Uncategorized

Ik moet theorie leren..

.. en ik heb geen zin. Ben blijkbaar nog niet over mijn leer-trauma’s van vorig jaar heen. Ook weet ik niet of ik nou voor ‘moeilijke’ of ‘makkelijke’  verwachtingen moet gaan want de xc3xa9xc3xa9n zegt ‘ohh haal je zo’ en de ander is er 3 keer voor gezakt (lees onder andere:, mijn neefje-achtigpersoon (zoon van nichtje van mijn moeder) waar ik vorige week voor het eerst sinds 3 eeuwen ben gaan eten en ze wonen nog wel bij mij om de hoek, erg gezellig!) maar ook die kwam net vers uit zijn eindexamens en had het gehad met het leren. Heb vanochtend mijn vierde officiele rijles gehad, met intakeles erbij vijfde dan. Ik geloof dat de rijschool harder dan ik aan het stressen is voor mij voor morgen om 08.15 (wie verzint dit soort tijden voor dit soort dingen), voor hun natuurlijk ook zo fijn als ik alles in 1 keer haal en hun slaginspercentage op peil kan blijven (met name de praktijk, maar die kan alleen op tijd gereden worden door mij als ik nu mijn theorie sehr schnell haal). Rijden zelf gaat wel goed trouwens. Ik heb me altijd afgevraagd of ik een zenuwachtige/brutale/vrolijke/dappere chauffeuse zou zijn maar bang ben ik in elk geval niet. Gas geven en hoppaaa (‘oh ik geloof dat ik weer wat te hard rijd nu’ ‘ dat geloof ik graag van jou Sarah’). Dus het kijken en rustig aan doen moet nog even geoefend worden, maar ik heb nog 11 lessen in de planning staan van elk 2 uur (min 5 minuten bijkom- en koffiepauze) en stel dat ik dan nog niet het gevoel heb dat ik het kan, kan ik eventueel lessen bijkomen (van 80 euro per stuk dus liever niet). Ik vind het wel stom dat je die routes uit je hoofd moet kennen met alle mogelijke varianten daarvan erbij zeg (van het CBR naar de praxis en nog 2 gebouwen en weer terug, via snelweg of binnendoor of omgeleid of..). Maar als je dat eenmaal kan zal het waarschijnlijk eigenlijk wel makkelijker zijn dan onbekende wegen te moeten verkennen tijdens je examen.

Boodschappen en oefen examens!
Cimg3215

6 Comments

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  11/09/2008 at 5:00 pm

  Leuk zeg :) ik weet TMF niet eens te vinden.

 • Reply
  Marcel
  12/09/2008 at 10:04 am

  Leuk!

  Komt er ook een YouTube-versie voor de arme lezertjes die TMF niet kunnen ontvangen?

 • Reply
  saar
  12/09/2008 at 10:22 am

  Voor de arme mensen die in een fulltime ver weg zonnig land zitten bedoel je?
  Tja ik ben dr naar op zoek.. er is wel weer een kort billen-borst-sfeertje filmpje gemaakt die hier te zien is http://nl.wannahaves.com/item/babefaf4/a/o-neill-summerbabe-finale
  Maar ik blijf nog ff zoeken voor de tmf versie ;D

 • Reply
  Judith
  19/09/2008 at 2:31 pm

  Succes!! Ik weet zeker dat je het haalt ;). Gewoon ook heel veel oefentoetsen doen, want de vragen op het tentamen lijken daar heel erg op!

  Xx Judith

 • Reply
  Angelique
  20/09/2008 at 1:46 am

  Tuurlijk ga je het halen!! Laat je neef zien dat jij het wel een xc3xa9xc3xa9n keer kunt!
  Volgens mij heb jij op dit moment nachtmerries over autootjes en voorrangssituaties… Hahaha! Zet hem op, ik zal voor je duimen straks!
  XXX Angelique

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  20/09/2008 at 1:32 pm

  Als je het wilt halen moet je er wel even wat voor doen :) ik ben benieuwd of het gelukt is!

 • Leave a Reply