Griekenland Plogs & Vlogs

KORFOE VLOG 3- stranddag en appartement

CORFU dag 3 stranddag Korfoe strandVandaag hebben we zin in één ding: een Korfoe strand dag! Relaxen in de zon. Het zout van de zee proeven. Bruin worden. Lekker eten en misschien een cocktail erbij. Gewoon even verwend alles erop en eraan, strandbedjes and all.

Korfoe strand Akron beachbar

En dus is dat wat we deden. Bijna recht naar beneden vanaf ons Bozikis appartement wachtte beachbar Akron ons op. Dit is een van de weinige plekjes die ik van te voren al online had gevonden en onthouden. Zó een heerlijke plek voor zo een dag; dit soort dingen zijn de reden dat je eigenlijk altijd minstens een maand ergens heen moet gaan. Gewoon zodat je er kan terug komen zonder het idee te hebben dat je je tijd verspilt.

Korfoe strand Corfu Akron vlog

Eenmaal weer terug van het strand laat ik eindelijk ons appartement eens goed zien, zij het op een ietwat luie manier. En natuurlijk eten we ‘s avonds weer ergens moois. Grilled squid en frappé’s is waar we hier ongeveer van leven. Wat een dag.

Ah, niet in de vlog: een typisch gevalletje Grieks ego. Een enorm parkeerveld naast een aantal restaurantjes, ook die waar wij wilden eten. Daar zetten we de scooter dus neer. Zodra het duidelijk wordt dat we niet het eerste aan grensende restaurant inlopen worden we door een zelf ingenomen mannetje verteld dat onze scooter daar toch echt verkeerd staat. Uiteraard. Dat hadden wij ook kunnen zien. Waar moeten we die dan parkeren? “Away! I dont know? Up on the road!” En dus rijdt Vriend ‘m weer 200 meter terug om vervolgens weer terug te lopen waar ik nog sta te wachten. De hele avond blijft het enorme zandveld net zo leeg. Oh man. Wat een haat liefde verhouding met deze attitude altijd.

Trouwens, you guys are gonna love this; de echte ster van deze mini serie heeft nog nooit zo fel gestraald. Niet-zo-goed-in-lang-stilzitten-Vriend gaat op zijn eigen avontuur met go pro in de hand! Veel kijkplezier ;)

KORFOE VLOG 3 – Korfoe strand chillings en appartement tour

2 Comments

 • Reply
  Karlijn
  12/07/2018 at 10:54 am

  Het strand is toch zo fijn, waarom ga ik hier eigenlijk zo weinig naar het strand? X

  • Reply
   Sarah Smit
   12/07/2018 at 5:51 pm

   Omdat je nu een Amsterdammer bent en ik je niet genoeg push. Volgende date in het zand?! :)

  Leave a Reply