-bestemming ;) Waar het dan wxc3xa9l gaat worden weet ik even helemaal niet meer.

Mijn leventje is uber rustig en chill op het moment. Ik heb me een hele tijd behoorlijk crap gevoeld (t???? Ik had gister mijn moeder aan de telefoon en Nederlands is zo moeilijk geworden..) door CF, en ook gewoon pessimistische buien de hele tijd. Vrijdag heb ik weer een controle in het ziekenhuis hier; laten we hopen dat mijn longfunctie niet nog lager is geworden dan de 37% van vorige keer.. En dr mogen ook wat minder beesten zitten graag. Maar de afgelopen 3 dagen voel ik me een heel stuk beter, op alle vlakken. Dat gaat altijd zo; ik kan nooit uitleggen waarom ik in godsnaam opeens weer zin in alles heb en geen hoofdpijn meer heb door gebrek aan zuurstof ofzo. Ik had de ochtend van de eerste veel betere dag wel een enorme mee-eter naast mijn neus eruit geduwd die er al weken zat (echt, its worth mentioning it, hij was centimeters lang). Shane’s theorie is dat daarmee de negatieviteit ook uit me is geduwd haha. Dr zit nu trouwens wel sinds 2 dagen een enorme puist-achtige bult op mijn knie (wtf?!). Helaas heeft Shane daar een minder creatieve theorie over; dat het een ingegroeide haar is die een infectie heeft veroorzaakt. Whatever it may be, its purple and its hurting! Goed dat lijkt me wel weer genoeg detail over al mijn smerige lijfzaken.

Vervolg over mijn uber rustig en chille leventje. Ik heb gemiddeld 2 shoots per week, waar ik en niemand anders ook niets voor betaald krijgt, omdat het hopelijk gewoon steeds foto’s oplevert voor onze portfolio’s en dus gunstig voor iedereen is. Gister heb ik een erg leuke shoot gehad in Noord Sydney (wat betekend dat je over de Sydney Harbour Bridge moet, wat ik altijd zo supermooi vind maar nog nooit een foto van xc3xb3f de brug, xc3xb3f het uitzicht heb gemaakt, wat ik volgende keer echt eens zal doen), maar het hele concept vond ik erg leuk, supersimpel maar dat was precies wat ik nodig had. Ik had vorige week donderdagochtend met de fotograaf daarover gebeld en afspraken gemaakt, en donderdagavond belde diezelfde fotograaf me, om te vragen of ik die volgende dag misschien toevallig ook kon shooten want zijn model had heel opeens afgezegd. Dus heb ik twee heel verschillende shoots met m gehad, die ik allebei sehr toppie vond ;p Heb vast 1 foto, de rest zal wat langer duren voordat ik die opgestuurd krijg..
0204

En voor de rest gaat het eeuwige weer-ietsje-meer-van-of-in-Sydney gezien hebben altijd door. We zijn eindelijk naar Sydney’s aquarium geweest, en hebben een combinatie kaartje gekocht zodat we ergens dezer dagen ook nog naar de hele hoge toren kunnen midden in de stad zodat we nxc3xb3g meer nxc3xb3g mooier uitzicht gaan zien. Visjes:
Cimg4585
Cimg4559
Cimg4572

Nu is het tijd om te slapen. Nog een laatste dingetje; ik zit nu ook op Twitter. Ik denk dat er in Nederland minder Twitteraars zijn, maar voor degene die daar ook te vinden zijn; http://twitter.com/stormingways , follow me!   

6 Comments

 • Reply
  Veronica
  10/05/2009 at 9:51 am

  Hoi Sarah,
  Wat een verhalen allemaal. Had het vorige log over je ontslag niet gelezen. Ach…..misschien is het erg goed voor. Als ik naar jou foto’s kijk realiseer ik me dat je daar je geld mee moet verdienen i.p.v. bedompte bar met bier zuipende mensen. Gezonde omgeving van frisse lucht past toch veel beter bij zo’n mooie meid als jij!!!
  Vond de foto serie met de rozen heel bijzonder. Wel heftig verhaal. ik assicieerde het direct met 65 Roses !!! Misschien mooi om daar iets mee te doen?
  Veel suc6 daar en geniet van alle bijzondere momenten en van Shane natuurlijk!!
  Liefs,
  Veronica

 • Reply
  hedi
  10/05/2009 at 2:43 pm

  Ik heb je weblog na lange tijd bezocht en ben onder de indruk van je avonturen.
  Heerlijk die liefde van jullie twee! Dat is genieten als je dat mag meemaken. Het allerbeste, veel geluk en succes met alles. Hedi

 • Reply
  Lisa
  10/05/2009 at 5:19 pm

  T is natuurlijk heel erg maar ik moest heel hard lachen toen ik van t ongeluk las hhaahhaha vanwege je mooie beschrijving van de autovlucht waarschijnlijk :) T is goed om veel buiten te zijn wijfie, daar knappen je longetjes ook van op. En de foto serie is echt heel erg mooi :) En ik mis je! Nou zeg ik mis je zo erg! Maar jij hebt Shane, en ik heb Mark en Demian heeft Leanna EN EEN BAAN TROUWENS! Hij gaat bij de kledingwinkel “Sting” werken, echt vet goed, drie gesprekken en aangenomen :D Iedereen is zo trots op m :D EN AAAAAAAAAAAAAAAAAAH over 8 dagen heb ik mn eerste examen! *stampt op boeken* maar ik ben hard aan t leren :D nOU DAAAAAHAAAAG

 • Reply
  Tamara
  27/05/2009 at 9:00 pm

  Hee ik heb ook visjes foto’s gemaakt:D Staan op mn hyves;)

  xxx

 • Reply
  Marcel
  28/05/2009 at 3:55 am

  Great minds think alike… Ik heb net zelf gisteren een Twitterpagina aangemaakt voor mijn aanstaande WSOP-belevenissen. Je staat bij dezen op mijn volg-lijstje!

 • Reply
  Rene
  28/05/2009 at 8:30 pm

  Wow, WAT een mooie foto Saar, wat een power, wat een uitstraling, wat een beauty. Denk: de mooiste foto die ik tot nu toe van je gezien heb. Hij heeft wel iets androgyns, maar dat geeft het ook iets mysterieus. Goed dat ie ook je MM avatar is…
  xx

 • Leave a Reply