Uncategorized

Liefde en foto's

You guys are the best! Haha echt, bedankt voor de berichtjes en boooeee geluiden. Simpele dingen als dat maken een tegenslag al veel minder erg. Ik heb nog contact met 2 meiden van de bar en zij zeggen ook allebei dat ze er niets van begrepen en het allemaal wel erg plotseling gebeurde. Ook dat maakt dat ik me wat beter voel want stel dat iedereen gewoon deadsilent was geweest of had gezegd ‘tja.. je snapt het wel toch…?’ hihi nog veel pijnlijker. Exc3xa9n van de twee had vorige week een keer mijn jas geleend en heeft de riem daarvan nog bij haar thuis liggen, dus waarschijnlijk zaterdag (dat is de eerste nacht dat ze weer vrij heeft want ze moet weer 7 dagen achter elkaar werken.. een ander iets wat me blijer maakt dat ik er weg ben) gaan we elkaar zien en er een party night out van maken en hopelijk is dat gewoon nog steeds leuk samen maar ik denk het wel :)

Vanochtend heb ik Shane afgezet op het vliegveld zodat ie naar warm Queensland kon vliegen met zijn baas voor het boten-gedoe. Hij had er wel zin in dus dat is mooi en het is maar t/m woensdag, maar ik ga hem potverdriedubbeltjes wel missen! Het gaat heel erg goed tussen hem en mij; het blijft elke dag beter gaan dan de dag daarvoor. Het is een nogal intensieve manier om elkaar te leren kennen, wat we de afgelopen 5 maanden hebben gedaan. (De anderhalf jaar daarvoor zagen we elkaar maar 1 weekend in de 2 maanden, gemiddeld. Wel veel gebeld en gechat natuurlijk.) We hebben dus in rap tempo de mindere kanten van elkaar uitgevonden en ook wel een paar keer ruzies gehad; ‘de trip afgeblazen’ en bijna de vliegticket booking lady aan de telefoon gehad, etc. maar dat is natuurlijk onzin hihi. Er is geen nacht dat we in slaap vallen zonder elkaar dood te knuffelen en sinds dat we hier in Sydney zijn aangekomen eigenlijk, is het ook dat we steeds beter kunnen huis-hangen zonder iets te doen. Tijdens de trip was dat nog een beetje lastig :p maar nu kunnen we uren doorbrengen samen zonder echt iets te doen. Ik weet niet of dat positief klinkt voor iedereen haha maar ik vind het heerlijk! Na afgelopen dinsdag, toen ik het je-werkt-niet-meer telefoontje kreeg, was ik zooo moe en heb super veel geslapen. Ik was ook niet zo erg meer gewend om overdag naar buiten te gaan tenzij ik een afspraak in de stad had, terwijl Shane een absoluut zon en zee en frisse lucht persoon is. Tijdens dat ik in de bar werkte is het grapje ontstaan dat ik een vampier ben; elke keer dat ik in de zon kwam, wat dus niet vaak was, deden we ‘aaarghhh’ en dat soort dingen. Hij is erg lief en creatief geweest; heeft me letterlijk uit bed getild om me naar de tuin te brengen en dan tot een agreement te komen dat we toch maar naar het strand gingen omdat het toch wel lekker was buiten :p Dus ik ben aan het vampier-afkicken op het moment, gaat best goed.

Met de agency is niet veel gebeurt.. ik heb ze gemailt en heb gezien dat ze wat nieuwe foto;s van me gebruiken op de website dus ze zijn ergens wel bezig met me.. maar ik ga ze morgen maar bellen om hopelijk veel meer in gang te zetten! Ik heb ondertussen wel shoots gehad met fotografen hier uit Sydney die me wilden helpen met portfolio opbouwen.
Modfotos

49fab7980ded0

Jessica_klingelfus1

Cameron

Lloyd_ross

De tweede verzameling van boven is samengesteld en gestyled door de fotografe, met de tekst erbij enzo. De rest heb ik allemaal maar aan elkaar geplakt zodat ik niet honderd foto’s hoef te uploaden :p Van de laatste had ik eerder al xc3xa9xc3xa9n of twee foto’s geplaatst geloof ik maar de fotograaf had wat nieuwe opgestuurd en die zitten hier nu bij..  Ik krijg nog een cd opgestuurd van een shoot met een fotografe hier van 2 weken geleden ofzo, en er staan 2 nieuwe shoots in de planning, dus dat portfolio blijft wel up to date. Nu nog opdrachten binnenhalen (en rijk worden, ik vind het daar nu wel een mooie tijd voor)!!

Oh wat ik in mn vorige logje niet had geschreven; die dag waren we achter een auto die heel hard wegreed van het stoplicht waar we voor wachtten, en ongeveer 200 meter verder raakte hij de vluchtheuvel met een wiel, vloog daardoor door de lucht, raakte 2 wielen kwijt, cirkelde met een rotvaart het gras in aan de linkerkant van de weg, waar hij een electriciteitspaal raakte en daarna een boom, en daarna op de linker rijstrook tot stilstand kwam; vlak voor waar ik aan het rijden was :| Het was een grote weg, 3 rijbanen aan elke kant, en godzijdank freakte niemand uit en kwam iedereen op tijd tot stilstand maar het was, um, onverwachts?! Shane en een vrouw uit de auto naast ons maakten de deur open van de gecrashte auto, wat nogal lastig was want alles was gebogen en gebroken. Toen de deur eenmaal open was bleef de man even zitten, zei toen ‘I must be the luckiest man alive’ en stapte toen gewoon uit de auto, wat een beetje vreemd was voor iedereen geloof ik. Hij moet iets van 55 ofzo zijn geweest en begon gewoon de wegsleep-dienst zelf te bellen, zei dat er niets aan de hand was en dat iedereen maar gewoon door moest rijden; er waren 3 auto’s blijven staan, inclusief onze van. We vroegen of ie dat zeker wist en of we niet iemand voor hem konden bellen of iets anders konden doen, maar hij bleef maar zeggen dat we verder moesten rijden dus dat hebben we uiteindelijk maar gedaan. Maar het voelde als zo een typisch Grey’s anatomy verhaal weet je wel; dat ie uitstapt en alles lijkt goed te gaan en dan na 10 minuten half dood neervalt ofzo :p Ik hoop natuurlijk niet dat dat idd gebeurt is maar het was zo raar om hem gewoon op te zien staan en notabene zelf de hulp dienst bellen enzo. Toen we doorreden en dus langs zijn auto, leek het nog veel erger dan ik dacht; de voorruit was helemaal in stukjes en de vorm van de auto was gewoon niet meer bestaand aan de voor- en zijkant.

Dan raad ik jullie nu allemaal aan om de nieuwe cd van Rxc3xb6yksopp te kopen, en hoop ik dat jullie verder een fijne dag hebben ;) tot ssjjnel, koesj van mij

10 Comments

 • Reply
  itty
  24/04/2009 at 8:41 am

  mooie foto’s op de scene website hoor!
  en als je je nog een moment verveelt daar:
  tip boek: DE BOEKENDIEF VAN MARCUS ZUSAK.
  zo prachtig!
  dikke kus van mij

 • Reply
  Veronica
  24/04/2009 at 9:15 am

  Jeetje Sarah,
  Wat een mooi verhaal………be gentle for Dash………..die foto’s ………super .
  Ben best een beetje trots op je; je zet Nederland heel mooi op de wereld kaart. Bijzonder om te volgen hoe jij in Australie een Hollandse beroemdheid bent geworden. Geniet er van en zorg goed voor je zelf.
  CU Veronica

 • Reply
  Fred
  24/04/2009 at 1:01 pm

  Hoi Saar,

  goed dat je die fotos laat zien! krijgen wij ook een beetje Australie gevoel bij.

  Hou je haaks en de groeten!

  PS: ik geloof je hoor! (over dat geloopt!)

  Fred

 • Reply
  martie
  25/04/2009 at 5:25 am

  lieve schat, je bent goed bezig, begrijp dus ook de moeilijkheid van het “anders zijn/denken” in een ander werelddeel.Begin er maar niet aan het uit te leggen! Live it and love it!Love you as always, much! Je Vancouver tante Martie.

 • Reply
  Sarah
  26/04/2009 at 6:35 am

  Dankjewel lieve alle vier
  Itty ik vraag me af of ze dat boek hier verkopen maar ik ga het onthouden ;)
  Veronica een beroemdheid ben ik nog lang niet, maar ik doe mn best hihi. Danzij jou ben ik nu ook nxf3g liever voor Dash.
  Fred, bedankt voor het vertrouwen ;D

  En Martie, dankjewel voor je lieve reactie, love you too!

 • Reply
  lisa
  04/05/2009 at 12:58 pm

  SCHRIJF KIND

 • Reply
  saar
  05/05/2009 at 2:48 pm

  OK =D

 • Reply
  Veronica
  10/05/2009 at 9:51 am

  Hoi Sarah,
  Wat een verhalen allemaal. Had het vorige log over je ontslag niet gelezen. Ach…..misschien is het erg goed voor. Als ik naar jou foto’s kijk realiseer ik me dat je daar je geld mee moet verdienen i.p.v. bedompte bar met bier zuipende mensen. Gezonde omgeving van frisse lucht past toch veel beter bij zo’n mooie meid als jij!!!
  Vond de foto serie met de rozen heel bijzonder. Wel heftig verhaal. ik assicieerde het direct met 65 Roses !!! Misschien mooi om daar iets mee te doen?
  Veel suc6 daar en geniet van alle bijzondere momenten en van Shane natuurlijk!!
  Liefs,
  Veronica

 • Reply
  hedi
  10/05/2009 at 2:43 pm

  Ik heb je weblog na lange tijd bezocht en ben onder de indruk van je avonturen.
  Heerlijk die liefde van jullie twee! Dat is genieten als je dat mag meemaken. Het allerbeste, veel geluk en succes met alles. Hedi

 • Reply
  Lisa
  10/05/2009 at 5:19 pm

  T is natuurlijk heel erg maar ik moest heel hard lachen toen ik van t ongeluk las hhaahhaha vanwege je mooie beschrijving van de autovlucht waarschijnlijk :) T is goed om veel buiten te zijn wijfie, daar knappen je longetjes ook van op. En de foto serie is echt heel erg mooi :) En ik mis je! Nou zeg ik mis je zo erg! Maar jij hebt Shane, en ik heb Mark en Demian heeft Leanna EN EEN BAAN TROUWENS! Hij gaat bij de kledingwinkel “Sting” werken, echt vet goed, drie gesprekken en aangenomen :D Iedereen is zo trots op m :D EN AAAAAAAAAAAAAAAAAAH over 8 dagen heb ik mn eerste examen! *stampt op boeken* maar ik ben hard aan t leren :D nOU DAAAAAHAAAAG

 • Leave a Reply