Uncategorized

klas(se) verandering

Iedereen mag weten dat ik geen groot fan ben van mijn school. En dan vooral van… de school tja kan het niet anders verwoorden. Iedereen in de klas kan wel met elkaar overweg en er zijn ook geen echte buitenbeentjes, maar ik zou met geen van deze mensen over 2 jaar gezellig wat gaan drinken. Wel zijn er een paar waar het gezellig mee is om nu mee te babbelen met als doel – kill de te lange lestijd, dus wist ik dat een jongen die 2 vakken volgt bij mij in de klas in de PC hooftstraat werkt. Laat mijn oppas kind nou op school zitten aan de pc hooftstraat, dus ik vroeg dinsdag of ie nog steeds op dezelfde plek werkte. Ja dat deed hij nog, half uur gekwebbeld na de toets en uiteindelijk afgesproken dat ik voor ik mijn 10jarige zou ophalen even langs zou komen bij hem, want hij werkte die dag ook. Nou ik een half uur voor school-eind-tijd die kant op, fietsje geparkeerd (ik ben heel blij met mijn uitbundige groene fietsje maar zo tussen alle creme kleurige scooters en pracht auto’s en xc3xa1ls er dan een fiets stond, zwart natuurlijk, heb je dan toch opeens het gevoel van.. JA ik val op. Leuk trouwens wel ;p Even door de ruit van Ralph Laurens gegluurd en naar binnen gelopen, gelukkig stond mn klasgenootje meteen al daar want tis toch best wel imponerend hoor, zo een winkel binnen lopen.! En I guess in het kader van de-klant-heel-goed-en-persoonlijk-helpen staat er ook echt elke 2 meter in die hele winkel een mens in pracht kleding en uitstraling klaar, vragende, volgende ogen. Maar zodra ze weten dat je iemand kent de liefheid zelve (gelukkig) dus ik heb een rondleidingtje gehad door de winkel, die een stuk groter is dan ik dacht want ze hebben allerlei verdiepingen terwijl ik dacht dat al die winkels gewoon vierkante ietsjes waren, en wat duur prikkelwater gedronken (ze hadden in dat koelkastje echt van water tot champagne klaar liggen voor de klanten) en een half uur gepraat enzo, was wel heel leuk! Toen 5 meter verder Laura opgehaald en naar huis gefietst.

In de keuken waren toen de 14jarige en mijn buurmeisje/vrouw Die op dezelfde etage als waar ik zit een appartement huurt met haar vriend (ik had trouwens nog welkoms bloemetjes in 2 vaasjes en een kaart gekregen van ze! Zo heel lief!) haar vriend is nu een week weg dus ze is een beetje allenig en zat naast de cavia met de 14jarige te socializen. Met zn 4en een tijd in de keuken gehangen en nog een Beau Monde van Buuf gekregen want die had ze uit (ook al lief want zelf kan ik tegenwoordig even geen geld daaraan uitgeven hihi) toen maar weer gaan leren, geschiedenis dat keer (economie ging trouwens heel goed, weet ik zeker! Hoop ik. Echt!) en Laura ging dingen voor drzelf doen. Boodschappen, koken, maar wel laat want 14jarige had lange hockey training. De ouders hadden hamburgers beloofd aan de kids dus met van alles door wat gehakt iets gemaakt wat dreigde uit elkaar te brokkelen maar met mijn slimme kook oplossingen gered en ook al horen ouders geen fan te zijn van hamburgers vinden ze waren ze heel snel op! En toen allemaal misselijk haha.

En nu is mijn SE week VOORBIJ! Aardrijkskunde was mijn laatste vak vandaag, daar heb ik gister op de bank van Iris (oppassen) 4 uur lang aandacht aan gegeven, slaperig als hell want heb xc3xa9cht heel erg weinig geslapen afgelopen week, maar heb iig bij elke vraag wat kunnen brabbelen dus hoop op een voldoende- duh ;) Vannacht bij moeders gelogeerd in mn wel heel lege kamertje met een gehalveerd bed (Lisa’s bed staat er nu in, zij heeft meteen mijn zalige bed gejat. Gelijk heeft ze) want was gister dus tot laat aan het oppassen bij Iris, nu ‘s ochtends vroeg die test gehad en vanavond weer oppassen bij Iris. Lies gaat bij de buren oppassen dus dankzij ons kunnen alle stellen hun Valentijnsdag vieren, en wat een donderende dag voor Lies en mij zelf. Al vind ik Valentijnsdag enorme onzin (ja, ik zet het er elk jaar weer op haha) als je iedereen om je heen verliefde plannen ziet maken vind ik het opeens toch wel extra jammer dat mijn grote lief er niet is! Wacht maar, volgend jaar.. :p

5 Comments

 • Reply
  Fred
  08/02/2008 at 7:38 am

  Dat is toch niet zo raar?
  Chocola is lekker!

  Groeten Fred

 • Reply
  Fred
  08/02/2008 at 7:38 am

  Dat is toch niet zo raar?
  Chocola is lekker!

  Groeten Fred

 • Reply
  Judith
  08/02/2008 at 11:47 am

  Fred vind het zelfs zxf3 lekker dat hij het 2 keer zegt ;). Ik ben het wel helemaal met hem eens :D.

  xx Judith

 • Reply
  Fred
  13/02/2008 at 11:19 pm

  sorry hoor

 • Reply
  Fred
  13/02/2008 at 11:19 pm

  sorry hoor

 • Leave a Reply