Uncategorized

Lieve verjaardag en klaar om te gaan

Mijn verjaardag was vooral dankzij Shane heel fijn! Om 5 uur ‘s ochtends werd ik wakker door een groot licht wat onder mijn neus werd geduwd, wat de pc bleek te zijn. Shane had geregeld dat de meeste van mijn beste vrienden en de helft van mijn gezin allemaal op dezelfde tijd in een zelf gemaakte chatbox aanwezig waren om me een fijne verjaardag te wensen! Mijn eerste cadeautje kreeg ik van Bowe, die een erg mooie website voor mijn foto’s had gemaakt, en een stukje creatieve tekst+foto’s voor nu mn verjaardag :D Iedereen die bij de chat was, zooo erg bedankt, het was echt de beste verassing en was ontzettend blij om even met jullie allemaal tegelijk te babbelen. Ook natuurlijk bedankt voor de facebook en hyves berichtjes!! En Martie voor je lieve berichtje hier op mn log :)

De chatsessie duurde ongeveer 2 uur tot de laatste weer weg was en toen zijn we nog even door gaan slapen. Na goed uitgeslapen te hebben (want dat doen we nog niet genoeg hehe ;p) wakker worden en cadeautjes. Van Shane een erg mooi armbandje van Pandora gekregen. Het is een soort bedelarmbandje idee, maar dan volwassener en mooier zeg maar. Ook een foto album met veel foto’s van ons twee erin op volgorde, en nog een paar blz leeg, met op de allerlaatste een foto van 2 heel oude mensen die hand in hand een treinstation uitlopen met een koffertje in de hand. Die had ik een keer gemaakt omdat het er zo superlief uitzag en opgestuurd naar Shane (dat was toen hij nog op de boot werkte en ik in Amsterdam woonde). Toen ik ontbijt ging maken rende zijn moeder naar de koelkast om me allerlei Nederlands eten te showen wat ze voor me had gekocht, zo lief! Leverworst, rolmopsen, pitjeskaas, drop, etc. Van haar kreeg ik een kettingtje met 7 kleine ringetjes eraan, die staan voor liefde, gezondheid, geluk, enz. en een kaart met geld erin, wat we goed kunnen gebruiken :p
Die middag zijn we naar Mick en Annette geweest, de ouders van Jamie; Shane’s vriend waar we veel mee omgingen toen hij hier was (die zit ondertussen ook weer in noorwegen of griekenland of weet ik veel) en het klikt heel goed tussen zijn ouders en shane en mij – het is altijd super fijn om gewoon een hele dag bij hun rond te hangen, wat te helpen in het vakantie park wat ze runnen en veel te praten over van alles en nog wat. Annette had een cake voor me gebakken (!) en zelfs een cadeautje voor me gekocht. Ook een armband (ik heb nog nooit in mn leven zoveel goede sieraden gehad haha ;) van zilveren schakels, erg mooi. ‘sAvonds zijn we uit eten geweest bij een deftig Grieks restaurant waar we veels te veel hebben gegeten en daarna terug naar huis waar een verjaardagstaart met kaarsjes voor me klaar stond. Er paste niet meer veel in onze enorme buiken na het restaurant hihi maar we hebben een stukje gedeeld en tot 12 uur snachts tv gekeken.

Vandaag zijn we naar the footygame geweest. God het is hier echt een dorp hoor. Iedereen die je tegen komt heeft het erover en Shane heeft sinds dat ie begon met reizen nooit zoveel vrienden in 1 keer weer tegen kunnen komen, aangezien iedereen kwam kijken naar de wedstrijd. Hij was een heel fanatieke speler toen ie hier nog woonde dus iedereen was entoushiast om hem terug te zien. Zijn broer speelde in 1 van de 3 wedstrijden en ze hadden gewonnen dus feestsfeer ook nog. Maar toen de laatste wedstrijd eindelijk klaar was had ik het wel gehad en iedereen bleef maar door praten over football en oude tijden en roddels over weet ik veel wie en steeds meer bier erbij natuurlijk ook, dus ben ik maar naar huis gelopen. Dat is 4 uur geleden en Shane is nog steeds niet terug naar huis boeehoee maar ik snap dat ie even ‘mans’ moet spelen en ouderwets voetbalclub onzin moet doen ;p
Ik heb het eerlijk gezegd wel weer gehad met deze plek. De mensen zijn erg anders dan de mensen waar ik normaal mee zou omgaan en zoiezo is een dorp in the middle of nowhere niet echt mijn ding, voor vele redenen. Maar morgenochtend gaan we naar Melbourne en vanuit daar terug naar Sydney dus ik overleef het wel haha goh het klinkt wel erg zoals ik het nu opschrijf, maargoed.

Goed, ik ga voor de miljoenste keer proberen alle Harry Potter boeken eindelijk te lezen (ik ben tot 4 gekomen, stopte toen, wilde toen nummer 7 uitkwam eigenlijk alles toch wel lezen, maar was bang dat ik was vergeten wat er in eerdere boeken gebeurt was, dus begon weer in boek 1. Kwam tot boek 3 en liet het weer vallen, bedacht een half jaar later dat ik het toch wel echt wilde dus begon weer in boek 1. Kwam niet verder dan dat en ik geloof dat dat de laatste poging is geweest. Shanes ouders hebben de eerste 4 boeken dus ben nu halverwege boek 1 weer). De andere 3 (toch?) komen we onderweg wel tegen in een tweedehandswinkel ofzo :)

7 Comments

 • Reply
  Anonymous
  04/06/2009 at 9:48 am

  Ga toch naar huis Sarah. Je hebt je grenzen nu wel gesteld. Een opname lijkt me verstandiger dan weer dat gereis in het campertje. Maar wat heb ik ermee te maken. Excuses

 • Reply
  Sarah
  04/06/2009 at 10:47 am

  Thanks again for your ongoing support anonymous! And leave het campertje out of all this!!

 • Reply
  Anonymous
  05/06/2009 at 12:00 pm

  Geniet van je leven met alles erop en eraan!
  ooooohhhh…wat zie ik toch veel gelijkenis tussen mijn zoonlief en jou.
  dikke knuffel

 • Reply
  lisa
  06/06/2009 at 10:46 am

  niemand schrijft hun naam meer op? Nou Saar ga toch naar huis, ipv weer te gaan reizen met dat campertje, zo heb je toch geen plezier? (reactie op wijf)
  Als je maar voorzichtig doet want want anders vind ik t echt niet meer leuk..
  En cool dat vogue door ging :) t is iets! xxx

 • Reply
  itty
  06/06/2009 at 11:30 am

  2de reactie is van mij= Itty

 • Reply
  Sarah
  07/06/2009 at 5:51 am

  Itty ik wist dat die tweede van jou was ;)

  Lisa je bent een poenihoofd!

 • Reply
  Carola
  19/06/2009 at 8:52 am

  Gaaf he dat filmpje! heb hem al heel vaak gezien samen met Erny. Is net Robbie he, is ook zo slim hihihihi

 • Leave a Reply