Uncategorized

Laatste week stemmen!!!

Ja daar heb je een punt Tamara! Ik dacht er zoiezo al aan want het is nog maar EEN HALF WEEKJE STEMMEN en het is heel belangrijk dat ik minstens zo hoog blijf staan als wat ik doe haha =) Dus bij deze het adres:

http://www.summerscene.nl/summerbabe?&from=http%3a%2f%2fwww.summerbabe.nl%2fDefault.aspx

En ik vraag jullie heel erg om massaal 5en te geven!! Elke computer in de buurt want met elke computer kan je elke dag weer opnieuw stemmen!! Hier kan je de lijst zien btw http://www.summerscene.nl/news/headlines/Nieuws_2007/lijst_babes Daar staat de top 50. Ik sta ongeveer precies in het midden geloof ik..

Nou dankje wel alvast! :) Kus, Saar

8 Comments

 • Reply
  itty
  04/07/2007 at 8:11 am

  Sarah, je moet alles een eerste x meemaken, dus ook een impressatie hihi!

 • Reply
  lisa
  04/07/2007 at 8:41 pm

  “De temperatuur ging savonds een paar graden omhoog ipv een paar graden omhoog en anderhalve dag hebben we constant helikopters met bluswater over het huis gehad :s”

  Jeetje saar, ging ie werkelijk omhoog inplaats van omhoog =| heftig..
  ik heb net mn diploma opgehaalt en ben dus nu ergens heel ver weg in een blij blij blij ord. Nou tjoedels!!

 • Reply
  Barry
  05/07/2007 at 11:06 am

  Maybe all of the lovely non-Dutch speaking readers of Sarah’s blog should pester her to write a little in English each time. perhaps we could get a petition to sign!

 • Reply
  Saar
  05/07/2007 at 11:46 am

  And you think this will actually work?? Hmm..

  En lies… stop the bullshit allready (a)

 • Reply
  Marcel
  05/07/2007 at 4:11 pm

  Of course not! All non-Dutch speakers should learn some Dutch! :-) Eller kanske lite Svenska?

  Leuk om te zien dat het goed gaat daar op Kreta! Ik kom zelf net terug van een week Sint Petersburg en een week Madrid, dus ik heb het reisvirus ook weer aardig te pakken… Nu “gewoon” twee weekjes in Parijs, en dan vertrek ik weer – naar Zuid-Frankrijk, deze keer.

  Ha det sxe5 bra!

  Marcel

 • Reply
  Saar
  07/07/2007 at 5:52 pm

  Wow Wauw Marcel!! Wat doe je daar allemaal? Wiskunde les geven? ;) Super voor je! denk ik.. =)

 • Reply
  Marcel
  07/07/2007 at 8:18 pm

  Nee hoor, hoewel de wereld rondreizen om mensen wiskude te leren misschien niet eens zo’n slecht idee is… :-)

  In Sint Petersburg was ik omdat ik die stad altijd al eens heb willen zien, en een paar vrienden nu het plan hadden opgevat om daarheen te gaan. Madrid was wel voor mijn werk: daar was een grote conferentie – al ben ik na afloop natuurlijk nog wel een paar dagen extra gebleven voor de zon, de schitterende musea, de terrassen en de sangria. ;-) En in Zuid-Frankrijk ga ik sterren kijken. Leve de zomer!

 • Reply
  Tamara
  15/07/2007 at 5:16 pm

  Nou dan doe je het nog helemaal niet zo slecht als je in het midden van de top 50 staat toch?;)

  Go Sarah!:D

 • Leave a Reply