Uncategorized

junks en CF-ers

Junks en CF-ers. Ja, die 2 kwamen terecht in 1 en dezelfde zin. ‘Dat zijn namelijk degene die voor de troep in de ziekehuiskamers zorgen’ haha moest echt even lachen! Nou ben dus thuis in Amstelveen, gaat opzich wel prima, behalve dat het even erg frustrerend was dat de avond van de dag dat ik naar huis mocht, tijdens dat de thuiszorg er was, jawel, mijn infuus sneuvelde. Hij had er een mooie 10 dagen ingezeten, best braaf met al die troep dr doorheen (ciproxin, floxcapen en fortum), alleen weer zo een leuke timing! En omdat ik moeilijk te prikken ben kon dat niet door iemand van de thuiszorg gedaan worden, maar moest ik weer meteen naar t AMC, naar de ic omdat mn artsen het eindelijk hadden geleerd dat het hun ook niet lukten, braaaf. Waanzinnig mooie prikdokter haha en dat wist ie ook dondersgoed, dus met zn 3en (jawel, moeders deed leuk mee) zaten we al flirtend mn ader door te steken, maar wel leuk en ontspannen, en hij gaf me zelfs een verdoving (‘en omdat het donderdag is zijn we hier extra lief’  *prik verdoving*) dat was echt grappig joh! Had ik nog nooit gehad :p En het maakte idd wel echt uit met het prikken, alleen is het gek dat later de pijn erger wordt ipv minder. Maargoed… de lieeeeeve lieve mevrouw van de thuiszorg was officieel klaar met werken om 21:30, maar voor mij ging ze pas 01:40 weg naar huis… Het zijn dezelfde mensen die ik anderhalf jaar geleden had dus de vreugde is groot :D Nee echt, dat is leuk. God ik had zoveel te vertellen he, maar nou zit ik eindelijk achter internet en komt er niks meer in me op, en het feit dat ik hier in de bieb nog maar 3 minuten heb thelpt ook niet mee..  iig, ik ben gestopt met de fortum en ciproxin, en heb nou alleen nog maar 2 keer per dag een uurtje floxcapen. Tussendoor zit er een heparine slotje op zodat het allemaal open blijft.. het is daarmee nou 2 dagen goed gegaan en hoop dat het tot de 12e zo blijft!! Want dan mag alles dr uit en weg :D OKee, ga dit maar versturen, dikke knuffel, saartje

7 Comments

 • Reply
  Bob
  25/11/2006 at 11:51 pm

  Bowe, je bent t adres van AMC vergeten, miss ook handig:)

  Afd F5 Zuid
  Meibergdreef 9
  1105AZ Amsterdam Zuidoost

  En dan t.a.v. Sarah, etc:)

  Sarah, laat ze je maandag of dinsdag ontslaan:) Enne, gefeliciteerd he!

 • Reply
  itty
  26/11/2006 at 3:44 pm

  lief saartje met paardestaartje,
  het weerzien straks met vriendliefman
  is straks nog goddelijker als dat je nu
  bedenken kan!

 • Reply
  Annalie
  27/11/2006 at 6:18 pm

  hihi heej saar
  tof je bericht op mn log!!
  en onwijs fijn dat je t enigzins beter doet … eenmaal weer uit dat ziekenhuis word je ook heel snel beter hoor =)
  en tja, hier gaat het allemaal hxe9xe9l normaal zn gangetje … alleen 1 klein dingetje is er veranderd; Micke en ik zijn geen vrienden meer, nou bedoel ik niet game over, maar meer ‘ next level’ haha =D
  maaar dat vertel ik je allemaal wel als je fijn hier terug bent! =)
  volgend weekend is de familie hier ook in NL, 6 dagen vrijjjjj !! en o ja, het begint weer enigzins koud te worden en dus misschien/ waarschijnlijk sneeuw als je terugkomt. k vlieg 21 dec. naar NL .. ben jij er dan nog denk je ? (( hoop het zo niet voor je, maar zo wel, kan ik even hallo komen zeggen als je wilt! ))
  dikke knuffel en er word aan je gedacht hier!
  Annalie

 • Reply
  itty
  07/12/2006 at 1:02 pm

  sarah, wanneer ga je nu eens een boek schrijven? Ik kreeg van Bowe een tijdje geleden een groot compliment, uit Bowe’s mond kan je dan wel zeggen: een groots compliment! ik ben namelijk zelf een boek aan het schrijven en hij mocht een stukje lezen en weet je wat hij zei? : je hebt ongeveer net zo”n schrijfstijl als Sarah! en ik wist direct dat ik dit op moest vatten als zeer groot compliment!
  zet hem op, liefs van itty

 • Reply
  Siets
  08/12/2006 at 2:25 pm

  Wat fijn dat het beter met je gaat en dat je weer uit het ziekenhuis ontslagen bent. Zet hem op. Hele fijne feestdagen!! Ben je dan al weer in het koude noorden?

  Ik lees je log al een poosje. Leuk!!

 • Reply
  Annalie
  08/12/2006 at 7:42 pm

  heej meis!!!
  blij dat je weer thuis bent =) =)
  hier alles redelijk uhm, nieuw eigelijk … moet je zoo veel vertellen dat ik hoop dat ik alles nog weet als je er weer bent! =)

  de familie is weer terug uit holland en dus alles weer in volle gang =D *cheers*
  maar goed, ben niet ziek, niet verdrietig en ook niet zwanger of zo dus gaat heel goed! ;)
  nu moet je alleen snel terug komen ok? =)

  KRAMAR
  ps het sneeuwt nog seeds niet =| wedden als jij komt het dus gigantisch gaat sneeuwen etc … hihi

 • Reply
  Annalie
  09/12/2006 at 1:16 am

  =) leuk lief gezellig verhaal op mn log =D
  nou ben ik wel heel benieuwd naar die bank op zich …
  jongens en inrichting van n huis kan eigenlijk niet … dat begint al bij hun slaapkamer =P
  hehe ok er zijn uitzonderingen =)
  en ja met mij en mn gevoel voor micke is drastisch en acuut over =| ook soort van pijnlijk, en met hem gaat het vast goed, en tussen ons was het dus heel kort heel leuk maar goed, daar vertellen we in real life wel even meer over =)
  verder heb ik dus morgenavond n soort van date achtig iets met Per ( moet je mr even op de foto’s kijken van mn vorige logs enz ) daar heb ik best heel tof contact mee, al hou k t n beetje af/rustig maar das ook alleen maar zelfprotection ;)
  k hoop voor je dat je je long minder tot niet gaat voelen … soort van geen goed teken als je dat voelt, en das flink balen, ik ken het wel. nog even volhouden =)!!

  hoe is het afgelopen met jouw visie op de dode uitgerolde ‘ mug ‘ ??
  kram

 • Leave a Reply