Uncategorized

Magazine en meer!

Nuhh ben ziek!! Begon gister of eergister al met vervelendheidjes en vandaag werd ik wakker en voelde me zoo ***** !!! Dacht eerst ik ga nog wel werken, maar tijdens het douchen werd duidelijk dat dat niet door zou gaan – ik zak gewoon door mn benen! Hoofdpijn, dichte/druipende neus (er is letterlijk anderhalve wc rol doorgegaan vandaag), keelpijn, heerlijk hoestje, rooie neus en lippen, de hele charming bullshit. Voelde me super schuldig dat ik niet kan werken vandaag want ze stonden maar met z’n 2en dan ipv 4 mensen! Heel stom, als ik dan in bed lig ziek te zijn en ik voel me extreem kut, denk ik goh gelukkig voel ik me kut anders was het nep geweest :p

Hele tijd niet meer gebloggelddeblogblogd! Wilde een paar keer wel, maar wou eerst wat inscannen waar ik steeds geen tijd voor had, of het lukte niet, en vanavond na veel geduld en meerdere malen verschillende computers opnieuw opstarten is het gelukt hoor!
Sarahsummerbabe
Scannen0002

Rara waar is Sarah?
Ik stond dan wel niet bij de laatse 15, maar wél bij de laatste 50 en daarom in het tijdschriftje! Hartstikke bedankt voor het stemmen en sorry voor het brainwashen daarvoor ;) Annemarie, de moeder van 1 van mn ‘oppasgezinnen’ had het tijdschriftje voor me meegenomen nadat ze terug kwam van sporten, dus was leuk om daar te ontdekken! Via Hans de Rooij zijn site heeft een fotograaf die veel reclame foto’s schiet, mij benaderd omdat ik hem geschikt leek voor iets. Oh leuk! Het ging over – ik citeer – “deze maand moet er een folder geschoten worden van mensen die beslag uitzoeken voor hun nieuwe huis, dat zijn dus brievenbus, deurkrukken, knopjes voor op lades wcbezetrondjes raamuitzetters en allerlei andere spannende zaken.”  …. =)  waarom niet!? Dus morgen zou ik een proefshoot hebben voordat ik mee zou gaan voor de echte reclame, maar die is gelukkig verplaatst naar vrijdag, aangezien ik met dit gedeeltelijk opgezwollen gezicht en ter halve bedekt met rode vlekken, een niet zo prima testshoot zou neerzetten misschien.

Vandaag is de rechtzaak geweest tussen mijn moeder en vader. De uitslag is pas over een maand te horen, maar laten we hopen dat dit in godsnaam klaar is, dan zijn we er eindelijk van af. Hoe lang heeft dit advocaten verhaal geduurd? 1,5 jaar? Bleh. En dat 5 (?) jaar na de echte scheiding. Argh ;)

Ik wil naar de kapper!! Das een jaar geleden!

Wat heb ik de afgelopen week gedaan? Gewerkt en naar school geweest en veel opgepast. Nog steeds geen schoolboeken, dat duwt mn goede voornemen (ik vind deze school helaas niet ‘het einde’ maar ik ga f*ckin goede cijfers halen want heb maar 5 vakken en dus moet het wel lukken en verlaat dit NOVA gedoe dan met een kick ass diploma voor de meest geweldige hbo opleiding of iets dergelijks – wereldreis mag ook) een beetje aan de kant, maar gelukkig heeft mn zusje dit jaar iig 1 van de economie boeken die ik ook moet hebben dus heb ik daar vandaag uit verveling toch wat opdrachten uit gemaakt. Ik heb de intensie om in alles wat ik doe een beetje door te draaien – werk ik hard, dan werk ik HARD, werk ik niet, dan lig ik de hele dag in bed; ben ik sociaal dan ben ik SOCIAAL, voel ik me laat-me-met-rust zal niemand een telefoontje krijgen, enz. Volgens mn lichaam is het nou weer tijd voor wat rust geloof ik hihi.

Ik heb nog steeds contact met Shane, de Australiër die ik op Kreta had ontmoet. We smsen bijna elke dag, wah wat een geldverspilling zou je bijna zeggen, 3 dagen gezien in het echt =) Maar over ongeveer 3 weken komt de Shane deze kant op en zijn we een paar dagen bij elkaar om uit te zoeken of al dat sms geld het waard was. Ook ben ik uitgenodigd naar Australië te komen voor een week of 3 waar hij – zn familie – woont, maar dat is nog even wat verder weg en twijfelachtig :p

Ik wil zó graag nou es naar New York!
New20yorkthumb

ENGLISH!!! ;)
Im sick! Woke up this morning feeling terrible, but thought I would still rock this day at work. Things seemed different during showering, my legs just dont wanne carry me! Its probably a terrible flue. Usch. The magazine pics you see up there is from the competition I joined, and I didnt win, but did get in the magazine, how funny is that, so all foreigners that voted for me – thanks! Then I told about how charming I look during the flue and that therefor another shoot had to be placed to friday in stead of tomorrow – I might gonna promote mailboxes, door handle’s and other fun stuff, why not!? – and that the court between my mom and dad, was today, finally finally finally. We know the conclusion just in a month but lets hope its all done now. It has taken like 1,5 year!! And they allready devorced like 5 years ago :p This New York picture is just to give power to my saying that I really really wanne go to New York one day soon. Doing the study ‘hotel manament’ is a big plus then. You get to practice out of country – Paris, Milan, or New York for exemple! Uhm thats probably it. Cross thumbs for me to get better instead of sicker, and I’ll update more often again!

Hugs Xx

5 Comments

 • Reply
  Marcel
  02/09/2007 at 1:18 pm

  Ziet er gezellig uit!

  Heb je al eens geprobeerd om die mensen direct 2 cappucino’s zonder cacao en een spa te brengen? Ben benieuwd hoe ze dan reageren! ;-)

 • Reply
  Marcel
  02/09/2007 at 1:20 pm

  (Hm… cappuccino, dus. Dubbel p, dubbel c.)

 • Reply
  Zaar
  02/09/2007 at 11:50 pm

  Ha kijk! Daar heb ik wat aan! Dankjewel =)
  En idd we hebben met de rest ook afgesproken ze nou gewoon 2 gewone te brengen meteen :p We zullen zien!!!

 • Reply
  Barry
  11/09/2007 at 2:11 pm

  Get well soon, sweetie!

 • Reply
  ann
  11/09/2007 at 2:18 pm

  tjena,
  orkar inte skriva pxc3xa5 hollxc3xa4ndska, fxc3xb6r mkt kxc3xa4nslorna osv.
  jag har varit i NY faktiskt, va i 2006 tror jag, nxc3xa5nstans vid pxc3xa5sktiden, aa det va trevligt! :)
  haft kontakt med henrik idag och mm vad kan jag sxc3xa4ga, han vill inte sxc3xa5ra mig, tycker om mig vxc3xa4ldigt mycket, tror att vi hade kunnat funka jxc3xa4ttebra ihop och frxc3xa5gde mig om jag kunde vxc3xa4nta pxc3xa5 honom ett xc3xa5r, fxc3xb6r att nxc3xa4r han kom tillbaka kan vi ju se vart vi xc3xa4r och dxc3xa5 eller hur?
  glad att han fxc3xb6rsxc3xb6ker iaf, kxc3xa4nns liksom jag ska vxc3xa4nta pxc3xa5 honom, men helt xc3xa4rligt visste jag det frxc3xa5n bxc3xb6rjan, bara bra att han kom med det.
  Sxc3xa5, kxc3xa4nner mig bxc3xa4ttre, precis cycklat ett timme, du fxc3xa5r vara frisk snabbt igen!
  kram pxc3xa5 dig och vi hxc3xb6rs! (L)

 • Leave a Reply