Uncategorized

Item op TMF

Of eigenlijk – itemTJE. Ik dacht alweer dat ik de summerbabe-dinges-uitzending gemist had want hoorde van wat mensen dat ze ‘me op TMF hadden gezien en Sascha presenteerde het!!!’  maar de organisatie heeft vandaag een mailtje gestuurd met de tijden waarin het uitgezonden wordt. Dat blijkt 4 keer per dag te zijn, en wat ik net heb uitgevonden; 5 minuutjes lang! Haha en dan over een paar dagen het vervolg zo blijkt.

In ieder geval, voor degene die gexc3xafnteresseerd waren, hier de tijden die nog komen gaan:
vanavond om 22.00uur
Morgen om 13.00 en 18.31 en 20.00 en 23.00uur
Dit zijn dus allemaal dezelfde uitzendingtjes he dus je hoeft niet elke keer voor de tv geplakt te zitten, aaight?

6 Comments

 • Reply
  itty
  08/09/2008 at 9:50 pm

  autogerijt…je moet, om in amsterdam te rijden ,wel een beetje eigengerijt zijn haha

 • Reply
  Tamara
  08/09/2008 at 11:34 pm

  Haha altijd lachen, jouw verhaaltjes. Maar ik vind het dapper dat je in Amsterdam rijles durft te nemen! Ik heb nu bijna 2 jaar mn rijbewijs, maar in Amsterdam denk ik niet dat ik durf te rijden, zo druk!!! Geef mij maar Deventer…;)

  xxx Tamara

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  10/09/2008 at 4:49 pm

  Autorijden is best leuk maar autorijden in Amsterdam is niks voor mij ;) mijn ouders hebben een rijschool. Ideaal dus (want ik heb binnen 1,5 maand mijn rijbewijs gehaald).

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  11/09/2008 at 5:00 pm

  Leuk zeg :) ik weet TMF niet eens te vinden.

 • Reply
  Marcel
  12/09/2008 at 10:04 am

  Leuk!

  Komt er ook een YouTube-versie voor de arme lezertjes die TMF niet kunnen ontvangen?

 • Reply
  saar
  12/09/2008 at 10:22 am

  Voor de arme mensen die in een fulltime ver weg zonnig land zitten bedoel je?
  Tja ik ben dr naar op zoek.. er is wel weer een kort billen-borst-sfeertje filmpje gemaakt die hier te zien is http://nl.wannahaves.com/item/babefaf4/a/o-neill-summerbabe-finale
  Maar ik blijf nog ff zoeken voor de tmf versie ;D

 • Leave a Reply