Uncategorized

laatste tijd zo 06/03

MEnsuuhhh ik ben er nog hoor! Beetje langig nix geschreven maar, ben zo ontzettend veel bij vriendlief geweest en hij heeft alleen internet als internet-buurman online gaat en vergeet zn fire-wall tegen ons aan te zetten dus je snapt… das nie easy! haha 2 weken geleden was Jolanda’s broer met gezin hier geweest, was leuk om hun ook te zien, maar aan hun leende ik mn kamer uit dus ik zelf bij vit oooh wat erg nou    en dan was t vorige week vakantie voor de kindjes, en ik dacht eerst dat ik de hele week op ze zou passen, maar toen bleek dat jolanda woensdag en vrijdag vbrij had genomen en armand donderdag. Nou goed.. dan ben ik dus ook bij vitalijus. WE hebben de ‘3 maanden grens’ overtreden vorige zaterdag!!!!!!! en nog steeds knetterverliefd?!?!?! hoe kan dat nou helemaal?!?!?! LEuk hE Donderdag in mn eentje naar Stockholm geweest, vrijdag thuis (vits thuis dus) want was zooooo moe en niet helemaal lekker, hij werkte, en zaterdag had ik met een meisje afgesproken wat in zweden woont en ook cf heeft, die ik ken via marjolein, een vriendin die ook cf heeft in nl. We hadden al best vaak gemsnd en 2 keer gebeld enzo en ze woont eigenlijk helemaal in t noorden van Zweden, mar nu was ze een weekje bij dr vader en die woont iets onder uppsala, dus was het makkelijker voor haar om naar stockholm te gaan. Het was heel erg leuk om haar eindelijk echt es te zien, al was het in het begin even schrikken… ik wist het allemaal wel, dat cf bij haar vet aan t kloten is, maar elke keer als je weer iemand met blauwe nagels en lippen ziet met een zuurstof buisje en verhalen over alles wat ze wil doen na de transplantatie waar ze al 16 maanden voor op de lijst staat…. das toch altijd ja… moelijk.. ofzo.. Maar het was een ontzettend leuke dag, heel veel gepraat in een cafetje, een museum in geweest en wat gewinkeld (leuk leuk leuk) en in de avond weer naar huis allebei., ze zou de volgende dag terug vliegen naar dr moeder. Met Zweedse les heb ik mn C-exame gehaald!! 50 van de 60 punten dus genoeg. Nou hoef ik alleen nog maar mn D en dan heb ik SFI afgerond. Dr was even twijfel over hoe het c exame zou tellen, want ik en nog ene paar andere hadden het b-exame niet gemaakt, dus jan, de hoofdleraar ofzo zei dat hij et ff aan de vrouw zou vragen die alles weet wiens naam ik wederom vergeten ben en /of niet kan uitspreken laat staan schrijven. Ik was aan de telefoon en Wassim, degene die me altijd een lift geeft naar de juiste bushalte liep een kant op dus ik liep er nadenkendloos achteraan, en toen k ophing stonden we voor t kantoortje van de vrouw die alles weet, hij was te ongeduldig om te wachten op t vragen van jan zelf enzo. Toen dacht ik ‘ha!’ jaa want laurent de fransman had me gesmst in een onbegrijpelijke codetaal dus ik opbellen ‘could i get you WHAT?’  Hij wou graag suzans nummer, et nl meisje van ook 17 wat in de vorige groep bij ons zat. Laurent zit nou al lang ok nie mer opsfi want die is dus verhuist naar t zuiden van stockholm. MAargoed, ik zei dat ik dr nummer niet had en hij zei dat ie dont care zoek t op ofzo.. aha das duidelijke taal iig okeej dan Dus toen vroeg ik meteen daar ook maar of ik heel misschien een nummer van een oud leerling mocht, dat mocht natuurlijk niet ,maar ik kon wel mn nummer achterlaten dat zij haar dan belde en t doorgaven. Al snel stuurde susan een smsje, en de dag daarop belde ik r even om t uit te leggen, maar kregen we zelf ook een erg leuk gesprek wat mn beltegoed niet goed heeft gedaan en hebben we besloten om warschijnlijk volgend weekend iets te gaan doen. Ook heeft Sonja een brief gestuurd met fotos!! daar ben k echt blij mee, want was haar adres kwijt en ze is zo slim geweest om dat nog een keer op te schijrven. Die ga ik dus snel een brief terug schrijven.Verderrrr arhg moet ik echt weer vaker hier schrijven want nou ben ik te veel al vergeten en /of te lange verhalen in 1 keer tegelijk, dus dat beloof ik.. vaker schrijven dus. Met cf gaat t trouwens wel okeej.. tis nog steeds een betje hetzelfde eigenlijk, maar iig niet slechter, 2 weken geleden donderdag belde t ziekenhius hoe ik me voelde en wat ik zelf dacht nodige te hebben, en hebben we besloten nog ff te wachten met zweedse infusen enzo, als het slechter gaat of niet beter dan bekijken we t ff opnieuw, nu wil ik eignelijk dat de nieuwe antibiotica die ik had gekregen al een tijdje geleden beter laat zien wat ie waard is na al het positieve wat ik r over heb gehooord! Maja woensdag moet ik weer naar uppsala gewoon controle, en dan zien we et wel weer Kga nu wat lezen en naar bed.. vannacht kon k echt totaal niet slapen, de laatse week eigenlijk zoiezo, dus khoop dat t vannacht wat beter gaat anders val ik morgen om. KUS!Hebben jullie deze fotos eigenlijk al es gezien? Foto graaf bowe heeft ze gemaakt.Misscihen staan ze nou wel dubbel ergens, maar zag ze weer op mn fotodinges en moest ze voor de zkerheid toch neerzetten kussies

5 Comments

 • Reply
  Marcel
  06/03/2006 at 11:07 pm

  Hej Sarah!

  50 poxc3xa4ng? Du blir en riktigt Svensk flicka! Grattis! Min Svenska blir sxc3xa4mre och sxc3xa4mre, men jag pratar Franska liten bxc3xa4ttre nu ;-) Lycka till!

 • Reply
  Judith
  07/03/2006 at 3:27 pm

  Hm, laat je zweedse vrienden vaker hier wat schrijven :P Leer ik het ook nog wat haha.
  Die foto’s kende ik trouwens nog niet (behalve de laatste) Leuk!!
  Liefs, Judith

 • Reply
  potebok
  07/03/2006 at 9:15 pm

  Hijs gewoon nl hoor jud :) Slooft zich gewoon uit ghehe maar ja marcel schrijf voortaan maar in zweeds dan raak jij t niet kwijt en leert judith er wat bij :) slaap lekker mafkezen byebye

 • Reply
  Josemops
  07/03/2006 at 11:11 pm

  Gefeliciteerd met het halen van je 3 maanden jubileum?
  Zou het dan toch de ware zijn???????

  Voor jou in ieder geval wel een behoorlijke uitschieter, dus ik denk dat cupido raak geschoten heeft!

  Kusje en veel groetjes uit Eindhoven.

 • Reply
  Stephan
  09/03/2006 at 10:34 pm

  Hoi lief knettertje van me! Hoop dat je je lekker voelt. Krijg helaas geen bierbuik want het rijden van post ligt me niet zo goed, veel te hectisch en te ingewikkeld en dooie verpletterde mensen. Hoor gauw weer van mij OK? Veel liefs en zoen, Papsa

 • Leave a Reply