Uncategorized

kwijlheid

Trouwens – ik ben niet verslaafd aan drugs en alcohol drink ik ook zeer gematigd op het moment (helaas?) maar toch ben ik niet helemaal clean van verslavingen. Als ik eenmaal op een makelaars site zit ben je mij voor uren en uren kwijt en neem dat zeer letterlijk. Als je eens wist wat voor ongelofelijk prachtigs er te koop staat op deze wereld!! Want Nederlandse real estate zijn we vrij snel mee klaar (al heb ik nog niet op de sites gekeken in de buurt van de Wassenaarse wijken eigenlijk. Ik neem aan dat die ook zeer interessant zijn) en dus gaan we naar San Fransisco, Parijs, Kastelen in Frankrijk (VEEL!! MOOI!!) Landhuizen in Engeland, Farms in Australie, Appartementen in New York enz enz. Deze afwijking heb ik al een hele tijd maar geloof ik nog nooit gedeeld hier op mn log, terwijl dat echt heel erg zonde is want als je eens tijd hebt, gun ik je van harte al dit moois eens te onderzoeken:

http://www.agencemercure.fr/

http://www.redfin.com/stingray/do/printable-listing?listing-id=326075

http://www.demeures-parisiennes.com/paris/real-estate-paris.html

http://www.redfin.com/stingray/do/printable-listing?listing-id=1140656

21331

21333

22131

22411

322355_b

334703_11_0

Getimaghe

Ss2245_01

Dont worry, ik maak me geen illusies over dat ik dat ooit ga kopen, en stel nou ook niet de vraag ‘weet je wel hoe veel het kost om zo een plek te onderhouden!?’ want ben dus niets van plan en mijn dromen zijn niet zó onrealistisch, maar dat dit soort dingen te koop zijn!!

8 Comments

 • Reply
  Bowe
  01/02/2008 at 1:30 pm

  Briljant, dat de Hema ons daar voor waarschuwt.. Waarschijnlijk heeft iemand daar tot bloedens aan toe de kraan proberen dicht te draaien, en was deze boodschap strikt noodzakelijk..

 • Reply
  Ann
  01/02/2008 at 11:02 pm

  geniale mededeling .. zover heb ik het nooti geschopt bij de HEMA …

  had ik toch beter mn best moeten doen en vooral met meer motivatie de klanten moeten stimuleren de kraan zoverre te laten molesteren door hun %xa4%”kindjes dat er inderdaad weinig gemakkelijks meer aan te beleven valt, aan die kraan dan, en dan imagineer ik ook even het rood aanlopende, bloeddruk vanaf de buitenkant kunnen metende, hoofd van mijn vroegere baas op en is dat briefje waarschijnlijk met vel drift geschreven en de gebruikelijke ‘ klantvriendelijke’ woorden er door de bedijfsleider wijselijk uitgeschrapt anders zitten ze volgende maand met hetzelfde probleem en weten de onschuldige xa4!#kindjes met grote ogen nog steeds van niks en de hyperventilerende moeders ernaast toch oook echt even niks want dat is toch ‘ echt HEMA’

 • Reply
  Saar
  03/02/2008 at 11:16 pm

  bespeur ik hier frustratie of iets wat er op lijkt?

 • Reply
  Saar
  04/02/2008 at 12:06 am

  Wauw deze post was precies om 0:00 uur gepost!

 • Reply
  ann
  04/02/2008 at 2:38 pm

  it’s a miracle!!
  and so are those pictures .. which means they excist!! ( miracles ) cuz you cant tkae a picture of nothing .. hehe

  koes

 • Reply
  zusje
  04/02/2008 at 5:46 pm

  AAAAAAAAH ik ga later dat (vijfde foto) huis in San Fransisco kopen en dan ga ik er wonen met mn perfecte vriend (of vriendin?) en als je wilt mag jij dara ook komen wonen als je dan nog zo lief bent als je nu bent en dan mag wouter en marieke en beatrijs ook komen wonen en mama en papa ook, en ik wil ook een hele lieve hond die veel mensen bijt, maar heel goed naar mij luistert. En dxc3xa0n ga ik ECHT beginnen met hardlopen omdat ik dat daar iedere ochtend over de kade kan doen met uitzicht op de golden gate bridge en alcatraz.
  Joehoeee

 • Reply
  zusje
  04/02/2008 at 5:48 pm

  En Demian als ie weer weg mag uit Den Haag :D Maar t begint ondertussen wel vol te worden oh en iedereen mag er sxc3xb2ms komen wonen, niet voor altijd, maar periodes van wtee weken ofzo :D En natuurlijk was ik poffel en vleksj en pimpoesj niet vergeten, en vooruit dan maar.. als mama komt logeren mag ze streepesj mee nemen :)
  Nou, doeiii

 • Reply
  Judith
  06/02/2008 at 5:08 pm

  Mooie stulpjes. Ik zie er wel wat tussen

  Enne: geen kwade woorden over Den Haag meer heh! Daar kan ik niet zo goed tegen :P

  Verder alles goed?

  Liefs, Judith

 • Leave a Reply