Uncategorized

Liefdesreisje verslag

Terug in Nederland na wat daagjes Frankrijk! Met vertraagd vliegtuig gisteravond dus kwam pas 2 uur ‘snachts weer thuis aan, moest vandaag oorspronkelijk 12 uur beginnen met werken maar kreeg een smsje dat het niet zo druk was dus 1 uur is ook goed. Vandaar de tijd voor het typen van dit logje! Ik had nog een logje geschreven vlak voordat ik weg ging maar ik zie dat dat tijdens het posten gesneuveld is ofzo :( In elk geval, Irene, daar raak je de ik-ben-al-maanden-aan-het-stressen-wat-ik-moet-doen-aan-het-eind-van-het-alfabet snaar ;p Inmiddels al bij de X!! Per halve jaren gaan doen ofzo??? En Lies, dankje, ik neem je advies ter harte!

Frankrijk was, zoals wel verwacht, heerlijk! Eerst een nachtje in Juan-les-Pins, de volgende dag ‘boodschappen’ voor de boot doen in Antibes wat vooral best lang duurde en ook moesten we ergens anders nog heen voor waterfilters maar wisten niet precies waar, dus wachtten we op 2 andere mensen van de boot die net terug kwamen van het vliegveld en die we vanaf Antibes weer naar de boot zouden brengen. Maar die 2 wisten beter waar het was dan wij dus al met al zijn we slechts 3 uur bezig geweest met die plek te vinden ;p De boot lag weer in Imperia in Italië,
Imperia superjachtennet als vorige keer dat ik Shane zag en we hebben ook weer in hetzelfde bed&breakfast geslapen. Met de heel veel italiaans/frans doorpratende vrouw, alleen hadden zij en haar man het nu geloof ik behoorlijk druk dus was er minder tijd om zoveel te praten (gelukkig?). We zijn die avond na een laat etentje met zn 2en, met alle mannen van de boot wat gaan drinken want het was de laatste avond van de mechanicus, maar daarna naar ons Imperia’se huisje. Hier een foto vanaf het huis richting stadje. Errug steil weggetje waar je hier maar een klein stukje van ziet; goed getrainde beenspieren weer.
Imperia Stijl weggetjeShane en ik in ImperiaDie volgende dag een stuk gelopen naar het haventje naast dit stadje, en daar op een strand gelegen en een tijdje in de (best hoge, jippie) golven gesprongen. Uitgeput (wisten ook niet precies waarom) terug gelopen naar Imperia en de rest van de avond doorgebracht op een terrasje met drankjes en avondeten. Na de tweede nacht in het huisje daar werden we vroeg ‘sochtends wakkergeklopt omdat ze moesten weten hoe laat we weg gingen. We snapten daardoor dat dat het handigst zou zijn als het zo snel mogelijk was dus waren we anderhalf uur later door de straatjes aan het huppelen, op weg naar ‘ons ontbijt-cafxc3xa9tje’. Het is grappig dat je in bepaalde stadjes zomaar door de wereld heen, mensen krijgt die je herkennen, ook al ben je er maar 1 keer in de 5 maanden en dan 2 of 3 keer! We hebben toen de huurauto van de boot weer gepakt en zijn naar Nice gereden – ook vast goed dichtbij het vliegveld voor mij die avond helaas weer. Rondgelopen, leuke stad! En uiteindelijk ook weer op een strand terecht gekomen met weer leuke golven en supermooi blauw/groen water en heel erg lekker warm weer (zoals ook de rest van de 3 dagen. Hoorde ik dat het hier in NL had geregend? ;) Op het vliegveld samen op internet gekeken naar Visum geregel (work-holiday voor Australie) en naar artikelen over het eventueel nieuwe medicijn wat het leven voor CF-ers misschien gemakkelijker zou kunnen maken. Afscheid was makkelijker dit keer, want we zijn aan het regelen en doen, en gaan over een maand en een beetje ons eigen leven samen uitproberen!!
Shane en ik strand Frankrijk

4 Comments

 • Reply
  Marjolein
  07/09/2008 at 5:08 pm

  Antibes is een leuk klein plaatsje hxc3xa8?
  Wij waren er jammergenoeg net op 1 mei zodat de meeste bezienswaardigheden dicht waren maar dat mocht de pret niet drukken.
  Nog zo’n bijzonder ijsje gehaald, waar ze het schepijs zo op het hoorntje doen dat hij de vorm krijgt van een roos??? Ziet er echt leuk uit!

  Nice is inderdaad ook een hele leuke stad, daar zaten wij in onze vakantie in een hotelletje.

  Liefs

 • Reply
  Lisa
  07/09/2008 at 6:01 pm

  saar ik zweer dat ik echt bommen ga gooien op sidney als jullie in sidney gaan wonen.
  Je moet echt in frankrijk gaan wonen. Jezus anders gaan we elkaar echt een keer in de 3 jaar zien en dan zal ik de eerst volgende keer dat je me ziet, een oude verschrompelde opa zijn (ja, uit frustratie zal ik me ook nog laten ombouwen) van het jou missen.
  En .. gewoon in frankrijk wonen.
  Trouwens! ze hebben verdorie ook een prachtige haven in rotterdam hoor! en dan gaan jullie maar regenjassen kopen, regen is heel erg in.
  DOeiieiee! franse chick van me!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  08/09/2008 at 8:48 pm

  Wat heerlijk dat jullie nu een vooruitzicht hebben om samen te gaan wonen. Lekker genieten toch?

 • Reply
  saar
  08/09/2008 at 11:28 pm

  Marjolein, Antibes is idd leuk! Helaas vooral lopen stressen daar maar we hebben WEL een ijsje gehad, alleen niet in de vorm van een roos! Volgende keer eis ik dat ook dan maar ;D

  Lies ff positief aaight hehe

  Prinsesje in Wonderland, ZEKER GENIETEN haha :D

 • Leave a Reply