Uncategorized

jahoor we blijven bezig

Hejhej iedereen,

‘t Is weer nacht en Saar is weer wakker!  Dus hier een logje :)
Gister naar Amanda’s Krog geweest, maar in de winter is het uitgaansleven in Zweden nog dooier dan anders, dus was het een tijd lang alleen Kemal, de kok wiens naam ik altijd vergeet, en ik. Vriendlief was eindelijk weer eens braaf Zweeds gaan leren op sfi en nadat ie belde dat ie weer thuis was had ik het ook wel weer gezien, was heel gezellig dat wel, kemal en ik allebei een krantje lezen aan het tafeltje in de bar, met een dekentje omdat het zo koud was, en de kok met zn honderdduizend grote verhalen haha lief sfeertje. Maja wel nog even met Kemal gesproken over hoe en wat nou; ik en daar, en hij zei dat hij er eigenlijk nog niks over kon zeggen omdat het in de maanden januari februari nogal dood was (noooo really?!) dus na die tijd kijken we wel weer verder. Ook zei ie dat normaal gesproken de mensen die bij hem voor het eerst werkten niet betaald krijgen, maar hij betaalde de helft van mn gewerkte uren, 45 kr per uur. Vinnik best, aangezien we bijna nooit iets hoeven te betalen als we bij hem uitgaan :)

Vandaag niet naar school gegaan, want ziek! Echt heel erg verkouden, voelde het 3 dagen geleden al aankomen, dat je een brandend gevoel achter je neus hebt zeg maar, en met alles dicht wakker wordt. Vandaag is dus alles uitgebroken, maar kan me nauwelijks voorstellen dat het heel erg kan worden met alle zooi die ik slik!? Morgen ook toch maar thuis blijven, ook voor their sake aangezein zweden altijd erg bang zijn besmet te worden met van alles… bovendien doe ik thuis toch veel meer dan op school. s’ Avonds wel naar Annalie want die is alleen thuis met de kindjes dus ga ik even langs, lang niet geweest met iemand anders in huis dan annalie haha :p Het ziekenhuis belde vandaag( of tenminste, iemand die daar werkte), ik had eigenlijk een afspraak staan op 15 februari, maar die wilden ze verplaatsen naar volgende week al! Okej, best, denk ik. Blijkbaar krijg ik een nieuw medicijn om te vernevelen waar ‘we het over gehad hebben’ hm goh dat is me even ontgaan maar goed, en dr was iets in mn bloed niet helemaal goed wat ze in die 19 buisjes afgenomen bloed hebben ontdekt, ik geloof dat ze het had over te hoge waarde van iets, maar wat dat was zei ze dan ook niet, (het is altijd de zuster die belt en die wil (mag?) niet te precies erop ingaan omdat dat de taak van de dokter is) en waar het op neer kwam was dat ze dacht dat Marie me wat extra medicijnen wou geven misschien, maar daar moesten we het 31 januari maar over hebben dan.  Hjaa sure, izgoed joh, en oh, houdt marie op een gegeven moment dan wel weer op met extra medicijnen geven? okeej fijn, want heb er wel genoeg nou vind ik. :s  (aargh mn neusss :( helemaal schraal en mn keel en hoofd en ik ben ziiieligggg) En ook moet ik Ewa, mn fysio weer zien. Waarom weet ik ook niet helemaal, misschien wel gewoon longfunctie.

Goed… ik ga… wiskunde maken.. of puzzelen.. of tobi vernevelen nou (mn oren zijn daar dus trouwens weer niet blij mee he..’Nee met vernevelen heb je dat effect niet! dat is alleen als je het intrafaneus krijgt!’  sure it is) Wat wel goed is is dat ik weer wat aankom! Weeg 51 kilo nou joeehooe! Maja met dit virusje nou kan ik toch geen tongpiercing nemen.. moet eerst weer over zijn. En nog 2 kilo erbij maar met kleren eraan en wat extra water zit dat wel goed ;D hihahoe

Grapjezie

(ook al is het natuurlijk niet zo zeldzaam, meest voorkomende erfelijke ziekte bij het witte ras, maar zo voelt het wel, niemand die er ooit van gehoord heeft! En ja ik ben stout, ik negeer het nocoynoprint plaatje lekker puh en de site ben ik vergeten. Sorry.)

No Comments

Leave a Reply