Uncategorized

I'm so proud to say i love you 21/03

Ik wil al heel lang steeds iets schrijven hier. Dus elke keer als ik mn computer opstart en internet op ga, typ ik mn gebruikersnaam hier ook in, en kopieer het wachtwoord uit het mailtje van het aanmelden bij web.log, zodat deze site mooi open staat voor me. Ja dat wachtwoord dat veranderen de meeste normale mensen heb ik gehoord.. maar ik heb nog steeds de gekke cijfer- en letter combinatie. What can i do about it. Jaja veranderen maar.. je weet wel Vit is terug uit Litouwen. Nou wat een pleures tijd heeft die gehad zeg :s Weet nie offie dr blij van wordt als ik hier alles uitgebreid ga vertellen.. dus khou et hier maar bij. Hij kwam me gisteravond rond half 10 ophalen met zn vader, die hem van het vliegveld had gehaald. Zat er helemaal door heen Hebben veel gepraat dus, en foto’s gekeken van toen ie bij de, gelukkig nog wel goede vrienden, van hem was, en van het land zelf. Het is goedkoop daar!!! Hij zegt dat een taxi ongeveer 2,50 euro kost van eh zeg maar mijn huis naar amsterdam centrum, en de duurste soort normale sigaretten daar kosten 1,50 euro… tja das dus nie veel Hij werd gelukkig beetje blijer en we waren wel heel erg blij om elkaar weer te zien Waren maar 4 kleine dagen, maar toch die waren best wel heel lang. Hijs wel weer naar de kapper geweest.. Wee nie echt wat ik nou leuker vind haha naja hij is toch wel mooi wat ie ook doet Bwaaah wat had ik m gemist joh..De zon schijnt hier nog steeds. Gister niet zo heel veel, vandaag beetje hetzelfde als gister. Maar als ie schijnt dan is et ECHT schijnen en zo heerlijk! Kheb zondag even rondgelopen in Sigtuna, en foto’s gemaakt van smeltende regenpijpen enzo Ooooh je kan je gewoon niet voorstellen hoe heerlijk het voelt om smeltend, krakend ijs op de straat onder je voeten te voelen en te horen Zo snel vit internet heeft zal ik die fotos hierop gooien. Hou rekening met wat maanden Zaterdag was vette lol met suus in stockholm haha de pizzahut rocks, laten we het daarop houden En oja ook naar de film geweest, pink pantern. IEDEREEN!! GAA KIjKEN! EN WEL NU!Ik ga kindjes ophalen dikke kus

No Comments

Leave a Reply