Uncategorized

Kvoel me rustig :)

Waaah ik heb mn cijferlijst! Eindelijk! Ondertekend en wel en dus mag ik meedoen aan het normale centraal examen! Cant believe it hihi. Alleen nog mn profiel werkstuk voor het eind van mei nagekeken dus handig om die zo snel mogelijk klaar te hebben. Wiehooe! En jullie willen natuurlijk weten wat mijn wiskunde cijfers nou waren.
Ik kwam daar aan bij de administratie, vroeg om mn cijferlijst, iedereen herkende me, ik voelde me al helemaal zeikerig want kom al 4 days in a row vragen om dat ding hehe en weer kreeg ik als antwoord dat er ‘geloof ik een collega mee bezig is’ en dat ze even ging kijken. De afgelopen dagen betekende dat dat er nog niets af was, maar nu was ie nieuw en uitgeprint en kon ik eindelijk zien of er was nagekeken en nog leuker – voor welk cijfer. Woah! Een 6,8 voor SE en een 8,5 voor PO!! ‘Klopt het nu wel?’ JA nixc3xa9ts meer aan veranderen! Het klopt allemaal!!! Mijn vertrouwen in de leraar is weer hersteld! Ik heb geen klachten meer! haha =D (Bob geloof dat ik 2 punten aan jou te danken heb dus bedankt daarvoor!!)
Dussss de gemiddelde cijfers waarmee ik dus mn examen in ga :
Aardrijkskunde – 6,9
Economie – 7
Geschiedenis – 5,3
Wiskunde – 6,2
En Duits afgerond met 6,3
Me is happy!
Trouwens de vakken die ik al had van 3 jaar geleden zijn Frans, Engels en Nederlands met voor alledrie een 7. Dan moet ik straks als ik alle certificaten heb, er een diploma ervan maken niet waar? Hhehe euh iemand ervaring waar en hoe? :p

Langs moeders om geleende cd’s terug te brengen, en in het zonnetje met jas achterop en ipod aan naar omgeving huis teruggefietst. Eerst even rondlopen en kijken waar ik het goedkoopst foto’s kan laten afdrukken. Kwam ik zowaar Aleta, die het ook helemaal gehad heeft met school, tegen in de uitverkoopblokker! Dus ontstond eerst het plan naar het Vondelpark te gaan maar meteen kwam daar de bewolking grmblll dus kochten we lekkers en drinken en gingen bij haar thuis voor de tv lekker niks doen. Toen we allebei ongeveer sliepen ben ik weer op mn groene fiets gestapt en naar mn kamer gegaan.

Over 5 uur is mr. vriend er (a) eindelijk zo ver haha drie maanden niet gezien he?!?! Langlanglang.
Wel een beetje spannend ook :p Eerste keer dat ie hierheen komt dat ik hier in Amsterdam woon en het gaat een recordtijd worden van hoe lang we in 1 keer samen zijn – zowiezo 12 dagen w000t. ZIN IN =)

7 Comments

 • Reply
  Marcel
  21/04/2008 at 2:27 pm

  Hee, dat gaat helemaal de verkeerde kant op! Hier is het vandaag voor het eerst “winterweer” (dat wil zeggen, kouder dan 20 graden) en nou ga jij een beetje in de zon in het Vondelpark zitten. Geef ons mooie weer eens terug!

  Nou ja, eigenlijk heb je het na al dat harde werken ook wel een beetje verdiend. Goed, vooruit dan maar, geniet er maar van… ;-)

 • Reply
  saar
  21/04/2008 at 2:49 pm

  *corrigerend wijsvingertje* Marcel als ik je nog EEN keer hoor zeuren dan…!
  Neehoor =) ik gun je van harte 30 graden enzo. Maar als het bij jullie rond de 20 graden is en hier rond de 13 vind ik dat eigenlijk toch echt geen probleem!!

 • Reply
  Marcel
  24/04/2008 at 9:07 pm

  Hiep hoi, gefeliciteerd!

  *begint alvast te duimen voor de examens*

 • Reply
  Fred
  24/04/2008 at 9:09 pm

  Hoi Saartje!

  GEFELICITEERD!! Mooi lijstje vind ik. Knap van je hoor.
  Heel veel plezier de komende 12 dagen.
  Maak maar veel foto’s! Of mag ik langskomen een keer?

  XX Fred

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  24/04/2008 at 9:52 pm

  Hard werken wordt beloond… ;-)
  Prachtige cijfers en een minstens zo prachtige tijd voor de boeg, samen met je down under lover. :-D
  GENIET ERVAN SAARTJE!!!

 • Reply
  Judith
  25/04/2008 at 12:56 am

  Heel heel goed!! Gefeliciteerd :). En dan ook nog je vriend die zo aankomt. Volgens mij kan jouw dag/week/maand niet meer stuk. Heel veel plezier samen de komende 12 dagen!!

  xxx Judith

 • Reply
  hedi
  25/04/2008 at 10:51 am

  Fantastisch gedaan! Nu nog even doorzetten met je profielwerkstuk/centraal schriftelijk en je slaagt met een prima lijst. Go for it!! En, een fijne tijd met je vriend.

 • Leave a Reply