Uncategorized

Langzaam beter maar veel geprik

Holymo wat zit ik debielerig te typen hiehahahieha ik heb net met 2 infuzen tegelijk in mn armen gezeten, denk niet dat ik dat ooit eerder heb gehad! Ze werkten niet allebei hoor, moest een nieuwe. Heb nou al 3 nieuwe gehad omdat ze opeens heel erg pijn gaan doen of beginnen te lekker, dus zit nu met overal dikke pijnlijke antibiotica infecties ofzo op mn handen :p en het nieuwe infuus zit in mn rechter onderarm. Gaat dus echt heerlijk! Maar goed het doet wel zn werk, heb nauwelijks koorts meer, hoofdpijn is foetsjie, net als mn stem, dat blijkt er elke keer ook bij te horen, en de pijn in mn longen is niet door gaan zetten. Wou alleen dat het met een andere antibiotica dan die stomme floxapen zou kunnen want im pretty sure dat het daardoor komt, dat sneuvelen en pijn.

Kheb over het algemeen rustige dagjes hier. Vandaag had ik om 3 uur smiddags eindelijk genoeg moed verzameld om te douchen. Ja tis gewoon zo een gezeik, infuus en alle zakken door je mouw heen met hulp van de minder slimme verpleegster die ik een paar dagen heb gehad hier, hand verpakt in plastic en daardoor ijskoud, alles met 1 hand moeten doen dus douchen duurt een half uur, en afdrogen met stinkende ziekenhuis handoeken. Mwah daar mag toch wel moed voor nodig zijn? ;) Mn aften zijn trouwens voor het overgrote deel ook weer weg dus ik kan weer eten en praten, yeayy (hm vandaar dat ik mn stem kwijt ben misschien. De verpleegsters hebben het gedaan, willen gewoon dat ik stil ben) Alleen tanden poetsen is echt nog een pijnlijke ramp dus ondertussen voel ik me als.. als..als iemand die al dagen zn tanden niet heeft kunnen poetsen (en dat is vies) ik probeer het zoveel mogelijk met nagelschrapen en andere misschien te gekke rituelen om hier neer te schrijven, en dat zorgt ervoor dat iig mn voortanden nog niet groen zijn uitgeslagen, maar, tja.

En ik mis Shane zo! Hm ik weet dat ie soms probeerd mn site te lezen en dr over klaagt dat ie dr vrij niets van begrijpt, maar dat zinnetje zal ie toch wel begrijpen. En anders leest ie het wel in zn mailtjes die hij van mn stalker helft krijgt opgestuurd. We bellen gelukkig nog wel elke dag en nog net zo hoteldebotel en meer als eerst, dus dat zit meer dan goed… tis zo verdomde jammer dat ie zo ver weg is. Ik moet deze tijd maar goed gebruiken om aan mn school te werken (en mn boek uit te lezen en alle seizoenen van will&Grace te zien en mn dagboek vol te schrijven) dus daar ga ik me nu even op focussen (a)

zusjeeees van eergister:

Cimg0814
Cimg0806

8 Comments

 • Reply
  Judith
  12/12/2007 at 12:02 pm

  Leuk hoor!!

  Echt super gaaf ook, dat waterskifilmpje, je doet het goed ;).

  xx Judith

 • Reply
  itty
  12/12/2007 at 8:21 pm

  zo gezellig dat je er weer bent!!!
  Kom je nog een keertje bij ons langs?

 • Reply
  Fred
  12/12/2007 at 9:05 pm

  Hoi Saartje,
  goed verhaal zeg! En knap geskied hoor.
  Tot horen, ik kom vast nog eens op de koffie!

  Groeten Fred.

  PS: regel je nog ff RSS feeds? Kunnen we je verhaaltjes makkelijk via het CF cafe volgen!

 • Reply
  Charlotte
  12/12/2007 at 11:55 pm

  Hey Saar,
  heb al eeuwen niet meer gereageerd, want ik voel me zo’n vage lezer aangezien ik je nooit meer zie, maar nog steeds trouw je verhalen lees. Ze zijn verslavend.
  Maar nu was je in Australie en moest ik wel reageren… en dan ook nog eens in Melbourne waar ik twee maanden woonde en echt zo smoorverliefd op ben. Als ik ooit ergens anders dan in Amsterdam zou willen wonen, staat Melbourne wel verdomde hoog op het lijstje. Werd helemaal een beetje heimwee-erig door al die foto’s, met je beroemde toeristische station waar ik elke dag was, en alle cafe’s and oh its such an awesome city (en ik herken het douane gezeik, hoewel het bij mij niet zo erg was als bij jou).. Ben heel blij voor je dat je er was en dat het zo fijn was.. en natuurlijk ook dat het zo heerlijk was met je man. Niets zo fijn als smoorverliefd te zijn. Sterkte terug in Nederland, en hoop dat je hem snel weer ziet,
  Kus Lot

 • Reply
  annnn
  17/12/2007 at 10:05 pm

  dag schone slaap-ster ( je slaapt nog niet maar dadelijk wel dusse )
  vind het zo fijn voor jou en shane, en dat hij ver weg is trekken jullie je lekker niks van en, beide gek op elkaar dus ik kan t alleen maar heel hard toejuichen, en nu mag je ook al bijna weer die woondoos vol bacterien uit!
  jammer dat het zo’n pijn doet
  je infuus .. kunnen ze daar ook niet iets anders/ moderners op vinden?
  ( gaaaap ) zo ook snel slapen ..
  denk aan je, vind je een kanjer en succes thuis straks, en met je katten/ neus / ogen/ daar niet ziek van worden/ weet ik veel
  er houden mensen van je, no matter what, do not forget that.

 • Reply
  John
  17/12/2007 at 10:24 pm

  Sarah, goed om te lezen dat het iets beter gaat, al is het dan maar iets. Heel veel sterkte in ieder geval met het verdere herstel. En wat Shane betreft, is er niet zo’n spreekwoord dat zegt: wat je van ver haalt is lekker :-). Maar goed, kan me voorstellen dat je hem nu toch wat dichter bij had gewild. Herstel dus nog maar even goed verder, zodat je met de feestdagen hopelijk weer fijn thuis kan zijn. Groetjes, John.

 • Reply
  itty
  18/12/2007 at 7:38 am

  Nog even en dan mag je weer naar huis! En hoe dan ook: missen vanuit Liefde is altijd toch nog vxc3xa9xc3xa9xc3xa9l beter dan missen als Kiespijn, of niet dan?

 • Reply
  Eva
  18/12/2007 at 11:13 am

  Hoi Sarah,

  Haha, grappig, ik heb ook altijd meer aandacht voor buitenlanders :P Ik zal eens naar een foute kroeg gaan!

  X Eva

 • Leave a Reply