Reizen

'Maar is dat niet lastig dan?'

Is de standaard vraag die ik xc3xa1ltijd krijg als ik over shane en mij vertel. NATUURLJK IS HET WEL LASTIG OEN! Het is zo verotte lastig dat ik soms hele dagen het liefst pissig binnen wil blijven, of de neiging heb hem 40 smsjes per dag te sturen, of juist niets omdat ik het allemaal pessimistisch inzie. Hetzelfde geldt voor hem. En hoe zeker ik ook ben , wat nou als het fout gaat? Geen ramp want je kan overal weer van terug komen, maar het zou zo zonde zijn. En wat nou als je elkaar 3 maanden niet ziet en je allebei je eigen leven leidt en ‘s avonds een kwartier hebt (als je geluk hebt en allebei bereik hebt) om bij te kletsen en elkaar op die manier op de hoogte houdt van wat je doet, wat je belangrijk vindt, wat je het leukste van de dag vond en wat het stomste. Dat is onmogelijk. En hoe blijf je elkaar net zo leuk vinden en hoe blijf je net zo zeker tijdens die maanden apart, als dat je bent als wanneer je samen bent? En is het niet alleen leuk omdat we elkaar nu alleen meestal in vakantie sfeer zien? Blijft het hetzelfde (of hopelijk, wordt het nog beter) als we fulltime met elkaar zijn? Overleven we elkaars buien en willen we wel allebei in hetzelfde land wonen, en wat willen we daar doen en voor hoe lang? En wat nou als hij vraagt dit logje te vertalen?

Allemaal vragen die iedereen mij vraagt, of zelf aan denkt met ongeloof in de ogen. En af en toe vraag ik het me ook allemaal af, maar proberen kan nooit kwaad. Daar ben ik wel zeker over.

10 Comments

 • Reply
  Tamara
  11/08/2008 at 9:45 am

  Wat is je nieuwe adres dan?:P
  xxx

 • Reply
  saar
  11/08/2008 at 12:00 pm

  Dat staat dus hier boven ;) In het gefixeerde bericht.
  [email protected]

 • Reply
  Anonymous
  13/08/2008 at 10:09 pm

  Precies, ga ervoor!! Je zou trouwens ook niet anders kunnen volgens mij :-).

 • Reply
  John
  13/08/2008 at 10:10 pm

  Naam vergeten erbij te zetten…

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  13/08/2008 at 10:50 pm

  That’s the spirit! (Meteen in het Engels zodat Shane kan zien dat je stukje positief eindigt… ;-))

  Soms is het beter iets moois te verliezen,
  beter verliezen dan dat je het nooit hebt gehad. Komt uit de tekst van een liedje van de Limburgse band Rowwen Hxc3xa8ze en leek mij ook wel van toepassing op jou en Shane. Hoe het ook loopt, al het moois wat jullie samen hebben beleefd neemt niemand je meer af. Koester dat! En voor de rest? Niemand weet het. Maar ervoor gxc3xa1xc3xa1n is altijd de beste optie!

  Doeiii,
  Irxc3xa8ne

 • Reply
  Bowromir
  13/08/2008 at 11:04 pm

  Of zoals de Dalai Lama zegt: Je kan geen spijt krijgen van de dingen die je hebt gedaan.. Alleen van de dingen die je niet hebt gedaan..

  Slimme man is het toch ook!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  16/08/2008 at 3:03 pm

  Mijn schoonzusje had ook zo’n relatie met haar Italiaanse vriend maar dat is ook allemaal goedgekomen hoor. Inmiddels woont ze in Italie :) het is wel jammer dat jullie zover uit elkaar wonen maar als dit Je Liefde is zou ik er gewoon voor gaan.

 • Reply
  shane
  19/08/2008 at 12:22 am

  I LOVE YOU

 • Reply
  Lisa
  20/08/2008 at 11:28 am

  o mijn god.. hoi comment van shane :|

 • Leave a Reply