Plogs & Vlogs

Een week in het leven van een #sickgirl

Leven van een sickgirl

Is het je opgevallen dat er de vorige weken iets meer blogposts online zijn gekomen dan eerder dit jaar? De reden hiervoor was dat vriend drie weken op bezoek was bij zijn Australische familie. Blijkbaar heb ik toch echt iets of iemand nodig waar ik dan alsnog mijn zinvolle/loze gedachten kan deponeren, en dan keer je je uiteraard/blijkbaar naar je eigen online plekje. Als laatste Alleen Thuis Actie (ATA) heb ik zelfs een week gefilmd! Net als vorig jaar, toen maakte ik ook een paar zogenaamde weekvlogs.

Het leven van een sickgirl – weekvlog 4

Een kort stukje tekst zo, maar let the filmpje do the talking! Als je er vragen of opmerkingen over hebt zie ik ze graag terug in de comments. En uh, zoals ik ook al trots giechel in de vlog zelf; volg je me en doe je even een duimpje omhoog (beide op youtube zelf)? Leuk! (:

6 Comments

 • Reply
  Martijn
  17/10/2017 at 12:42 pm

  Het was weer een genot om naar je vlog te mogen kijken Sarah. En die ‘cake’ pun liet mij spontaan de koffie uit mijn mond sproeien als kleurrijke confetti op een kinderfeestje. Hahaha..

  • Reply
   Sarah Smit
   18/10/2017 at 10:08 am

   Hee, jij ook een blog! *klikt door. Love de naam en categorieën! En dus de comment zelf maar dat wist je al. Xx

 • Reply
  Jeanien
  17/10/2017 at 4:31 pm

  Yeah, duimpje omhoog! Haha
  En mocht je nog vaker stinkende dingen aan je handen krijgen, ook even wassen met tandpasta en weg zijn de geurtjes.

  • Reply
   Sarah Smit
   18/10/2017 at 10:04 am

   Daar was ik nou nooit zelf op gekomen! Ga meteen m’n hand terug in een hoop stront duwen om het te testen ;p Thanks! Xx

 • Reply
  Djuna
  17/10/2017 at 5:24 pm

  Zoveel liefde voor jouw vlogs!
  Al brengt het me ook wel wat terug in de (mijn eigen) tijd m.b.t. CF-struggles qua het moeten kiezen tussen een taart bakken of douchen en dat vrij normaal vinden ook ;).
  Wat dat betreft kan ik nu alleen maar tegen je zeggen: PROPS. Dit is gewoon echt knap. Al besef je dat misschien niet altijd omdat je eraan gewend bent…

  Sorry voor de CF-gerelateerde opmerkingen… Aaaa Djun, STOPP met deze serieuze dingen!
  Ik wou gewoon melden: Top. Je bent een topper.

  x

  • Reply
   Sarah Smit
   18/10/2017 at 10:16 am

   Liefste Djuna,
   Nee, niét stoppen met deze serieuze dingen! Een beetje real talk (tussen juist ook jouw vrolijkheid door) op z’n tijd is niets mis mee. Dit zijn de reacties die voor mij heel bijzonder zijn om te lezen, omdat het idd allemaal heel gewoon is geworden en omdat je dat zelf idd niet altijd meer realiseert.
   — Tenzij je in een wekenlange Denk Fase zit en het allemaal door je hoofd dwarrelt en, en, en… —
   Maar omdat het nou eenmaal makkelijker is om je er niet dagelijks mee bezig te houden is het gewoon maar hoe het is, en betekent dat idd dat het normaal wordt. Gek genoeg. Dat er mensen zijn zoals jij die dat snappen en zelf precies zo hebben ervaren, is mooi om zo af en toe herinnert aan te worden.
   Alle liefs Xx

  Leave a Reply