Reizen Suriname

Ik-leef-nog Suriname berichtje

Hallo lieve lieverds! Een snel berichtje uit het hele hete en vaak ook hele natte Suriname. Internet is zeer zeldzaam blijkt op deze trip dus sinds de 3 afgelopen dagen dat ik daar WEL een beetje toegang tot heb ben ik helemaal genietend daarvan als toch beetje internet junk zomaar 2 weken in de bushbush gepleurd, hallo zeg =)

Het is hier best wel gaaf! We reizen met een groep van 18 mensen, inclusief wij 6, via de organisatie Djoser. Wel ff wennen na in mn eentje wonen opeens fulltime met allerlei mensen, maar het gaat allemaal goed, en al helemaal met de familie drama’s valt het zeer zeer mee. Eigenlijk zijn die er nog helemaal niet geweest! Er is wel een tripje naar de op dat moment dichtstbijzijnder dokterspost geweest, maar niet voor mij maar voor iemand die net wat te hard was gevallen op dr rib (wat nu gelukkig ook weer goed blijkt te zijn) tijdens een wilde klim/klauter/daal/uitglij-in-modder tocht naar een waterval. Ik ben namelijk nog strontgezond! Ha!
We zien erg veel van het land, zijn net 11 dagen het binnenland in gegaan, nou das erg back to very basis :p Veel gelopen in de jungle en dorpjes bezocht en van alles eigenlijk. Ook veel in busjes en bootjes gezeten en dat gaan we de komende paar laatste dagen (nog 6!) ook nog wel doen want we gaan naar nog 2 andere plekken. Ik ga als ik thuis in Amsterdam weer ben meteen heeeel veeeeel foto’s met lange verhalen vrees ik (voor jullie , dat vrezen, maar je hoeft het niet allemaal te lezen als je niet wil he, onthoud dat) hierop plaatsen, dus als je benieuwd bent hoe Suriname is… !!

Hoop dat alles goed gaat in internetland en met jullie en tot snel weer xxxxx

5 Comments

 • Reply
  Anonymous
  30/06/2008 at 7:48 am

  dit is wel afkicken zeg!!!!

 • Reply
  itty
  30/06/2008 at 7:27 pm

  wat duurt het lang……

 • Reply
  Marcel
  18/07/2008 at 11:19 am

  Ha, ik wacht de verslagen en foto’s vol spanning af! Ik ga zelf komende week ook de rimboe in, dus we kunnen een wedstrijdje houden wie de meeste enge beesten tegenkomt. ;-)

  Veel plezier nog de laatste zes dagen!

 • Reply
  Fred
  18/07/2008 at 6:47 pm

  Hoi Saartje!

  Goed dat je ff wat schrijft, mistte je natuurlijk heeel erg!
  Veel plezier daar nog en kom maar snel met fotootjes!

  groeten en XX Fred

 • Reply
  nijn
  25/07/2008 at 12:42 pm

  heey, je staat in de yes, wat leuk!

 • Leave a Reply