Uncategorized

Jag som superhero

Jajaaa ik heb een test gedaan.. vraag me niet waarom. Okee hier heb je het antwoord: Ik verveel me snachts, ben een klein kind, wil niet slapen, put me uit tot ik ijskoud naar bed ga en word pas weer 1 uur smiddags wakker. There u got it. Maar ik ben een superheld, en wel Green Lantern. Maar zoals ik nu pas goed zie was het niet heel overtuigend… Must be dat ik elke goede eigenschap van alles superhelden heb …

Hm

okeej ik heb mn best gedaan maar de tags werken weer es niet.. k weet niet of dat nou echt aan mij ligt want het gebeurt wel vaker, maar opzich volg ik gewoon echt de instructies enzo.. Hoe dan ook.. van die test was ik 70% Green Lantern en heel veel 50% en 40% wat andere superhelden. God wat een nutteloos logje.

Mazzelsss goeie nacht nog

5 Comments

 • Reply
  Annalie
  17/01/2007 at 11:23 am

  beledig ik je als k ze gdat het op een kikkervisje lijkt .. ? hij is idd wel cool! nog nooit van gehoord.
  hoe is het verder? bowe weer naar huis en jij naar school of zo ?
  hier alles wel ok maar saai en moet nog 11 dagen wachten voor k Per weer zien!
  zucht

  liefs, Annalie

 • Reply
  Lucixebn
  21/08/2008 at 3:23 pm

  Hoi
  Hahah sinds 2 maanden heb ik 2 axolotls in mijn bezit (een vriend van mij verkoopt ze). Een albino en een wildkleur en ja ze zijn schattig en grappig en soms een beetje dom.
  Leuk dat je je blog er aan gewijd heb
  Groetjes Lucixebn

 • Reply
  Meisje
  07/11/2008 at 8:22 pm

  WIE WEET WAAR JE HEM KAN KOPEN
  STUUR DAN MAIL NAAR

  [email protected]

  SPOEDGEVAL

 • Reply
  lode thijsmans
  19/12/2010 at 8:09 am

  heb ook axolots ma zou er graag nog paar willen kopen graag zwarte en als het kan gele gouden kanje me er bij helpen

 • Reply
  Louise
  06/02/2011 at 2:36 pm

  Misschien kun je er ook nog bijzetten wat ze eten? Ik maak mijn werkstuk over de Axolotl.

 • Leave a Reply