Uncategorized

Ingewikkelde liefdes

Een kleine selectie van het Zweden wat ik heb leren kennen. En morgenavond komt er een stukje van mijn zweden hierheen; Vitalijus vliegt over voor een lang weekend! Dus vanuit de informatie avond van het nova college waar ik hoogstwaarschijnlijk heen ga na de zomer, ga ik door naar Schiphol om hem op te halen :)

10 Comments

 • Reply
  Annepan
  28/05/2007 at 7:14 pm

  heej lieverd,

  leuk log =D goed gedaan ook, nu ik nog!
  fijn die plannen en dat ze ook doorgaan …

  zal k je eens n geheimpje vertellen? op zich zou het tof zijn om na mn studie hier in Zweden naar Canada te verhuizen … Heb er ook familie enz .. en nou ja MOOI daar =|
  plannen plannen plannen … zucht dream on ann =)

  argh allemaal druk hier met baan zoeken .. skit samma!

  kram kram

 • Reply
  saarrr
  29/05/2007 at 11:12 am

  Ja fijn he :D ;)

  Weet je wij moeten gewoon een emigratieteam vormen en dan elk jaar een land uitkiezen, tot we die gevonden hebben waar we nooitvanonsleven meer weg willen!!

  (Misschien zijn we dan snel klaar met dat Canada?)

  Nou schrijf je log dan!

 • Reply
  liesje
  29/05/2007 at 11:50 am

  Heej Saartje,

  Je moet nog naar de site Pekingexpress gaan hxe8?? Wat zou je vandaag eigenlijk gaan doen? IK was zojuist in de biologieles in slaap gevallen, terwijl we nog wel een NATUURFILM aan t kijken waren… Toen maakte tryfosa me wakker om te zeggen dat ze mn artisboekje (weet je wel, die opdracht die we daar moesten maken..?) niet had gevonden. Toen zei ik dat hij in t vakje van 10b was en toen ging zij daar kijken en had ze hem gevonden, en had ze hem nagekeken (ik was weer in slaap toen ik hem kreeg) en toen had ik er een ACHT voor! Terwijl bijna iedereen een 7 had hahaha. Nu heb ik al mn biologiecijfers van dit jaaarr: 7.7 en 6.5 en 9.0 en 8.2 en 5.5 en 8.0 en 8.2 en 8.0! Ow my god ik ben zo goed =D En voor de periode had ik een 7!
  Ik voel me zo kut dat ik vandaag op school moet zitten van mama ‘In de avond een kerel, in de ochtend een kerel’.. Helemaal gestoord.. Nou ik ga weer:
  SPxc4TEHHH!!!!!!

 • Reply
  liesje
  29/05/2007 at 11:51 am

  Ik wou je nog even zeggen dat ik zooo goed ben

 • Reply
  Judith
  31/05/2007 at 10:28 am

  Hey Saar!!

  Echt zo cool dat je dat alweer gaat doen. En nu helemaal de andere kant op!! Als je nog wat Grieks wil leren van te voren, kom je maar langs ;) (niet dat ik zo veel ken, maar kheb wel een boekje :P)

  Goed om te lezen dat het weer wat beter gaat.

  xx Judith

 • Reply
  Fred
  31/05/2007 at 9:52 pm

  Hoi Saar!
  bijzonder hoor, nu weer naar Kreta. Weet niet of ik daar ook langs ga komen, zit er niet echt in. (Is geen weg naar toe denk ik)

  Trouwens wel stoer hoor! Groeten en xx Fred

 • Reply
  itty
  07/06/2007 at 1:51 pm

  prachtig filmpje ,Sarah, met prachtige muziek!
  wat is de naam van deze zangeres by the way?

 • Reply
  Saarrr
  07/06/2007 at 8:54 pm

  Dat is Lisa Miskovsky!! Ik ben verslaafd geraakt aan haar in Zweden, ze is oorspronkelijk ook Zweeds en ik kan op limewire enzo helaas vrijwel nix van haar vinden.. heb zelf een cd van haar die veels te veel geluisterd is en nog steeds geweldig =)

 • Reply
  Anonymous
  08/06/2007 at 1:02 pm

  Looove that song .. en sjit het is zo mooi hier! word toch wel trots als ik me realiseer dat ik woon en ken wat jij op je site zet :)
  fijn dat vit er is! ik vlieg de 14e naar NL!!maar geloof dat we allebei net landen op onze vakantie adressen, en dus elkaar gigantisch mislopen! jij in griekenland ik in holland …

  mm zucht. zal je missen!

 • Reply
  Anonymous
  09/11/2008 at 1:50 am

  gaan we eens in een ziekenhuis gaan WERKEN ? IPV DEZE KLETSPRAAT !!!!!!!!11
  Vandaag is frank ook vrij ;
  wat heb ik heerlijk lang kunnen slapen.
  ik heb lekker bij kunnen praten met een vriendin ;
  Frank is lekker wezen stappen was om 6.15 uur uitgefeest.
  LULLOLUIAARDBEEST

 • Leave a Reply