Griekenland Plogs & Vlogs

KORFOE VLOG 6 – verhuizen naar Gouvia

Korfoe Gouvia vlogOp de zesde dag van deze vakantie verhuizen we naar het stadje Gouvia. Op het eiland Korfoe kom je het makkelijkst van de ene naar de andere plek met de Green Buses. Of een gehuurde auto ja, maar die hadden we niet. Uitchecken in Paleokastritsa kon tot 10 uur dus om 5 over 10 zwaaiden we verhit Doei en Bedankt naar de eigenaresse van het appartement.

Bozikis Apartments & Studios en Paradise Hotel

We hebben het heerlijk gehad daar. Heel betaalbaar en simpel maar met alles wat je nodig hebt en dichtbij mooie strandjes en restaurants. Als je erover denkt om hier ook naar toe te gaan en geen probleem hebt met een heuveltje of gehuurde scooter dan bij deze de tip van Bozikis Apartments & Studios.

Corfu Paradise Hotel Gouvia

Eenmaal in Gouvia liepen we vanaf de bushalte naar ons nieuwe hotel met de prachtige, lelijke, typisch-Griekse-vakantie-naam Paradise Hotel. Nou, dat was me wat. Dit is de week van de heuvels!

Gouvia ontdekken

Korfoe Gouvia strand

Hoera voor de vakantie adrenaline though! Want al snel konden we, na wat bijkletsen voor de camera, door op ontdekkingstocht. Naar het kleine (wel beetje toerist georiënteerde) dorpje, het strand en een enorme jachthaven er vlakbij.

Stadje Gouvia Korfoe

Om te zien hoe dat en de rest van de dag eruit zag moet je maar, je raadt het niet hoor, het filmpje hieronder kijken!

Korfoe dag 6 – verhuizen naar Gouvia

No Comments

Leave a Reply